canım snmi listeyi düzenledin:roflol::roflol::roflol::roflol:.....demekkki türkiye nin en popüler isimleri bunlar olacak insallahhhhhhhhhhhhh
bilgi vercemde benim haziran 1 transfer haziran 12 gebelik tahlili canım bilgileri eklersen sevinirim kendimi çok mutlu hissettim adımı o listede görüncecanım snmi listeyi düzenledin
ayyy canım yüzümdeki gülümsemeyi görmen lazımdı saol canım 20 dene yumoşu varmış yazan ellerin dert görmesin
bilgi vercemde benim haziran 1 transfer haziran 12 gebelik tahlili canım bilgileri eklersen sevinirim kendimi çok mutlu hissettim adımı o listede görünce
bu lıste kısmet getıreceeeekkkk hihoyyyt
o listedeki herkes ins hamis cikar kizlar bende bugun ignlere basladim uzun protokol daha tam kestiremiyorum adetim gelsin az cok belli olur test zamani falan ama haziran sonunda belli olur allahin izni ile dualariniza ihtiyacim varrrrrrrrrrrrr
merak etme canım.....inş herşey guzel olacak rabbıme sığın o herşeyı ınan ayarlıyooo.....kendını uzme sakınn....booll dua ile canımmmmmmm sakın stres yokkkk.....bebşilr rahat bı ortama gelsınnnnn
ok canim herseyi sen cok iyi biliyorsun hayatimida ama esimle cok dikkat ediyoruz stres yok bebislerim bu sefer gelcek beni sevecekler onalra konusucam ve sevicem cok hasta olsamda benimle kalin diycem az kaldi senin haberinede valla heyecanlandim senin yerine
evet artik bende daha cok girip haber edicem kizlar onceleri girmiyordum hizli degildi tedavim artik beraberiz herkes anlatsin bakalim
canım bılıyorum ve sen çokk guçlu metanetlısın...........çok guzel eşın ve sen engellerı aşacaksınız tamamen bebişte gelsınnnnnnn....ohhhh ne ıyı olacakkkkk.......evet tedavın hızlanıyoo sonuçlar yaklasıyoo canım inş moral olurum....sana sonra sanada beraber sevınırızzzzzzzzzzzzzzz
canım benim ben adımı değiştirdim benim adımı böyle yazarmısın listeye bi sorun oldu isimle alakalı değiştirmek zorunda kaldımmmmmmamin canim Allah razi olsun....biraz olsun sevindirebildiysem ne mutlu bana
ben seni eklemedim bebek istiyoruz ekledi canim...ama transfer zamanini yazarim iyiki söyledim böylelikle daha iyi olur...seni 2. siraya alim...kim en yakin transfer olcaksa onlar gecsin öne....insallah hayirli ugurlu olur canim
insallah ablacim insallah ben türkiyeye gelidigmde liste size emanet 1 hafta yokum o zaman benim icin dua edin tamammi
Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Transfer______Sonuc___________ _________________
1. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________27.05.09________12 gün sonra
2.Hayatosm___________________.................... ____________01.06.09_______12.06
2. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Haziran_______Haziran
3. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
4. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Haziran..20 dene yumos bebisleri varmis
5. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
6. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
7. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
8. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
9. zümmin(2.cocuk)_____________Ferti_jin__ _____________Temmuz_______Temmuz
10. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
11.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
12.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
13Monalan.______________________Anatolia_____.____ ______Mayis________Haziran
15.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
16.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
17.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
18.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
19. feraye55(1.deneme)_____________Genart_____________ ___Mayis________Haziran
20. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
21. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
22. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
23. idilengin___________________Maya_________________ Haziran__________Haziran
24. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
25 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
26. ebraar
27. sissem,
28. nurdannurdan,
29 eklektik,
30 pinkrose
31. baharson,
32. özlem
33. tonya
34. psikopatimmmm
35. welike
36. susamuru78
37. elif26
38. naz1982_____________.............................. ...._______Haziran_________Haziran
39. Nargile
40.günesim007
41. miss_capraz
42.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
43.zuzu79__________________....................... ....._______15.Mayis________................
44.asi74(2.deneme)_____________ Yurtdışında____________Mayıs__________Haziran
45.sarimelekA&B____________....................... ....._________Haziran________Temmuz
46.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
47.Mavis(4.deneme)_____________................... ...._________Mayis_________Haziran
48.Nursati_____________________ASILAMA____________ __Mayis_________Haziran
49.mmmeltem__________________Anadolu Hastanesi______16.Mayis_______28.Mayis
50.aslgkh_____________________.................... .___________Mayis_________Haziran
51.senayk(2.deneme)__________Istanbul Cerrahi Hast______10.Haziran______Temmuz
52.Hiram06(1.deneme)_____________Anatolia_________ ____Haziran________Haziran
Hamilerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
1. olmuyo
2. babytwin....
Rabbim ne güzel haber bu listemiz cok güzel gidiyor....
:teytey::teytey::teytey:
canımsın çok sağol gerçekten motive oldum .kafama bişe düştü sanki adımı orda görünce anne olucam dedim bi anda rabbim sana en kısa zamanda bi evlat nasip etsin bütün istiyenlerede inşallah benim ilk denemem o yüzden kalbim yerinden çıkıcak sankiiiiiiiiii
Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Transfer______Sonuc___________ _________________
1. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________27.05.09________12 gün sonra
2. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Haziran_______Haziran
3. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
4. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
5. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
6. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
7. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
8. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
9. zümmin(2.cocuk)_____________Ferti_jin__ _____________Temmuz_______Temmuz
10. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
11.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
12.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
13Monalan.______________________Anatolia_____.____ ______Mayis________Haziran
15.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
16.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
17.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
18.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
19. feraye55(1.deneme)_____________Genart_____________ ___Mayis________Haziran
20. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
21. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
22. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
23. idilengin___________________Maya_________________ Haziran__________Haziran
24. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
25 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
26. ebraar
27. sissem,
28. nurdannurdan,
29 eklektik,
30 pinkrose
31. baharson,
32. özlem
33. tonya
34. psikopatimmmm
35. welike
36. susamuru78
37. elif26
38. naz1982_____________.............................. ...._______Haziran_________Haziran
39. Nargile
40.günesim007
41. miss_capraz
42.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
43.zuzu79__________________....................... ....._______15.Mayis________................
44.asi74(2.deneme)_____________ Yurtdışında____________Mayıs__________Haziran
45.sarimelekA&B____________....................... ....._________Haziran________Temmuz
46.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
47.Mavis(4.deneme)_____________................... ...._________Mayis_________Haziran
48.Nursati_____________________ASILAMA____________ __Mayis_________Haziran
49.mmmeltem__________________Anadolu Hastanesi______16.Mayis_______28.Mayis
50.aslgkh_____________________.................... .___________Mayis_________Haziran
51.senayk(2.deneme)__________Istanbul Cerrahi Hast______10.Haziran______Temmuz
52.Hiram06(1.deneme)_____________Anatolia_________ ____Haziran________Haziran
53.Hayatosm___________________.................... ________1.haziran trander___Haziran
Hamilerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :CüvCüv::CüvCüv:
1. olmuyo
2. babytwin....
Rabbim ne güzel haber bu listemiz cok güzel gidiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?