elmuallim......yumoşların için sevindim.....kaçını transfer ettirceksin.....kalanını dondurtacakmısın......canım kendine iyi bak.....:1hug:
canım benim giriş yapaken yaptığım bi hata oldu o yüzden değiştirdim lütfen adımı böyle yaz ve ..............................2.sıradayım heeeeeeeeeee:uhm:
kiz seni adinimi degistirdin :uhm::uhm: ben yoksa yanlis mi yazdim
benimde ismimi yazarmısınız kızlar ilk beş yıllık evliyim üç normal yolla kayıp gebeliğim var bir kez tutmamış aşılamam ve şimdi inş haziranda tüp bebek için tedavim başlıcak benide eeeen altlara bile yazsanız olur ama liste kısmetli bencede:) antalya tüp bebek merkezi dok.kemal bey.
listeye ben de eklenmek istiyorum arkadaşlarrrrra.s
zümmincim teşekkürler..benim tedavi değil kendiliğinden olusan gebeliklerde 1 ölü doğum 1 düşük 1 dış gebelik var malese haziranda bırakıcaz korunmayı temmuza yazabilirsin sonucu için...benim içinde dua edin lütfen tekrar böyle bişey yaşamak istemiyorum Allahın izniyle...Rabbim herkese nasip etsin..
zümmin......hııııı.....ne o olumsuz düşünceler.....bütün sayfaları okuyamadım ama....bir daha böyle şeyler duymayayım senden .her şey güzel olacak inşallah.rabbim bizler için herşeyi kararlamıştır......öptüm canım.hihoyyyt
canım benim giriş yapaken yaptığım bi hata oldu o yüzden değiştirdim lütfen adımı böyle yaz ve ..............................2.sıradayım heeeeeeeeeee
canım çok sağol yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?