haziran da hamile olmak isteyenler

zuumıncm erkencısın bugun.................ben de uykum kaçtıııı.................artık bçle kaççar onıkıgunnn..............senınde kaçacakkkk..............ama inş guzel sonuçlar olacakkkkk canım
herkese gunaydınnnnnn

zümmincim teşekkür ederim canım benide eklemişsin inş alt listeyede geçtiğimiz günleri görürüz.ben istanbuldayım haftasonu antalyaya gidicem annemlerin yanına orda net yok ama arada girer haberleri veririm size bir şekilde ama haftasonuna kadar buralardayım sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum.

gunaydin kizlar..nasilsiniz bugun?aksam girmedim...yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz...kocaman bi listemiz olmus...kaydirigubbakcemile2inslh tek tek alt listeye ineriz..yukarisi cok kalabalik olmus afakanlar basarkaydirigubbakcemile3azaltalim yukariyi biraz..

günaydın arkadaşlar herkes nasıl bakalım bugün benim ara ara kasıklarımda ağrılarım oluyor sanırım yumoşlar baskı yapıyor(ilk defa bu kadar yumurtam oldu da) inşallah sonuna kadar böyle giderim

günaydın arkadaşlar herkes nasıl bakalım bugün benim ara ara kasıklarımda ağrılarım oluyor sanırım yumoşlar baskı yapıyor(ilk defa bu kadar yumurtam oldu da) inşallah sonuna kadar böyle giderim

olur agrı sızı canım yumurtalar buyudukce sabırlı ol ıns canım sonuna kadar guzel olur herseya.s.a.s.a.s.a.s.

gunayın günümüz aydın olsun kızlar nasılsınız
bebek istiyoruz günaydın
gunaydin nasilsiniz diyorum artik
bebek istiyoruz ordamisin?
kapatmistim yeniden actim simdi burdayim soyle cnm nasilsin?

gunaydin...aynen benimde bugun agrilarim basladi...daha 10 gun var...

merhaba arkadaşlar birşey sorucam lucrin iğnesi yapıyorum bugün 5. olacak. bu iğnenin yapım aşamasında ve sonraki aşamalarda ilişki öneriliyormu? çünkü zor ihtimalde olsa tuttu diyelim iğneler zarar verir mi acaba?

hopeless canım neden öle dıyosun çok mu zor prıoblrmın ne..............bu iş ınan kısmet işi rabbım ol derse olur ...inş yureğıne gore olur
benim sorunum hipogonadizm ama öncesinde burada yeterli düzeyde doktor bulmak çok zor şimdikide önce rahim tedavisi sonra çocuk tedavisi dedi bakalım 3 ay lık tedaviden sonra inşallah bende çocuk tedavisine başlayacam ama bir başka sorun eşim aşılama yada tüp bebek asla istemiyor bende yumurtlatma tedavisi ile şansımı deneyecem işim çok zor anlayacağınız ama ALLAH tan ümit kesilmez

Allah senden razi olsun Allah ne muradin varsa versin.....dualarin icin cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook saol a.s.

amin canım rabbim isteyen dileyen ve hak eden herkese nasip etsinbizleri zaten bu zor zamanımızda dualarımız değilmi ayakda tutan o yüzden bol bol dua etmek lazım

hoşbuldukkkk..liste baya kalabalık inş dediğin gibi tek tek aşağı doğru pozitif sonuçlar alarak ineriz.İNŞALLAHHHHHHHH:CüvCüv::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…