haziran da hamile olmak isteyenler

kızlar merhaba bu gün kontrole gittim bu gece çatlatma iğnesini yapacam cumartesi yumuooooşşşşlarııımmm toplanacakkkkk.çok heyecanlıyım.bundan önce kaç yumurtam olacak acaba diye düşünüyordum şimdide kaçtane yumurta döllenecek diye düşünmeye başladım.

arkadaşlar okuyorum genelde herkesin dediği tedavi başlayınca beslenmene dikkat et .tedaviye başlayan biri nasıl beslenmeli neleri yiyip neleri yememeli ?lütfen biri bana yardımcı olsun çok kafam karıştı .bazılarına bu soru saçma gelebilir ama inanın çok zor bir süreçmiş bu insan aptallaşıyo artık .araştırma yapmaktan gözlerim bozuldu ,önce hastahaneye karar ver , para bul,nasıl olumlu sonuç alırım diye uğraş ...4 haziranda tedaviye başlanacak ben şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum..

ıMDATTTT..!!!!

ayy ne guzel ne sanslisin ailen geliyor tr nin neresinden geliyorlar

hadi hayirlisi canim insallah hepside dollenir canim ALLAH gonlune gore versin

aslgh canım sen ne aşamadadasınnnnn

el muallimcim ben adet olmayı bekliyorum sonra başlıcaz eşimle çalışmalara :dance: beklicez eger hamile kalırsam 2 ay içinde inş. clexane ne başlıcaz doğum yapana kadar bakalım hamile kalabilecek miyim bu kadar düşükten sonra....sen ne zaman tahlil yaptırcaksın kaç olması gerekiyor sonuçların

canım inşş herşey gönlunce olss..........benım ongunmm vare beklıyorumm canımm....rabbım hepımıze kolaylıkkversınnn

benim simdi 6 hafta beklemem lazim pzt si ise baslayacagim agir is yok ama beraber baslayacagiz insaallah bende temmuz diyorum hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…