haziran da hamile olmak isteyenler

kiz sen burdamisin....ayrilamiyoruz burdan :roflol:

ben mikaydirigubbakcemile3ara ara bakiyorum...kiz kimsem yok ist da..esimde egitimde arayamiyor...ders calis calis kafayi yicem..1 haftadir arayanda yok...yasiyormuyum soran yok:1closedeyes:msn desen kullanmiyorum.birtek sizler varsiniz kafami dagitabilcegim..

zummıncımm rahat olmayaa çalışşşşşşşşş................stress onemlı etkılwer bu arada bal çorekotu tarçoın....ye her sabahhh sağlıklı beslen canımmm

MErhaba El muallim bu ballı karışıma adetin ilk günü mü başlıyoruz, yumurta toplamaya kadar mı kullanılıyor. Bu arada herkese Hayırlı Cumalar

bende haziranda hamile kalmak istiyorum...12 haziran evlilik yıldönümümüz..eşime kocaman bi hediye olur bebeğim...

a.s.
MErhaba El muallim bu ballı karışıma adetin ilk günü mü başlıyoruz, yumurta toplamaya kadar mı kullanılıyor. Bu arada herkese Hayırlı Cumalar

arkadaşlaradetın 2 veya 3 . gunu bşlayın yum oluşumuna gelışımıne faydalı oluyoo...her sabah bı tatlı kaşıpğı bal tarçın çorelkotu karıştırın ve yıyın aç karnına....yum toplanana kadarrr....................inş faydası olur kızlarr deneyınn....

zummin ozel msj aldim..ama ben sana atamiyorum..daha yeni attin bekle diyokaydirigubbakcemile3bekliycek vaktim yok cikmam gerek...cnm Allaha emanetsin...hayirlisiyla git gel...Allahim senide kizinida korusun yardimciniz olsun...hadi bas bas:a015:

Kızlar ben bal-polen-tarçın-çörekotu karışımını lucrinle birlikte başladım, çok düzenli yemedim,minik bi kavanoz ancak yedim ama 10 yumurtradan 7 adet 1. kalite embriyo oluştu...Siz düzenli tüketin, daha iyi sonuç alırsınız...Benim 3 transfer, 4 dondurma var..
EL-MUALLİM bu bal karışımı transferden sonra da yemek lazım mı?

yok canım ya transferden sonra onemlı değil bılıyorumm...ananas ve bol su onemlı kı tutunmayı sağlıyo.....

ols .. canımm....ama su iç onemlı aslında......şimdiden yıne başla .....kısmet ınşş hepımız guzel sonuçlarrr alırızzzz...
zummın evet aslında heyecanlı olman normal ya................ulkene gelıyosun canım.....gellll beklıuyozzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…