haziran da hamile olmak isteyenler

ooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh.............gelmışkenn gezzzzz..............dolaş...............ıyıde gelır ...

zümmin....ne o kardeşim......bursayamı gelmeye karar verdin.......beklerim canım......merkezdeyim....sen semtlerin isimlerini biliyormusun....yazsam bilirmisin....

yok ya bluesuu...ben semtlerin ismini bilmem...ya ben gelmisken biraz olsun gezim dedim....bakalim...zamanimiz olcakmiki...geri döndükten sonra tedaviye baslicam...zaman cabucacik gececek..

halısna nasılsın canım...ağrın varmı....benım kasıklarım ağrıyoo ya beklemk zor yaaa inş guzel olur sıonumuzzzz

ah güzelim ya asıl korkum tahlil sonucuu....o bi pozitif çıksın benden ne isterseniz isteyinnnnnn..................opuyorumnanaktan

mapavrılı esın testın ne zaman canım...........valla bende korkuyorum....beklemek zor....ama inş sevınırız canım...bak unutma sozunu ne ıstersenız dedın...........ben şimdiden duşunmeye başlımmmm

halısna nasılsın canım...ağrın varmı....benım kasıklarım ağrıyoo ya beklemk zor yaaa inş guzel olur sıonumuzzzz

merhaba iyiyim ben... yalnız ben henüz daha iğneleri vurmakla meşgulüm...
toplama ve transfer işlemine var daha hatta bugün 2.iğne günüm..
yani RABBİM.in izniyle siz hamile olduğunuzun haberini verirken ben bekleme sürecinde olacağım ..

halısna... canım inş ..adım atmışsın ta gerısı gelecek ınş.............toplama ve transfer rahat ..sıkma kendını...sonuç ıyı ols canım yeterkı...

kızzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınız..........................zummın buluesu...............huuu bebek ıstıyorz...............

burdayim ablacim...benim bugün alisveris günüm...simdi disariya cikiyorum....türkiye icin alisveris yapcam....benimde artik fazla zamanim yok....hazirlik basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…