kızlar bugün doktora gittim herşey çok iyiymiş..rahim 12 milim kalınlaşmış doktorum çok çok güzel dedi...pazartesi transferim var allahım beklediğim o büyük gün yavaş yavaş geliyooooooooooo...
canım normal endişelenme bendede ara ara mide bulantısı oldu ama öyle abartılı değil..bende aşırı derecede akıntı oldu halada var bugün doktoruma sordum normal dedi.sana farklı iğne vermişler ben puregon kullandım..ama çok aşırıysa eğer doktoruna sor bence..
du bakalım daha nerdesin .ben 2 aydır içmediğim hap kalmadı.hele o bantlar insanı mahvediyo ama napalım bebişimiz için katlanıcaz canım....bugün bende kontrole gittim.YARINDAN SONRA DOZAJI 150 ye düşüreceğiz.Ayy bu kadar zor biiii tedavi olduğunu hiç düşünmemiştim.
SENİ TABİİİ BENDEN TECRÜBELİSİN.3-4 GÜN. BANTLARI TRANSFER SONRASI KULLANMIYORMUYUZ?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2du bakalım daha nerdesin .ben 2 aydır içmediğim hap kalmadı.hele o bantlar insanı mahvediyo ama napalım bebişimiz için katlanıcaz canım....
carsamba geliyorum ALLAH IZIN VERIRSE EVET AILEM ISTANBULDA......o yönden sansim var sen nerde yapcan?
carsamba geliyorum ALLAH IZIN VERIRSE EVET AILEM ISTANBULDA......o yönden sansim var sen nerde yapcan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?