evet olmuyo.... bu sefer oluyo![]()
ne oluyor zümmincim merak etti melege iyi bak annesi ALLAHA EMANET OLSUN BEBECİK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet olmuyo.... bu sefer oluyo![]()
arkadaşım merhaba...bizde sorun eşimde .oda yıllarca klomen ve evıcap kullandı.12 yıl önce kullandığında ben hamile kaldım ve şimdi 12 yaşında bir oğlumuz var.oğlumuza kardeş düşünmeye başladıktan sonraki yıllardan itibaren , sanırım aşşağ yukarı 9 yıl oldu kullandı ama maalesef hamile kalamadım.bizde 2 kez tüp bebek yaptırdık olmadı 3 üncüyü yaptıracağız.doktorum yaptırmadan önce genetik test istedi ve yaptırdık .sonuçlarını bekliyoruz...
olmuyo....selam arkadaşım.heycanla senin iyi haberlerini bekliyoruz. canım sen kaç yaşındaydın ve kaçıncı denemen.belki yazmış olabilirsin ama ben kaçırmış olabilirim.canım kendine iyi bak....
elmuallim....ne haber canım ...... akupunktura başladınmı.bu akupunktur işini doktoruma soracağım.sen doktoruna akupunktur işini söyledinmi.ne dedi.....by byyyyy.........
merhaba bluesuu, inşallah test sonuçlarınız iyi çıkar.Benimde 3. denemem sebebi açıklanamayan infertillerdeniz.Bizdende genetik test yaptırmamızı istedi doktorumuz.Bu perşembe yaptıracağız.Sonuçlar bir ayda çıkıyomuş.Ben balık yağı ve folik asit içiyorum eşimde çinko alıyo.Bende az yumurta oluşuyo 4 tane.Eee yaşlandık artık(38).Allah oğluna uzun ömür versin bi tanede kardeş.
burdayıııımmmmmmmm.................nasılsınn......
kiz gene gorusemedik diziye daldim bende bugun gittim su acaili testi oldum ogleden sonra izinliyidm dinlendim evde optum bye
elmuallim.....kız.....başka sayfada okudum.sen bugün doktora gittinde tedaviyemi başlicaksın.bize niye yazmıyorsun...seni gidi seni........