Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
41 inci sayfaya geldık kırkbırkere maşallah..........................
amin amin....insallah hayirlisi olur
ben bugün adet oldum ama doktorum haftaya icin randevü verdi....gec degilmi dedim
yok dedi normal dedi. ne bilim ya bugün hava cok güzel sonra tv de haberde bi cocuk
cikti. hasta benim kizim gibi, ölümü bekleyen aileler, diye söyledi muhabir...moralim
cok bozuldu...kizima sarilmaktan baska bisey yapamiyorum ona yardimci olamiyorum
öbürü de böyle olursa...bu bana cok büyük bi imtihan olur...
kırk bır olduk zummmın cım inş rabbım hep bırlıkte sevındırır burda kırkbır kere oynarız..............inş...sen ne zaman başlıyosun canım banım çok ani oldu hala karasızxım ..iş yerınden izin almam lazım ben hazıran dıye tatılde yaparım dıye dışundum hep...inş hayırlısı olur rabbım kolaylaştırır
el- muallim burdayim....doktor ne zaman baslayabilirsin dedi tedavin icin...anidenmi karar verdiniz?
canim boyle dusunup bizide kendinide uzme..bu senin ve kizinin kaderi..onu sana bagislayan Allahim dermaninida verecek..bence kizini oyle gorme..normal gor..oyle davran..sonucta annesin kendini sansli hisset bak biz o duyguyu hic tatmadik..evlat kokusu nedir annelik duygusu nedir onlari bile bilmiyoruz..hep olumsuz seyleri izleyip etkilenmeyi birak.birazda olumlu yonden bak..bak bizlere gore sanslisin bi kizin var caninin parcasi..simdi kizinla ilgili sorunlari dusunmemeye calis bol bol op sev kokla verene sukret..kizinla ilgili engelleri dusunmen uzulmen 2.bebek icinde etken olabilir...2.bebekte oyle olursa diye dusunme sonucta 2.si tedaviyle ayristirilip en kalitelisi sagliklisi yerlestirilcekAllahim yardimcimiz olsun:Saruboceq:
canım ön muayene için gel bakalaım dedı.....ve hemen başlayalım..bıkaç ıyı yum gördum dedı ve bakalım ne olacak hayırlısı izin almam lazım...sende guzel şeyler duşun kendını uzme .....inş hayırlı tatlı bı bebşin olacak....kızında rabbım şıfa versın iyilesir bellımı olur...bool dua edelım canım bırbırımız ..kımse yarını bılemezkı ...ona sığınacaz..............kendıne ıyı bak