haziran da hamile olmak isteyenler

dualarım hepinizle. rabim inşallah hayırlı evlatlara kavuştursun hepinizi.sizinde evleriniz şenlensin inşallah. benim kayınvalidem kızıma sofragediği derdi. yani sofrada sen eksiktin demektir. sizinde sofralarınız dolsun inşallah.

dualarım hepinizle. rabim inşallah hayırlı evlatlara kavuştursun hepinizi.sizinde evleriniz şenlensin inşallah. benim kayınvalidem kızıma sofragediği derdi. yani sofrada sen eksiktin demektir. sizinde sofralarınız dolsun inşallah.

sofragediği haaaaaaaaaaaa çok hoş ya.herkesin evi şenlensin canım iyi geceleropuyorumnanaktan

kurban olurum beni merak edenlere....geldim...cok yorgundum...kizimla özlem giderdim...islerimi hal ettim simdi bi size selam verim...dedim...hayirlisiyla gidip geldim..insallah bidakindede hayirlisiyla gidip gelirim...biraz cik degil cok korktum...ucaktan...gelince nolcak bakalim...
bebek istiyoruz...sen transfer oldunmu....ya seni aradim aradim bulamadim...merkezde...hem persembe hem cuma ordaydim...cok güzel yer...babamin cok hosuna gitti...
elmuallim ablacim...kurban olurum o minik bebeklerine....Rabbim sana kavusturdu...güzel kuzularimizi....Cok korkiyorum....acaba ben nolcam diye...simdi burdayim...ama 3-4 hafta sonra bidaha stress basliyor...Rabbim sonunu hayirli eyler insallahhhhhhhhhh

hepinizi cok özledim...Allaha emanet ediyorum size

zumminnn canim hosgeldin...hayirlisiyla gittin geldin...iyisin dimi?kizin nasil?
evet cnm transferim cumartesi oldu...yumurta toplama carsamba...iki gun bende sana bakindim ama sen diger gunler ordaymissin...merkezi begendigine sevindim..peki durumun hakkinda ne dediler...ne zaman tedavin simdi..
listemizin uguru devam ediyor...gordun dimi el-muallimde hamiskaydirigubbakcemile2darisi bizlere...yavas yavas alt listeye ineriz inslhhh...
canim korkcak birsey yok...alisman gerekiyor...stres degil...bol bol moral enerji depolaman gerek kendine....

günaydın annelerin güzelikaydirigubbakcemile3
canım benım çokk sağol...........hadı beklıyorum senı...........inşş guzel olur herşeyyyy
gunaydinn...nasilsin..bebisler iyi dimi?:emir_bebek:

ınş ıyıyım bebişlerı daha goremedım kaç tane nasıllar hep beklemek bızım kaderımız............sonu guzel ols da bekleyelım.............sen nasılsın.canım..ıyı bakın kendınıze

yaaaaaaaaaaaaaaa....................zummıncım kız ne zaman geldın................çetladık meraktan oohhh ne guzel hayırlısuyla geldın dondun.......onş sonuda çok hayırlı olur canım korkama ............ınş rabbımın dedığı olacak.............kızın nasıl ozlemış mı senı............çok sağol canım guzel temennılerın ıçın.............lıste bereketlenıyoo bak ınş sıara sıra gelecek herkes bu yazzzzzzzzzzzz

haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________

1.mapavrili___________________.................... ____________01.06.09_______12.06
2. Esracag (1.deneme)___________adana baskent ________02.06.09________12.06
3. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_______ferti_jin_______ _____6 haziran________16.haziran
4. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
5. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______temmuz
6.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
7.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
8.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
9.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
10.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
11.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
12.bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
13.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
14.cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
15.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
16.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
17.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
18.monalan.______________________anatolia_____.____ ______mayis________haziran
19..ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
20.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
21.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
22.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
23. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
24. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
25. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
26. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
27.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
28. Baharson,
29. özlem
30. Tonya
31. Psikopatimmmm
32. Welike
33. Susamuru78
34. Elif26
35. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
36. Nargile
37.günesim007
38. Miss_capraz
39.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
40.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
41.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
42.mavis(4.deneme)_____________................... ...._________mayis_________haziran
43.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
44.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
45.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
46.denizmavisi
47.aslgkh
48. Ebraar
49. Sissem,
50. Nurdannurdan,
51. eklektik,
52. pinkrose
53. angel eda
54.zaman
55. Figenn
56.asi74_______________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
57.kayra(2.cocuk)__________.................................__________Haziran__________Haziran
:nazar::nazar::nazar:

hamislerimizzzzzzzz:CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
5.feraye55
:nazar::nazar:[/QUOTE]

Son düzenleme:
canım benım çokk sağol...........hadı beklıyorum senı...........inşş guzel olur herşeyyyy

ınş ıyıyım bebişlerı daha goremedım kaç tane nasıllar hep beklemek bızım kaderımız............sonu guzel ols da bekleyelım.............sen nasılsın.canım..ıyı bakın kendınıze

kendinede bebislerede iyi bak...yatmaya devammi?bende iyiyim...sabirla gunumu bekliyorum...

canım ınşşşşşşşşş sabrın sonu guzelllllllll olacakkkkkkkkkk.................inşşşşşşşşşşşşşşş

herkese gunaydiiin gununuz guzel gecsin...
ilk lucrinimi dun aksam yaptim. biraz morattım ama olsun... bekledigim kadar acımadı. kolaymış...... kaydirigubbakcemile5

bak genede Allahın sevgili kuluymuşsun 1 tanesi tutunmuş.Kızının inşallah kardeşleride olur canım.bizde annelik duygusunu tadarız kısa sürede umarım.yarın trasferim var bana şans dileyin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rokoko canım hayırlısıyla insallah transferin başarılı geçeeer. bebeklerin tutunur sıkı sıkı sana... ve sağlıkla kucağına alırsın canım benim.

dualarımız seninle hadi bakalım rabbim kucağını doldursun inşallah.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimde bugün tedavimin 4.günü ben kısa protokol basladım.herhalde 1 hafta sonra yumiler toplanır...inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz.

Back
X