Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarım hepinizle. rabim inşallah hayırlı evlatlara kavuştursun hepinizi.sizinde evleriniz şenlensin inşallah. benim kayınvalidem kızıma sofragediği derdi. yani sofrada sen eksiktin demektir. sizinde sofralarınız dolsun inşallah.
kurban olurum beni merak edenlere....geldim...cok yorgundum...kizimla özlem giderdim...islerimi hal ettim simdi bi size selam verim...dedim...hayirlisiyla gidip geldim..insallah bidakindede hayirlisiyla gidip gelirim...biraz cik degil cok korktum...ucaktan...gelince nolcak bakalim...
bebek istiyoruz...sen transfer oldunmu....ya seni aradim aradim bulamadim...merkezde...hem persembe hem cuma ordaydim...cok güzel yer...babamin cok hosuna gitti...
elmuallim ablacim...kurban olurum o minik bebeklerine....Rabbim sana kavusturdu...güzel kuzularimizi....Cok korkiyorum....acaba ben nolcam diye...simdi burdayim...ama 3-4 hafta sonra bidaha stress basliyor...Rabbim sonunu hayirli eyler insallahhhhhhhhhh
hepinizi cok özledim...Allaha emanet ediyorum size
gunaydın kızlar.................gununuz hayırlı ols
canım benım çokk sağol...........hadı beklıyorum senı...........inşş guzel olur herşeyyyygünaydın annelerin güzelikaydirigubbakcemile3
gunaydinn...nasilsin..bebisler iyi dimi?![]()
canım benım çokk sağol...........hadı beklıyorum senı...........inşş guzel olur herşeyyyy
ınş ıyıyım bebişlerı daha goremedım kaç tane nasıllar hep beklemek bızım kaderımız............sonu guzel ols da bekleyelım.............sen nasılsın.canım..ıyı bakın kendınıze
bak genede Allahın sevgili kuluymuşsun 1 tanesi tutunmuş.Kızının inşallah kardeşleride olur canım.bizde annelik duygusunu tadarız kısa sürede umarım.yarın trasferim var bana şans dileyin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
serap şehrınaz tedavılerınız hayırlı ols ..........
e benide ekleyin benimde bugün 4 lucrin oldu. bikaç gün sonra başlarım inşallah.