haziran da hamile olmak isteyenler

tamam canım sen mısafrlerını yolla rahatla gorusuruz..............ıyı olmaya bak ...............inş ...sonuçlar nasıl tedavın tam ne zamannnn

tedavi...7. ayin 15 de transfer olur dedi doktorlar...yani 7.ayin basinda bidaha gelmem gerekiyor....neyse sonra görüsürüz yine
Allaha emanet olsun

bebekistiyoruz...hadi hayırlısı canım.....inşallah güzel sonuçlar alırsın....kaç embriyo transfer edildi...
saol canim hepimiz icin hayirlisi...insalhh...4 embriyo transfer edildi..bakalim nasibim neyse o...
hersey yolunda ablacim...daha misafrilerim var...unutmakmi asla....vakit bulamadim...yarindan sonra insallah daha SIK görüsürüüz....ilaclar midemi bulandiriyor demistim ya...bitane var omega 3 balik yagi ve sigir eti..felan var..icinde...cok fena yapti...doktora sordum icmesemde olur dedi...o günden beri iyim Allaha sükürler olsun...

bebek istiyoruz....hadi bakalim senden insallah hayirli hayirli haberler alirim....

canm nasilsin..gorusemiyoruz...ayni ilaci bende kullaniyorum zincomega..dimi...cok agir bi kokusu var..evet ama bence icmeye calis..folik asitten daha fazla destekli...ben et balik yemedigim icin...bunun daha cok faydasini gorcegimi dusunuyorum....bence geceleri yatarken muz la birlikte yutmaya calis...hem miden bulanmaz hem agritmaz...ben oyle cozum buldum...muzu cigniyom tam yutarken hapi atip suyla yutuyom..kaydirigubbakcemile3
saol cnm inslh..hayirli haber verebilirim...veremezsemde sen benim sonucumdan etkilenme sakin...bende oyle oldu diye sendede olur diye dusunme...sonucta sen gebe kalabiliyorsun..senin icin onemli olan saglikli gebelik...kendine iyi bak..

hersey yolunda ablacim...daha misafrilerim var...unutmakmi asla....vakit bulamadim...yarindan sonra insallah daha SIK görüsürüüz....ilaclar midemi bulandiriyor demistim ya...bitane var omega 3 balik yagi ve sigir eti..felan var..icinde...cok fena yapti...doktora sordum icmesemde olur dedi...o günden beri iyim Allaha sükürler olsun...

bebek istiyoruz....hadi bakalim senden insallah hayirli hayirli haberler alirim....

selam canim nasilsin ne var ne yok
neoldu trde ne dediler
bende seni merak ediyordum
ne zaman basliyorsun tedaviyeopuyorumnanaktan

bebek istiyoruz canim hadi hyirlisi ins halayini cekicez sali gunu
:Saruboceq:

asi nasılsın tedavın nasıl gidior bademcim sanada iyi sanslar beebklerın sana sıksı sıksı tutunsun bırakmasın ins

asi nasılsın tedavın nasıl gidior bademcim sanada iyi sanslar beebklerın sana sıksı sıksı tutunsun bırakmasın ins

selam canim alaha sukur bu sefer iyi gidiyor yani sagligim yerinde
yarin kontrol var buyuk ihtimal belli olur ne zman opu olacagim:lepi:
kiz hamisler bu saatte yatakta olur hadi bakiyim yatagaaaaaa
kaydirigubbakcemile4:olmaz:

Gözün aydın bademcim...Bu tedavi süreçleri hızlı oluyorda transferden sonrası hiç geçmiyor ya...O süreçte de bizi uyutsalar günlerce ne güzel olurdu.
Ben 14 şubattan beri uyumak istiyorum..bebeklerimi doğurduğumdan beri...bir uyusam uyansam sonra hamileliğime kaldığım yerden başlasam diye...pasiflora alıp her gün uyusam mı ki...kaydirigubbakcemile
Amin canım,inşallah meleklerimin kardeşleri gelirler...mafoldumben mafoldumben
masallah cok hizlisin canim allahim yardimcin olsun bebislerini sana gondersin ins hersey cok guzel devam eder

Çok hızlı ama sadece 3 yumurta..biri zaten küçük 14 buçuk cm..diğerleri 19 buçuk ve 17,buçuk mm.

2 sinde yumurta gereken olgunlukta olabilir diye bekliyorlar..Yani dondurulmuşum olamıcak malesef..:çok üzgünüm:

Ben 14 şubattan beri uyumak istiyorum..bebeklerimi doğurduğumdan beri...bir uyusam uyansam sonra hamileliğime kaldığım yerden başlasam diye...pasiflora alıp her gün uyusam mı ki...kaydirigubbakcemile

Amin canım,inşallah meleklerimin kardeşleri gelirler...mafoldumben mafoldumben

Çok hızlı ama sadece 3 yumurta..biri zaten küçük 14 buçuk cm..diğerleri 19 buçuk ve 17,buçuk mm.

2 sinde yumurta gereken olgunlukta olabilir diye bekliyorlar..Yani dondurulmuşum olamıcak malesef..:çok üzgünüm:

olsun canim neolcak benim 21 yumurta ile bile olmamisti
bebislerin seninle olsunda onlar dunyaya gelince bir daha tedavi olursun
belkide o gune kalmadan hersey duzelcek ve kendiliginden anne olucaksin
insallah

momicim yalnız değilsin bende 5. lucrin vuruldum. sen nerede tedavi görüyorsun.

selam kayra o zaman 3 kişi olduk tam paralel tedavi olacak. bakalım regleler ne zaman başlayacak. benim aslında olmam gereken gün bugün ama biraz gecikecek gibi sanki. bu ilaçlardan olabilir mi acaba???

ewet canımkeseleri gördüm sımdıde dr dan geldim merakatn acıle gettım kalp atıslarınıda gördüm iki tane minik minik pıt pıt biri 6 mm digeri 3 mm hayırlııs olsun dualara hepimiizn ihtiyacı var

olmuyooo tebrikler canım yaaaa. darısı başımıza inşallah ne güzel ikiz geliyor demek. allah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip eder inşallah.... opuyorumnanaktan

olmuyooo tebrikler canım yaaaa. darısı başımıza inşallah ne güzel ikiz geliyor demek. allah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip eder inşallah.... opuyorumnanaktan

saol canım allahım hepimize nasip etsın saglıkla mutluluklaaaaaa...............senın tedavın nasıl gıdıor

merhaba arkadaşlar.. cuma günü 14. gün testimi yaptırdım ve olumsuz sonucu aldım. 4 kaliteli embryo transfer edilmişti.. çok da dikkat ettim 12 gün boyunca ama olmadı.

merhaba arkadaşlar.. cuma günü 14. gün testimi yaptırdım ve olumsuz sonucu aldım. 4 kaliteli embryo transfer edilmişti.. çok da dikkat ettim 12 gün boyunca ama olmadı.

canım üzülme nolur. :teselli: bebişler vaktini saatini bekliyor demek ki. rabbim bir gün ol der onlarda gelir sana...

saol canım allahım hepimize nasip etsın saglıkla mutluluklaaaaaa...............senın tedavın nasıl gıdıor

daha birsey anladigim yok. geçen çarşamba günü uzun protokolle lucrine başladım. bugün normalde regl günüm ama pek belirti yok. bakalım şimdi onu bekliyorum.... sonrası nasıl gidecek sizlerden öğreniyorum. inşallah ilk ve son dememem olur.

saol canim hepimiz icin hayirlisi...insalhh...4 embriyo transfer edildi..bakalim nasibim neyse o...

canm nasilsin..gorusemiyoruz...ayni ilaci bende kullaniyorum zincomega..dimi...cok agir bi kokusu var..evet ama bence icmeye calis..folik asitten daha fazla destekli...ben et balik yemedigim icin...bunun daha cok faydasini gorcegimi dusunuyorum....bence geceleri yatarken muz la birlikte yutmaya calis...hem miden bulanmaz hem agritmaz...ben oyle cozum buldum...muzu cigniyom tam yutarken hapi atip suyla yutuyom..kaydirigubbakcemile3
saol cnm inslh..hayirli haber verebilirim...veremezsemde sen benim sonucumdan etkilenme sakin...bende oyle oldu diye sendede olur diye dusunme...sonucta sen gebe kalabiliyorsun..senin icin onemli olan saglikli gebelik...kendine iyi bak..

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: herseyin hayirlisi bebek :nazar:istiyoruz....Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...ben maf oldum ilaclar yüzünden 2 kilo verdim bisey yiyemiyorum...corba icsem mideme dokuniyor..nolcak bilmiyorum....hersey öyle kokiyorki bana...sanki hamileymisim gibi...Allahim bana ne güzel hamilelik vermiski....bende hamileyken diyordum bi midem bulansa da anlasam hamileligimi....bu cuma ignelere baslicam..Allah izin verirse...Rabbim insallah hayirlisini nasip eder...omega 3 kullanmayi denicem bidaha ama eger yine aynisi olursa burdaki doktorumdan baska vitamin ilaci isticem...dün cocuk gibi agladim....kizima bakmaya dermanim bile kalmadi...sonu insallah güzel olur
insallah senden güzel haberler aliriz canim....ben Rabbim izin verirse transferden sonra annemgilde kalcam 3-4 gün sonra yolcuyum...ucak desen geldigimde cok korktum...simdi korkum stress yüzünden bisey olursa...ne bilim ya benim isim cok zor

selam canim nasilsin ne var ne yok
neoldu trde ne dediler
bende seni merak ediyordum
ne zaman basliyorsun tedaviyeopuyorumnanaktan

bebek istiyoruz canim hadi hyirlisi ins halayini cekicez sali gunu
:Saruboceq:

iyi diyelim iyi olalim canim....mide bulantisi..kullandigim ilaclarin yan etkisi...cok maraz kari oldum..hic sevmiyorum bu halimi.....naz yapiyorum gibi geliyorum...Türkiyeden döndükten sonra basladi bu mide bulantilari....sonra korktum hamilemiym diye...olsaydi doktor muayenede görürdü...ne bilim ya bi tuhaf oldum...insallah tedavi gittikce kolaylasir...Rabbime siginiyorum....sen nasilsin tedavine basladinmi....Şeniz

ha bu arada Türkiye benim memleketim ama cok degismis....Genclik avrupaya özeniyor...cok tuhafima gitti...insallah düzelir halleri....

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: herseyin hayirlisi bebek :nazar:istiyoruz....Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...ben maf oldum ilaclar yüzünden 2 kilo verdim bisey yiyemiyorum...corba icsem mideme dokuniyor..nolcak bilmiyorum....hersey öyle kokiyorki bana...sanki hamileymisim gibi...Allahim bana ne güzel hamilelik vermiski....bende hamileyken diyordum bi midem bulansa da anlasam hamileligimi....bu cuma ignelere baslicam..Allah izin verirse...Rabbim insallah hayirlisini nasip eder...omega 3 kullanmayi denicem bidaha ama eger yine aynisi olursa burdaki doktorumdan baska vitamin ilaci isticem...dün cocuk gibi agladim....kizima bakmaya dermanim bile kalmadi...sonu insallah güzel olur
insallah senden güzel haberler aliriz canim....ben Rabbim izin verirse transferden sonra annemgilde kalcam 3-4 gün sonra yolcuyum...ucak desen geldigimde cok korktum...simdi korkum stress yüzünden bisey olursa...ne bilim ya benim isim cok zor

iyi diyelim iyi olalim canim....mide bulantisi..kullandigim ilaclarin yan etkisi...cok maraz kari oldum..hic sevmiyorum bu halimi.....naz yapiyorum gibi geliyorum...Türkiyeden döndükten sonra basladi bu mide bulantilari....sonra korktum hamilemiym diye...olsaydi doktor muayenede görürdü...ne bilim ya bi tuhaf oldum...insallah tedavi gittikce kolaylasir...Rabbime siginiyorum....sen nasilsin tedavine basladinmi....Şeniz

ha bu arada Türkiye benim memleketim ama cok degismis....Genclik avrupaya özeniyor...cok tuhafima gitti...insallah düzelir halleri....

cnm saol...dikkat et kendine...ilaclarin etkisi birazda psikolojik olabilir...bende verdim kilo..evet ilk zamanlar mide bulantisi oluyor....ignelere baslayinca daha cok etkisini gorceksin...yumurtalarin buyumeye basliycak v.s....buyuk bi sabir gerekiyor....inslh sonucu iyi olurda...guzel biani olarak anariz bugunlerimizi...a.s

haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________

1. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_______ferti_jin_______ _____6 haziran________16.haziran
2. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
3. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______temmuz
4.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
5.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
6.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
7.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
8.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
9.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
10.bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
11.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
12.cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
13.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
14.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
15.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
16.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
17.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
18.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
19.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
20. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
21. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
22. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
23. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
24.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
25. Baharson,
26. özlem
27. Tonya
28. Psikopatimmmm
29. Welike
30. Susamuru78
31. Elif26
32. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
33. Nargile
34.günesim007
35. Miss_capraz
36.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
37.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
38.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
39.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
40.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
41.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
42.denizmavisi
43.aslgkh
44. Ebraar
45. Sissem,
46. Nurdannurdan,
47. eklektik,
48. pinkrose
49. angel eda
50.zaman
51. Figenn
52.asi74_____________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
53.kayra(2.cocuk)________.................................__________Haziran__________Haziran
:nazar::nazar::nazar:

hamislerimizzzzzzzz:CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
5.feraye55
Yola devam edecek arkadaslar...
1.mapavrili
2.esracag
3.mavis[/QUOTE]
4.monalan