haziran da hamile olmak isteyenler

canım nası ya................................çok uzuldum canum ..............rabbım yardınmcın ols.............Çok üzgünüm çoook...................................................nolur uzme kendını ...............

yaaaa üzme canım kendini bidahakine güzel haberler alırsın inşallah gerçi ne kadar üzme desemde sana elde olmuyor .ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN geçmiş olsun canım benim

haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________
2. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
3. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______temmuz
4.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
5.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
6.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
7.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
8.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
9.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
10.bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
11.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
12.cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
13.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
14.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
15.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
16.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
17.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
18.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
19.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
20. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
21. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
22. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
23. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
24.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
25. Baharson,
26. özlem
27. Tonya
28. Psikopatimmmm
29. Welike
30. Susamuru78
31. Elif26
32. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
33. Nargile
34.günesim007
35. Miss_capraz
36.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
37.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
38.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
39.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
40.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
41.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
42.denizmavisi
43.aslgkh
44. Ebraar
45. Sissem,
46. Nurdannurdan,
47. eklektik,
48. pinkrose
49. angel eda
50.zaman
51. Figenn
52.asi74_____________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
53.kayra(2.cocuk)________.................................__________Haziran__________Haziran
:nazar::nazar::nazar:

hamislerimizzzzzzzz:CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
5.feraye55
Yola devam edecek arkadaslar...
1.mapavrili
2.esracag
3.mavis
4.monalan

saolun...uzulmemek elde degil....birdaha denemiycem....esimdede bendede sorun yok ...4 tane sayilamayan hucreli emriyo transfer edildi...tutunmasi icin 3 ay asi oldum....elimizden geleni biz yaptik....gerisi Allahima kalmisti....nasip etmedi....herseyde vardir bi hayir demekten baska elimden birsey gelmiyor..benden bu kadar tekrar tekrar ayni yikimi yasiycak gucum kalmadi....

saolun...uzulmemek elde degil....birdaha denemiycem....esimdede bendede sorun yok ...4 tane sayilamayan hucreli emriyo transfer edildi...tutunmasi icin 3 ay asi oldum....elimizden geleni biz yaptik....gerisi Allahima kalmisti....nasip etmedi....herseyde vardir bi hayir demekten baska elimden birsey gelmiyor..benden bu kadar tekrar tekrar ayni yikimi yasiycak gucum kalmadi....

seni üzmek istemem ama arkadaşım kaçıncı denemendiki böyle hemen pes ediyorsun canım rabbim biliyorum ki sabrımızı sınıyor inşallah sabrımızın sonunda mükafatını alacağız bizde de bir sorun yok 2. yi deniyoruz sen böyle üzülünce olumsuz konuşunca bizlerinde umutları yıkılıyor birbirimize güç verelim yıkılmayalım umutlu ve mutlu bir şekilde yolumuza devam edelim SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ inşallah en kısa zamanda muradlarımıza erceğiz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bebk istiyoruz ınanki ne yzacagımı bilemiyorum ama canın saolsun arkadasım...........üzülme demiyecem cünkü bos solemiş olurum............kimbilir belkide melegin kendiliginden gelecek tir.............

Allahım isteyen herkese nasip etsinn yarabbim. beni de listeye ekleyinnn 24 haz. tahlil günüm. çok zor bi dönem ya hiç bi şey düşünemiyorum. salak gibiyim boş duygulardayım
belkide kendimi çok üzmememk için şartlandırmıştım ondan kaynaklanıyor. bi zaman geliyor karnımı seviyorum bi zaman geliyor hiç bişi hissetmiyorum.offff Alahım sabrımızın soonunu selamet çıkarsın. Beklemek gerçekten çok zor. 2 tane kondu inşallah tutar

bebek istiyoruz canım yaaa uzulme nolur.... :1no2: rabbim hayırlısını versin demekten başka birşey gelmiyor elimizden. sabahtan beri bende senin haberini bekliyordum vardır bir hayır demek lazım... belki bebegin kendiliginden gelecek onu bekliyor bilemezsin ki... o kadar cok okuyorum ki başarısız 4-5 deneme sonrasında bile kendiliğinden hamile kalanlar çok oluyor. bence umudunu kaybetme arkadaşım..... :teselli: :teselli:

Allahım isteyen herkese nasip etsinn yarabbim. beni de listeye ekleyinnn 24 haz. tahlil günüm. çok zor bi dönem ya hiç bi şey düşünemiyorum. salak gibiyim boş duygulardayım
belkide kendimi çok üzmememk için şartlandırmıştım ondan kaynaklanıyor. bi zaman geliyor karnımı seviyorum bi zaman geliyor hiç bişi hissetmiyorum.offff Alahım sabrımızın soonunu selamet çıkarsın. Beklemek gerçekten çok zor. 2 tane kondu inşallah tutar

hoşgeldin yasese bende tedavideyim henuz listeye eklemedi arkadaslar beni de ama onemli degil.... insallah guzel sonuclarini tedavin kucagin dolar arkadasim.

ama herseyden once saglikli hayirli evlatlar istemek lazim. vermezse guzel rabbim vardır bir bildigi diyerek yola devam etmek gerekli. o yuzden iyi yapiyorsun kendini iyi veya kotu sartlandirmamakla. hayirlisiysa olur insallah seninki de hepimizinki de..:CüvCüv:

24une kadar buralarda ol da kafan dagilsin. beraber geciririz zor zamanlari transferin 12sinde mi yapidi? nerede tedavi goruyorsun???

ben bulut nasıl gidiyor tedavin ne yaptın hangi aşamadasın ben gonal f ye başladım yarın ultrasonum var ,benim yaşımda 27 bizde sebepsiz infertilte rabbim hepimizin yardımcısı olsun

selam bulut, sen hızlı ciktin benden 21. gun başlamadın mı lucrin kullanmaya hemen nasıl başladın gonal f e? ben daha bugun adet oldum yarin veya perşembe gidecegim kontrole ama doktor bana puregon yazdi hepsi aynı bildigim zaten.... kaclik senin gonal f?

daha once yazmistim sana yanilmiyorsam yasim 33, sorun bendeki endometriosis canım....

kayraa, denizmavisi sizler ne durumdasınız? denizmavisinin bir haftası daha var herhalde baslamak icin..

kayra senin nasıl gidiyor lucrinler? benim bugun adetim basladi yarin veya persembe giderim doktora...

ben de puregon kullanıyorum bugün 6.gün 150liyle başladık e2 tahlili yapıldı dün 200e çıkardk dozu folikül çok gelişti şimdilik bi sorun yok ilaçı da yapmak çok kolay

ben de puregon kullanıyorum bugün 6.gün 150liyle başladık e2 tahlili yapıldı dün 200e çıkardk dozu folikül çok gelişti şimdilik bi sorun yok ilaçı da yapmak çok kolay

cemrecim selam,

az once konustum doktor kontrolüm yarın aksamustu... ama bana puregon 300 yazmisti benimkiler hemen kocaman olacak herhalde kaydirigubbakcemile3

daha puregona baslamadim ama insulin kalemleri gibi oldugunu biliyorum. lucrin de kolay zor birseyi yok neyseki... daha hic tahlil yapilmadigi icin birsey diyemiyorum onlar da yapilmaya baslaninca yazarim insallah... kaydirigubbakcemile4

selam bulut, sen hızlı ciktin benden 21. gun başlamadın mı lucrin kullanmaya hemen nasıl başladın gonal f e? ben daha bugun adet oldum yarin veya perşembe gidecegim kontrole ama doktor bana puregon yazdi hepsi aynı bildigim zaten.... kaclik senin gonal f?

daha once yazmistim sana yanilmiyorsam yasim 33, sorun bendeki endometriosis canım....

canım momiciğim ben lucrine başladım ertesi gün adet gördüm 4 önce oldu.benim doktorum ilk tedavimde düşük dozla başladık şimdiki tedavimde 225 gonalf la başladı sonra düşürecekmiş derecesini hayırlısı olsun artık.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

canım momiciğim ben lucrine başladım ertesi gün adet gördüm 4 önce oldu.benim doktorum ilk tedavimde düşük dozla başladık şimdiki tedavimde 225 gonalf la başladı sonra düşürecekmiş derecesini hayırlısı olsun artık.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Back
X