Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaa arkadaşlar ben kendimi göremedim listede benimde tedavide 4.günüm 2.denemem amerikan has sonuç günü 16 temmuz doğum günüme denk geliyor
saolun...uzulmemek elde degil....birdaha denemiycem....esimdede bendede sorun yok ...4 tane sayilamayan hucreli emriyo transfer edildi...tutunmasi icin 3 ay asi oldum....elimizden geleni biz yaptik....gerisi Allahima kalmisti....nasip etmedi....herseyde vardir bi hayir demekten baska elimden birsey gelmiyor..benden bu kadar tekrar tekrar ayni yikimi yasiycak gucum kalmadi....
saolun...uzulmemek elde degil....birdaha denemiycem....esimdede bendede sorun yok ...4 tane sayilamayan hucreli emriyo transfer edildi...tutunmasi icin 3 ay asi oldum....elimizden geleni biz yaptik....gerisi Allahima kalmisti....nasip etmedi....herseyde vardir bi hayir demekten baska elimden birsey gelmiyor..benden bu kadar tekrar tekrar ayni yikimi yasiycak gucum kalmadi....
Allahım isteyen herkese nasip etsinn yarabbim. beni de listeye ekleyinnn 24 haz. tahlil günüm. çok zor bi dönem ya hiç bi şey düşünemiyorum. salak gibiyim boş duygulardayım
belkide kendimi çok üzmememk için şartlandırmıştım ondan kaynaklanıyor. bi zaman geliyor karnımı seviyorum bi zaman geliyor hiç bişi hissetmiyorum.offff Alahım sabrımızın soonunu selamet çıkarsın. Beklemek gerçekten çok zor. 2 tane kondu inşallah tutar
ben bulut nasıl gidiyor tedavin ne yaptın hangi aşamadasın ben gonal f ye başladım yarın ultrasonum var ,benim yaşımda 27 bizde sebepsiz infertilte rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ben de puregon kullanıyorum bugün 6.gün 150liyle başladık e2 tahlili yapıldı dün 200e çıkardk dozu folikül çok gelişti şimdilik bi sorun yok ilaçı da yapmak çok kolay
selam bulut, sen hızlı ciktin benden 21. gun başlamadın mı lucrin kullanmaya hemen nasıl başladın gonal f e? ben daha bugun adet oldum yarin veya perşembe gidecegim kontrole ama doktor bana puregon yazdi hepsi aynı bildigim zaten.... kaclik senin gonal f?
daha once yazmistim sana yanilmiyorsam yasim 33, sorun bendeki endometriosis canım....
selam bulut, sen hızlı ciktin benden 21. gun başlamadın mı lucrin kullanmaya hemen nasıl başladın gonal f e? ben daha bugun adet oldum yarin veya perşembe gidecegim kontrole ama doktor bana puregon yazdi hepsi aynı bildigim zaten.... kaclik senin gonal f?
daha once yazmistim sana yanilmiyorsam yasim 33, sorun bendeki endometriosis canım....