Haziran da yada temmuzda tüp bebek yaptıracaklar var mı ☺️

Benim de 1 aşılamam oldu ama şimdiki aklım olsa aşılama yaptırmazdım kimi duyduysam aşılaması tutmamış boşa zaman kaybı gibi geldi bana tamamenn ☹️
Evet birde benim değerlerim çok yuksekken yapmış tüp bebek doktorum olsa da ya sana zarar verirdi yada engelli olurdu dedi. Pcoslarda oran çok düşükmüş bide

Evet birde benim değerlerim çok yuksekken yapmış tüp bebek doktorum olsa da ya sana zarar verirdi yada engelli olurdu dedi. Pcoslarda oran çok düşükmüş bide
Evet oran çok düşük aşılamada ama bir umut işte ne yapalım ne kadar zor ve yıpratıcı bir süreç hem maddi hem manevi insan doktor ne derse onu yapıyor çaresizce ☹️

Merhaba bende baslarda bulantı yaptı ve duygusal iniş cıkış. Ama 10. Günden sonra bu etkiler kalmadı ateş basma başladı hergün birkaç kez ateş basıyor cok fena sonra birden ter boşalıyor ter boşalınca geciyor şuandada bastı mesela 🫠geçen senede böyle etkiler yaşamıştım
Aynı şeyleri yaşıyoruz duygusal iniş çıkışlarım olmadı ama ter basması fena az şıp şıp ter oluyor resmen birde sizler de oldu mu her gün yıkanıyorum ama rolunda kullanıyorum fakat ter kokması başladı bu durumda ayrıca bine bulantısı yapıyorum eşim yok koku desede ben biliyorum umarım geçer buda

Bende bursa bahcecideyim. Benimde 25 tane toplanmıştı 23ü dollenmisti ama üçüncü güne 16 tane kalmıştı 12si yavaştı 😞 doktorum risk aldı ve 5. Günü bekledi şükür tanesi 5. Güne kaldı
Bende ilk istanbul bahçeçiye gittim ön görüşme sonrası doktorum oradan ayrıldı bende onun gittiği brüksel tüp bebeğe geçtim

Aynı şeyleri yaşıyoruz duygusal iniş çıkışlarım olmadı ama ter basması fena az şıp şıp ter oluyor resmen birde sizler de oldu mu her gün yıkanıyorum ama rolunda kullanıyorum fakat ter kokması başladı bu durumda ayrıca bine bulantısı yapıyorum eşim yok koku desede ben biliyorum umarım geçer buda
Şıp şıp ter dediğin gibii. Ateş basıyo şıpşıp ter oluyo ve soğuyorum o terleme olduğunda düzeliyor yani vücut dengesi. Ter kokusu bende olmadı niveanın falan 48 saat korumalı siyah beyaz yüzlü deodorantları var onlar cok daha etkili olabilir eğer baska bisey kullanıyorsan dene istersen için rahatlasın. 2. İğne olmayacaktın demi seninki 1 aylık dinlenmeydi

Şıp şıp ter dediğin gibii. Ateş basıyo şıpşıp ter oluyo ve soğuyorum o terleme olduğunda düzeliyor yani vücut dengesi. Ter kokusu bende olmadı niveanın falan 48 saat korumalı siyah beyaz yüzlü deodorantları var onlar cok daha etkili olabilir eğer baska bisey kullanıyorsan dene istersen için rahatlasın. 2. İğne olmayacaktın demi seninki 1 aylık dinlenmeyd
Tamam ben onuda deniyim , aynen şimdilik 1 aylık dedi ve adet olunca ilk gün gel dedi bakalım kontrol edip ona göre ya transfer gününe karar verecek ya da ilaca devam ama çok heyecanlıyım artık transfer günü belli olsun istiyorum 🙏🏻

Tamam ben onuda deniyim , aynen şimdilik 1 aylık dedi ve adet olunca ilk gün gel dedi bakalım kontrol edip ona göre ya transfer gününe karar verecek ya da ilaca devam ama çok heyecanlıyım artık transfer günü belli olsun istiyorum 🙏🏻
Bende 🥹🥹 inşaAllah gönlümzce olur bu sayfada haber veririz amin 🤲🏻

Merhaba kızlar,

Ben de bugün ilk defa muayene oldum ve bana klomen verdi, 1 hafta sonra çağıracağım dedi. Heyecan bastı şimdiden 😅

Kızlar dünden beri çok ağrım var regli olacak gibiyim özellikle bu sefer ayaklarıma çok ağrı vurdu . Lucrin sonrası 10 günden sonra regli olursun dedi 5 günde başladı sancılar :(( ağrı kesicide içmek istemiyorum direniyorum

Hangi doktora gidiyorsun canım hayırlı olsun , benim heyecan da devam ediyor valla transfer günüm belli olacağı günü iple çekiyorum
Çok sağol canımm 🤗 Kocaeli’de Şeyma Hanıma gidiyorum ben. Bugün tüm rutin tahlillerimi yaptılar, onların sonucunu beklerken bile dokuz doğurdum 🤓 Transfer gününden sonra sonucu beklerken hangi hallere gireceğim acaba 🙃 Klomenin yan etkileri var mı kızlar? Az önce aradılar ve haftaya çarşamba için randevu verdiler. Haftaya gittiğimde ek ilaç, iğne vs mi verecekler? 🙄

Selam canım , evet ben geçen sene çikolata kisti ve miyon ameliyatı oldum ama maalesef kistim yeniden çıktı daha da büyümeden tüp bebeğe başlayalım dedim umarım iğne şifa olur şimdi regliyi bekliyorum ilk gün muayene olucam ona göre karar verir herhalde doktor ama çok heyecanlıyım.
34 yaşındayım bende ilk denemem inşallah sen , ben burada ki gönülden isteyen tüm kadınlar dualarımızın karşılığını alırız 🙏🏻
Şimdi çıktı bhcg 7. Gün 10.18 🙏🙏🙏🙏

Ben napicam transfer günü bilmiyorum Kütahya'da yaşıyoruz tedaviye Bursa'ya gidiyorum 2 buçuk saatlik yol 😞 yolda bişey olur tutunmadan düşer diye çok korkuyorum benimde 3 yumurtam var ama biri iyi 2si orta iyi kalite. Tek transfer işlemim var sanırım orta iyileri dondurmam 😔
Merhaba, benim tek embriyom vardi ve transfer sonrasi 8 saat yolculuk yaptim. Ondan onceki 3 transferimde cok dikkat etmistim ama olmamisti. Tutacagi varsa tutuyor iciniz rahat olsun 🌸

Back
X