Haziran - İkiz Gebelik Anneleri Toplaşalım :)

Halem silince geliyo bide adet olacakmış gibi ağrım var rahmim karrın bölgem şiş. Bakalım Allah büyüktür ya olcak ya olmayacak
İnşallah bebekler geliştiği için gelen ağrıdır canım. Allah ol desin bu işler kanamaya da bakmaz hiç.birseyin yoktur bi gidersin bebeğin kalp atışları durmuş hafif lekelenmelerle 35 36 haftalara gelen ikiz annesi çok. İnşallah sağlıkla ilerler içini ferah tut ne zaman tekrar kontrole gidiceksin

İnşallah bebekler geliştiği için gelen ağrıdır canım. Allah ol desin bu işler kanamaya da bakmaz hiç.birseyin yoktur bi gidersin bebeğin kalp atışları durmuş hafif lekelenmelerle 35 36 haftalara gelen ikiz annesi çok. İnşallah sağlıkla ilerler içini ferah tut ne zaman tekrar kontrole gidiceksin
İnş ama hiç umudum yok çubku 3 transferde de hep böyle kanamalı geçti 🥲 hiç olacak hissi yok
Bugün saat 12 de gidicem tüp bebek doktoruna dün en yakın hastaneye git dedi. Orda doktor iğne progestan vurdu bide serum taktılar
İki kese duruyor düşük yapmadın dedi ama o kanama öyle böyle değildi sel gibi aktı 😔

İnş ama hiç umudum yok çubku 3 transferde de hep böyle kanamalı geçti 🥲 hiç olacak hissi yok
Bugün saat 12 de gidicem tüp bebek doktoruna dün en yakın hastaneye git dedi. Orda doktor iğne progestan vurdu bide serum taktılar
İki kese duruyor düşük yapmadın dedi ama o kanama öyle böyle değildi sel gibi aktı 😔
Sen doktoruna gidince bizide haberdar et canım. İnşallah hayırlı guzel haberlerle gelirsin

Sen doktoruna gidince bizide haberdar et canım. İnşallah hayırlı guzel haberlerle gelirsin
Kızlar gittim doktora
Kendi tüp bebek doktoruma
Çok iyi dedi ikiside içi dolu dedi bebekler var kanama alanı yok dedi
Bol istirahat. Sende rahmin böyle alışkınız artık dinlen dedi yat dedi ama ikizler geliyor dedi 😍 ofise bi müddet gidemicem rapor aldım iyileşene kadar evden yatış

Kızlar gittim doktora
Kendi tüp bebek doktoruma
Çok iyi dedi ikiside içi dolu dedi bebekler var kanama alanı yok dedi
Bol istirahat. Sende rahmin böyle alışkınız artık dinlen dedi yat dedi ama ikizler geliyor dedi 😍
ayyy maşallah çok şükürrr <3 kaç mm olmuş keseler kaçıncı günün bugün?? :nazar::nazar:

Merhaba ikiz gebelik anne adayları. Böyle bir başlık görmediğimden açmak istedim. Aynı anda aynı haftalarda olacak ikiz gebelik anne adayları birbirimize faydamız dokunabilir :) ben başlıyorum 1 Haziran son regl, 5 Temmuz (5+1'de) ikiz gebelik olduğunu öğrendim, 19 Temmuz (7+1'de) kalp atışı randevumuz <3
24 Mayıs son regl tarihi 6+6 yız 💜 6+2de birinin kalp atımını duyduk bugün yine bi gidem ya dedim aaa bi baktık iki olmuşlar 🥹🥹🥹 sağlıkla gelsin minnoşlarımız 🥹

Back
X