- 11 Mart 2025
- 278
- 143
- 18
- Konu Sahibi Aysenaysen94
Bugün mesela adet sancısı gibi rahmimin içi ağrıyor. İnş embryolar gelişiyordur10 gün bile sürmez diyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün mesela adet sancısı gibi rahmimin içi ağrıyor. İnş embryolar gelişiyordur10 gün bile sürmez diyorum![]()
bu arkadaki bebişin işi olabilirBugün mesela adet sancısı gibi rahmimin içi ağrıyor. İnş embryolar gelişiyordur
Yoğun bir kanama geçirdim bugün , tamam dedim gittilerbu arkadaki bebişin işi olabilir![]()
Ne kadarlık senin gebelik?Yoğun bir kanama geçirdim bugün , tamam dedim gittiler
Doktor hemen acil gel dedi
İki kese de aynı görünüyor şuan düşük yok
Serum iğne uzan istirahat et dedi
Sebebsiz kanama olabilir miş
Ayy çok şükürYoğun bir kanama geçirdim bugün , tamam dedim gittiler
Doktor hemen acil gel dedi
İki kese de aynı görünüyor şuan düşük yok
Serum iğne uzan istirahat et dedi
Sebebsiz kanama olabilir miş
İşte 5 haftalık felanNe kadarlık senin gebelik?
Aynıymış bizim ikizlerde inşallah daha kanaman falan olmaz canım Rabbim hepimizin bebeklerini korusunİşte 5 haftalık felan
Halem silince geliyo bide adet olacakmış gibi ağrım var rahmim karrın bölgem şiş. Bakalım Allah büyüktür ya olcak ya olmayacakAynıymış bizim ikizlerde inşallah daha kanaman falan olmaz canım Rabbim hepimizin bebeklerini korusun![]()
İnşallah bebekler geliştiği için gelen ağrıdır canım. Allah ol desin bu işler kanamaya da bakmaz hiç.birseyin yoktur bi gidersin bebeğin kalp atışları durmuş hafif lekelenmelerle 35 36 haftalara gelen ikiz annesi çok. İnşallah sağlıkla ilerler içini ferah tut ne zaman tekrar kontrole gidiceksinHalem silince geliyo bide adet olacakmış gibi ağrım var rahmim karrın bölgem şiş. Bakalım Allah büyüktür ya olcak ya olmayacak
İnş ama hiç umudum yok çubku 3 transferde de hep böyle kanamalı geçtiİnşallah bebekler geliştiği için gelen ağrıdır canım. Allah ol desin bu işler kanamaya da bakmaz hiç.birseyin yoktur bi gidersin bebeğin kalp atışları durmuş hafif lekelenmelerle 35 36 haftalara gelen ikiz annesi çok. İnşallah sağlıkla ilerler içini ferah tut ne zaman tekrar kontrole gidiceksin
Sen doktoruna gidince bizide haberdar et canım. İnşallah hayırlı guzel haberlerle gelirsinİnş ama hiç umudum yok çubku 3 transferde de hep böyle kanamalı geçtihiç olacak hissi yok
Bugün saat 12 de gidicem tüp bebek doktoruna dün en yakın hastaneye git dedi. Orda doktor iğne progestan vurdu bide serum taktılar
İki kese duruyor düşük yapmadın dedi ama o kanama öyle böyle değildi sel gibi aktı![]()
Kızlar gittim doktoraSen doktoruna gidince bizide haberdar et canım. İnşallah hayırlı guzel haberlerle gelirsin
ayyy maşallah çok şükürrr <3 kaç mm olmuş keseler kaçıncı günün bugün??Kızlar gittim doktora
Kendi tüp bebek doktoruma
Çok iyi dedi ikiside içi dolu dedi bebekler var kanama alanı yok dedi
Bol istirahat. Sende rahmin böyle alışkınız artık dinlen dedi yat dedi ama ikizler geliyor dedi![]()
Valla kaç mm keseler bilmiyorum hiç ama kağıtta 5hafta yazıyorayyy maşallah çok şükürrr <3 kaç mm olmuş keseler kaçıncı günün bugün??![]()
ultrasonda GS yazarValla kaç mm keseler bilmiyorum hiç ama kağıtta 5hafta yazıyor
Bugün transferin 17 ci günü
İki hafta sonra kalp atışı için gidicem
Yazmıyor maalesef benimkindeultrasonda GS yazar
24 Mayıs son regl tarihi 6+6 yızMerhaba ikiz gebelik anne adayları. Böyle bir başlık görmediğimden açmak istedim. Aynı anda aynı haftalarda olacak ikiz gebelik anne adayları birbirimize faydamız dokunabilir :) ben başlıyorum 1 Haziran son regl, 5 Temmuz (5+1'de) ikiz gebelik olduğunu öğrendim, 19 Temmuz (7+1'de) kalp atışı randevumuz <3
Ayyyy hayırlı olsun canım dünyanın en güzel sesini duymuşsun24 Mayıs son regl tarihi 6+6 yız6+2de birinin kalp atımını duyduk bugün yine bi gidem ya dedim aaa bi baktık iki olmuşlar
sağlıkla gelsin minnoşlarımız
![]()