• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran - İkiz Gebelik Anneleri Toplaşalım :)

4 boyutlu usg. Tabi şimdi çok minikler büyüdükçe siyah beyaz fotoğraf da verir renkli fotoğraf da 4 boyutlu olunca renkli oluyor

ben en iyi eurofins duydum ama bikaç yerle daha görüşeceğim. Eurofins 450 euro. Yine görüştükçe burada da paylaşırım. 11. haftadan sonra oluyormuş artık iş durumuma göre sanırım max 1 hafta gecikme ile yaparım hem erken olunca yanılma payı olabiliyormuş 12. hafta tam zamanı
Ben de ikiz gebelikte panomara iyi diye duydum sanirim hepsini arastirmak lazim 🤭

merhaba canım, panorama araştırdım ama emin olamadım firma ismi natera mı acaba?
Firma ismini bilmiyorum canim ama kadinlar kulubune de yaz istersen panorama diye epey yaptiran var amerikan firmasi doktor araciligiyla yaptiracagiz sanirim haftamiz geldiginde

Kizlar sizde bulanti var mi? 6.haftadayim hic halim yok surekli uyku halim ve bulanti var ama kusmuyorum benzer durumu yasayan var mi

Kizlar sizde bulanti var mi? 6.haftadayim hic halim yok surekli uyku halim ve bulanti var ama kusmuyorum benzer durumu yasayan var mi
Bende öyleydim canım hala da öyleyim kusmuyorum ama bulantı var maalesef uyku halininde maşallahı var 😁😁😁 Halsizlik birde gaz problemi var hala da devam ediyor 😊😊

ben de canım bugün 9. haftaya girdim hiç kusmadım sadece rahatsız edici bir bulantı gerçi prizin diye bir hap kullanıyorum o mükemmel geliyor ancak unutursam oluyor da... Uyku hali zatennnn ... :D

kızlar bebişleri en son ne zaman gördünüz kaç mm benim keseler sağ tarafımdaydı ve sanki arkalı önlü gibydi. 2 gün önce yani 8+5te gittim keselerin biri solumda diğeri ortada. çok şaşkınım.

kızlar bebişleri en son ne zaman gördünüz kaç mm benim keseler sağ tarafımdaydı ve sanki arkalı önlü gibydi. 2 gün önce yani 8+5te gittim keselerin biri solumda diğeri ortada. çok şaşkınım.
Ben pazartesi gördüm 28 temmuzda biri 1.8cm diğeri 1.9cm di. Baya bebek formunu almaya başlamışlardı benimde üst üste formda gibiydi 😊😊😊 Bizim bebişler çok yakın maşallah birbirine ⭐⭐⭐

Ben pazartesi gördüm 28 temmuzda biri 1.8cm diğeri 1.9cm di. Baya bebek formunu almaya başlamışlardı benimde üst üste formda gibiydi 😊😊😊 Bizim bebişler çok yakın maşallah birbirine ⭐⭐⭐
ah maşallah canım :nazar: :) 8+2 falan mıydı bu ölçüler? benim de 20 mm 21 mmdi. karnım sanki genişlemeye başladı benim ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizin de öyle miii?

ah maşallah canım :nazar: :) 8+2 falan mıydı bu ölçüler? benim de 20 mm 21 mmdi. karnım sanki genişlemeye başladı benim ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizin de öyle miii?
Şimdi benim karnım kızımda cok büyümüştü suyu fazlaydı kızımın ikiz gibi diyordu tum doktorlar muayenelerinde😄😄 Şu anda alt karnım da sertleşme var ve evet 5 6 kilo vermeme rağmen karnımda alttan bır çıkma var benim 🙃🙃🙃

Benim de karnım baya çıktı şu anda iki aylık olduk bir aydır pantolonlarım olmuyor
Giydiğim şeylerin karnımı sıkması aşırı rahatsız ediyor ki ben normalde hep tayt ve pantolonları tam beden olsun diye pens attırdığım için pijama ve eşofman altlarına kaldım 😄😄😄

Kizlar benim dun gece kanamam oldu 6+6 da sonra kahverengi lekelenmeye döndü. Benzer durum yasayan var mi?

Back
X