• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Transfer tarihim henüz belli değil 2.adetimi bekliyorum 10 gün falan var gecikme yasanmazsa
Hayırlısıyla ve huzuruyla gelsin inşallah. Heyecan ve endişe bir arada. Tabi ki korkular sarıyor ama bir yandandan elimizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakıyoruz. Yarın sabah öğreneceğim döllenme olup olmadığını. Çok stresli cidden.

Hayırlısıyla ve huzuruyla gelsin inşallah. Heyecan ve endişe bir arada. Tabi ki korkular sarıyor ama bir yandandan elimizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakıyoruz. Yarın sabah öğreneceğim döllenme olup olmadığını. Çok stresli cidden.
İnşallah her ikiside dollenip 5. Güne gider 🤲🤲🧿

Yaa çok sevindim inşallah hayırlı güzel sonuçları alırız benim ki 5.gün embriyosu çift koyulacak bu sefer. İlk deneme mi senin ☺
Evet canım normalde nisanda opu oldum ama sürekli ertelendi. Tek embriyom var 3. gün. Bakalım inşallah arife günü bize uğur getirir

Evet canım normalde nisanda opu oldum ama sürekli ertelendi. Tek embriyom var 3. gün. Bakalım inşallah arife günü bize uğur getirir
İnşallah ya inşallah yoruldum artık. Transferle ilgili merak ettiğin falan bir şey olursa sor lütfen 😌🙏🏻

İnşallah ya inşallah yoruldum artık. Transferle ilgili merak ettiğin falan bir şey olursa sor lütfen 😌🙏🏻
Senin daha önce transferin oldu mu? Açıkçası transferle ilgili değil ama sonrası için gerginim nedense. Bayrama denk geleceği için şanslıyım eşim 4 günlük süre boyunca yanımda sonrasında da ara ara annem gelir yanımda olur ama kendimi değişik hissediyorum :)

Senin daha önce transferin oldu mu? Açıkçası transferle ilgili değil ama sonrası için gerginim nedense. Bayrama denk geleceği için şanslıyım eşim 4 günlük süre boyunca yanımda sonrasında da ara ara annem gelir yanımda olur ama kendimi değişik hissediyorum :)
3.bu evet ben de eşimde izin aldık.Açıkçası ilkinde hiç hareket etmedim nerdeyse sürekli yattım. İkinci de yürüyüş yaptım hafif hafif dışarı falan çıktım 4.günden sonra.ilki negatif ikinci kimyasal oldu. Bu sefer nasıl yaparım hiç bilmiyorum.

3.bu evet ben de eşimde izin aldık.Açıkçası ilkinde hiç hareket etmedim nerdeyse sürekli yattım. İkinci de yürüyüş yaptım hafif hafif dışarı falan çıktım 4.günden sonra.ilki negatif ikinci kimyasal oldu. Bu sefer nasıl yaparım hiç bilmiyorum.
İnşallah bu sefer olur hayırlısıyla

Hanımlar merhaba estrofem kullandıktan sonra e2 degerim çok yüksek çıkınca iptal edildi transferim simdi 10 gun geçti adet olamadım rahim aşırı kalınlasmiş estrofem böyle etkisi olan oldu mu aranızda
Merhaba bn transferime üç gün kala hastalandım hastanelik oldum kusma ve ishalle transferim var dedim ısrarla kanıma baktırdım crp çok yüksek çıktı doktorum transferi bu ay erteleyelim riske atmayalım dedi bu arada adetim düzene girsin diye 5günlük duphaston başlandı diğerleri iptal oldu adet oldum ama bu sefer de hormonların dengesi bozulunca kist oluşmuş 21günlük ilaç başlandı transfer hazırlığına başlayamadık sizin de estrofem etkisiyle rahim kalınlaşmıştır normale dönmek için duphaston başlanmalıydı ama böyle kist olarak dönebiliyor o da 🥺

selam kızlar ben de henüz bi sürece başlayamadım kistim cıktığı için dk kullanıyorum opu vs olmadı daha, biraz uzayacak sanırım sürecim hayırlısı olsun :)

Çok bakıma ihtiyaç var mı gerçekten de. Yani arada ayağa kalkıp yemek yapmak vs. yasak mı bu süreçte. Dün OPU oldum bende ve bugün aradım döllenme olmuş dediler. Yarın tekrar arayın durumu öğrenin dediler. Hiç bildiğim şeyler değil. Hayırlısı olsun hepimiz için inş. Ve gönlümüze göre olanı tabi.

Bu arada size cinsel ilişki yasağı koydular mı acaba? Hemşirem cuma günkü muayenemde ilişki olmasın dedi ama
Çatlatma iğnesi oldun mu. Çatlatma iğnesi olduysan iki gün üst üste ilişki önerip sonrası yasak oluyor. Aynı şekilde de transferden sonra da 10 gün yasak
Çok bakıma ihtiyaç var mı gerçekten de. Yani arada ayağa kalkıp yemek yapmak vs. yasak mı bu süreçte. Dün OPU oldum bende ve bugün aradım döllenme olmuş dediler. Yarın tekrar arayın durumu öğrenin dediler. Hiç bildiğim şeyler değil. Hayırlısı olsun hepimiz için inş. Ve gönlümüze göre olanı tabi.
Aaa çok sevindim böyle böyle ilerleyip büyürler inşallah. İlk ve son olur umarım senin de. Bence yok annem biraz pimpirik olduğu için herşeyimi yaptı ama bence akışına bırakmak lazım stres oldukça hiç olmuyor. İlk transferimde yatıp kalkıp bunu düşünmüştüm sonuç koca bir sıfır. İkinci de biraz akışına bıraktım olursa olur olmazsa olmaz diye kimyasalda olsa tutundu.

İçini ferah tut olacağı varsa bir şekilde olacak zaten..😌

Çatlatma iğnesi oldun mu. Çatlatma iğnesi olduysan iki gün üst üste ilişki önerip sonrası yasak oluyor. Aynı şekilde de transferden sonra da 10 gün yasak
Çatlatma iğnesi oldum ama bana öyle bişey demediler :O Yumurtam bu sabah çatladı yani bugün ilişki mi olsun :D

Çatlatma iğnesi oldum ama bana öyle bişey demediler :O Yumurtam bu sabah çatladı yani bugün ilişki mi olsun :D
Yaptırdıktan 24.ve 48.saatte ilişki önermişti doktorum doğal siklus olduğu için galiba. ilk transferim ilaçlıydı onda önermemişlerdi.

Ay bilemedim ki 😅

Back
X