• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Doktorum özel ama aynı zamanda üniversite hastanesine bağlı da çalışıyor tüp bebek işlemlerini de bağlı olduğu hastanede ücretli yapıyor devlet desteği olmadan.
peki ne kadar tutuyor fiyati ben butun herseyi ozelde yani gidecegim hastanede yaptircam

bnde bayramdan sonra doktorumla ilk gorusme icin gidecegim haziranin 25ini bulur galiba gitmem adet olunca giderim rapor konusunu bnde bilmiyorum benim gidecegim hastane ozel raporlumu degilmi hic bilmiyorum
Merhaba dün hastaneyle görüştüm raporsuz şehir hastanesinde tüp bebek işlemleri ilaçlar dahil 130 binli bir şey tutuyormuş 56500 hastaneye ödeniyormuş ort. 50000 ilaçlar tutuyormuş 2 bine yakın embriyo dondurma 2 bine yakında çözme bide transfer ücreti var

Merhaba dün hastaneyle görüştüm raporsuz şehir hastanesinde tüp bebek işlemleri ilaçlar dahil 120 binli bir şey tutuyormuş 56500 hastaneye ödeniyormuş ort. 50000 ilaçlar tutuyormuş 2 bine yakın embriyo dondurma 2 bine yakında çözme
bana 250 bine yakin fiyat cikardilar raporsuz

Ama siz üniversite hastanesinin özelinde yaptırmışsınız Bende de ekstralar çıkar mı ki :(
İğne dozlarıni fazla verdiler o yüzden ilaçlarının fiyatı yüksek çıktı belli olmaz sizin daha uygunda olabilir benim devletten tek farkı özel klinikte muayene olmam di her gidişimde 2800 ödedim onu 160 bn e dahil etmedim bile ilaç ve opu işlemi malesef bu kadar tuttu siz her ihtimale karşı hazırlıklı olun yinede

Amin canım inşallah emegimize değer maddi anlamda çok zor bir durumda kalabiliyoruz ama paranın önemi yok deysinde para giderse gitsin 🤲🤲
Evet inşallah sonuç alabilsek gideni gözümüz görmüyor ama sonrasında işlemler tekrarlanırsa maddi güç çok zorlayacak inşallah tekrarlanmaya gerek kalmaz hepimiz güzel haberler alırız :(

Evet inşallah sonuç alabilsek gideni gözümüz görmüyor ama sonrasında işlemler tekrarlanırsa maddi güç çok zorlayacak inşallah tekrarlanmaya gerek kalmaz hepimiz güzel haberler alırız :(
İnşallah.Allah korusun tekrarlanmak zorunda kalırsak yapamaybilirim çünkü maddi anlamda sıkıntı dayız.

Back
X