- 13 Mart 2023
- 2.992
- 3.624
- 63
- 24
evet cnmÖzelde mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnmÖzelde mi
Ben varım haziran da baslicam 1 2 gün kaldi reglime ilaclarimla regln 2.gununj bekliyodumSlm arkadaslar ben bayramdan sonra haziran en gec temmuz gibi ilk tup bebek icin tedaviye baslayacagim özelde olucak varsa bu surecte olanlari bekliyorum
hadi insallah guzel sonuclanir cnmBen varım haziran da baslicam 1 2 gün kaldi reglime ilaclarimla regln 2.gununj bekliyodum
Geçmiş olsun Allah size de en yakın zamanda nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar bende pkos var amh 14.56 bu yüzden yumurtalamam olmuyordu. 50 yumurta toplandı 29 döllendi toplam 11 tane donduruldu. 2. Transferim icin hazirliklara basladim. İlkinde ilaçlı olarak ilerledik negatif oldu. şimdi yari ilaçlı ilerlicez sanırım femara başladık benim gibi femara ile başlayan var mı transfer sürecine ?
Geçmiş olsun inşallah herşey gönlünüzce olsunBugün opu oldum bende iki yumurta toplandı. Eşimden sperm de aldılar taze transfer için. Eğer her şey yolunda giderse çarşamba ya da cuma transfer olacağım. Tabi vücudu hazırlamak için 5 tane ilaç verdiler. Kan sulandırıcı, antibiyotik dahil. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
bn istanbulda yasamiyorum cnmGonal f 1050 İstanbul Anadolu yakasında bulamıyorum bu sorunu yaşayan var mi
Buna da şükür ya hiç olmasaydı. Size de geçmiş olsun. Güzel haberler verelim birbirimize. Transfer tarihiniz belli mi?Geçmiş olsun inşallah herşey gönlünüzce olsunBende de 2 tane malefes
inşallah Altın yumurtamiz olur
Transfer tarihim henüz belli değil 2.adetimi bekliyorum 10 gün falan var gecikme yasanmazsaBuna da şükür ya hiç olmasaydı. Size de geçmiş olsun. Güzel haberler verelim birbirimize. Transfer tarihiniz belli mi?
merhabalar her kese .ben mayis ayinda ilk asilama oldum ve sonuc dun neqatif oldu.simdi tup bebek istiyoruz.bende cok korkuyorum ya tup bebekde olumsuz olursa.Ayrıyeten
İlk transferimden sonra histereskopi amaliyatı oldum Rahime çizik atıldı bir ay sonra hemen yapalım dedi doktor 2. De olumsuz olduğu için bir üç ay gibi ara vericem dedim de bilmiyorum çevre beni çok üzüyor kafamı toparlayamıyorum![]()
Teşekkürler sagolun amin hepimize nasip etsin inşallah. Opudan sonra 12 gun içinde olmustum. İkinci regliyi düzensiz olduğu için dogum kontrol hapiyla planlamistik ve öyle transfer sürecine başladıkGeçmiş olsun Allah size de en yakın zamanda nasip etsin inşallahbende ilk transferimi olacam 2. Adetimi bekliyorum . İkinci adetin gecikecegi söyleniyor sizde gecikme olmusmuydu yada taze transfer mi olmustunuz
Anladim yüksek ihtimal benimde düzensiz olursa ilaç falan kullanıp adet olurum.Teşekkürler sagolun amin hepimize nasip etsin inşallah. Opudan sonra 12 gun içinde olmustum. İkinci regliyi düzensiz olduğu için dogum kontrol hapiyla planlamistik ve öyle transfer sürecine başladık
Geçmiş olsun olumsuz düşünmeyin Allah in izniyle olacak inşallah.ozel olmayacaksa sıkıntınız nedir n kadarlık evlisinizmerhabalar her kese .ben mayis ayinda ilk asilama oldum ve sonuc dun neqatif oldu.simdi tup bebek istiyoruz.bende cok korkuyorum ya tup bebekde olumsuz olursa.
Geçmiş olsun olumsuz düşünmeyin Allah in izniyle olacak inşallah.ozel olmayacaksa sıkıntınız nedir n kadarlık evlisiniz77
tuplerim kapalydi gecen yil ameliyat oldum laporoskopik.6ay sonra 1i tekrar tkadi onun dwnda bawka bir problem yok.amma olmuyur.Geçmiş olsun olumsuz düşünmeyin Allah in izniyle olacak inşallah.ozel olmayacaksa sıkıntınız nedir n kadarlık evlisiniz
Cok şükür çok ta büyük bir sıkıntın yok bence buna da şükür bence olur Allah'ın izniyle sıkıntı yapmayıntuplerim kapalydi gecen yil ameliyat oldum laporoskopik.6ay sonra 1i tekrar tkadi onun dwnda bawka bir problem yok.amma olmuyur.
inşallah isteyen her kese nasip olsunCok şükür çok ta büyük bir sıkıntın yok bence buna da şükür bence olur Allah'ın izniyle sıkıntı yapmayın![]()