• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Selam kızlar temmuz ağustos gibi başlayacağız bizde sebebpsiz infertilite var bu şekilde olan var mı

Hanımlar merhaba estrofem kullandıktan sonra e2 degerim çok yüksek çıkınca iptal edildi transferim simdi 10 gun geçti adet olamadım rahim aşırı kalınlasmiş estrofem böyle etkisi olan oldu mu aranızda

Merhaba hanımlar bende pkos var amh 14.56 bu yüzden yumurtalamam olmuyordu. 50 yumurta toplandı 29 döllendi toplam 11 tane donduruldu. 2. Transferim icin hazirliklara basladim. İlkinde ilaçlı olarak ilerledik negatif oldu. şimdi yari ilaçlı ilerlicez sanırım femara başladık benim gibi femara ile başlayan var mı transfer sürecine ?

Merhaba hanımlar bende pkos var amh 14.56 bu yüzden yumurtalamam olmuyordu. 50 yumurta toplandı 29 döllendi toplam 11 tane donduruldu. 2. Transferim icin hazirliklara basladim. İlkinde ilaçlı olarak ilerledik negatif oldu. şimdi yari ilaçlı ilerlicez sanırım femara başladık benim gibi femara ile başlayan var mı transfer sürecine ?
Geçmiş olsun Allah size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah 🤲 bende ilk transferimi olacam 2. Adetimi bekliyorum . İkinci adetin gecikecegi söyleniyor sizde gecikme olmusmuydu yada taze transfer mi olmustunuz

Bugün opu oldum bende iki yumurta toplandı. Eşimden sperm de aldılar taze transfer için. Eğer her şey yolunda giderse çarşamba ya da cuma transfer olacağım. Tabi vücudu hazırlamak için 5 tane ilaç verdiler. Kan sulandırıcı, antibiyotik dahil. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

Bugün opu oldum bende iki yumurta toplandı. Eşimden sperm de aldılar taze transfer için. Eğer her şey yolunda giderse çarşamba ya da cuma transfer olacağım. Tabi vücudu hazırlamak için 5 tane ilaç verdiler. Kan sulandırıcı, antibiyotik dahil. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Geçmiş olsun inşallah herşey gönlünüzce olsun 🤲Bende de 2 tane malefes🥲 inşallah Altın yumurtamiz olur

Buna da şükür ya hiç olmasaydı. Size de geçmiş olsun. Güzel haberler verelim birbirimize. Transfer tarihiniz belli mi?
Transfer tarihim henüz belli değil 2.adetimi bekliyorum 10 gün falan var gecikme yasanmazsa

Ayrıyeten
İlk transferimden sonra histereskopi amaliyatı oldum Rahime çizik atıldı bir ay sonra hemen yapalım dedi doktor 2. De olumsuz olduğu için bir üç ay gibi ara vericem dedim de bilmiyorum çevre beni çok üzüyor kafamı toparlayamıyorum 🥹
merhabalar her kese .ben mayis ayinda ilk asilama oldum ve sonuc dun neqatif oldu.simdi tup bebek istiyoruz.bende cok korkuyorum ya tup bebekde olumsuz olursa.

Geçmiş olsun Allah size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah 🤲 bende ilk transferimi olacam 2. Adetimi bekliyorum . İkinci adetin gecikecegi söyleniyor sizde gecikme olmusmuydu yada taze transfer mi olmustunuz
Teşekkürler sagolun amin hepimize nasip etsin inşallah. Opudan sonra 12 gun içinde olmustum. İkinci regliyi düzensiz olduğu için dogum kontrol hapiyla planlamistik ve öyle transfer sürecine başladık

Teşekkürler sagolun amin hepimize nasip etsin inşallah. Opudan sonra 12 gun içinde olmustum. İkinci regliyi düzensiz olduğu için dogum kontrol hapiyla planlamistik ve öyle transfer sürecine başladık
Anladim yüksek ihtimal benimde düzensiz olursa ilaç falan kullanıp adet olurum.

merhabalar her kese .ben mayis ayinda ilk asilama oldum ve sonuc dun neqatif oldu.simdi tup bebek istiyoruz.bende cok korkuyorum ya tup bebekde olumsuz olursa.
Geçmiş olsun olumsuz düşünmeyin Allah in izniyle olacak inşallah.ozel olmayacaksa sıkıntınız nedir n kadarlık evlisiniz

Geçmiş olsun olumsuz düşünmeyin Allah in izniyle olacak inşallah.ozel olmayacaksa sıkıntınız nedir n kadarlık evlisiniz77

Geçmiş olsun olumsuz düşünmeyin Allah in izniyle olacak inşallah.ozel olmayacaksa sıkıntınız nedir n kadarlık evlisiniz
tuplerim kapalydi gecen yil ameliyat oldum laporoskopik.6ay sonra 1i tekrar tkadi onun dwnda bawka bir problem yok.amma olmuyur.

tuplerim kapalydi gecen yil ameliyat oldum laporoskopik.6ay sonra 1i tekrar tkadi onun dwnda bawka bir problem yok.amma olmuyur.
Cok şükür çok ta büyük bir sıkıntın yok bence buna da şükür bence olur Allah'ın izniyle sıkıntı yapmayın 🌸

Back
X