- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Ben acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum. Sen?Vermedi ya herkes bir suru ilac kullanıyor kafam karıstı benimde:) reglime bir hafta kala estrofeme başlamıştım sadece regliyle kestim. Sen nerede tedavi oluyorsun? Yumurta sayısını yeterli gördüğü için söylememiştir muhtemelen. Bana da hersey yolunda sadece yumurtaların az diyip gecti cunku. 10 dk görüştük max
Rica ederim ne demek. Bol ve kaliteli yumurtalar dilerim sizeYaa. Suan umutlandım mutlu oldum:) bilgi verdiginiz için çok teşekkür ederim. kaç gündür bunu anlamaya çalışıyorum
Onceki tedavimde bu gonapeptyl kullanmamıştım 8 tane yazmış banada doktor şuan sadece gonalf ve folikasit kullanıyorum gonapeptyl ne zaman kullaniliyorBenim de yumurta takip sürecinde 11-12 tane sayıyordu ve 19 tane toplandı. Ve benim ilacım da 300mgdı. 9 gün iğne oldum 10.gün çatlatma ve gonapeptyl. Yani 8 gördü diye 8 olmak zorunda değil.
Gonapeptyl değilmiş cetroteyt imiş buda yumurta çatlaması diye vermişOnceki tedavimde bu gonapeptyl kullanmamıştım 8 tane yazmış banada doktor şuan sadece gonalf ve folikasit kullanıyorum gonapeptyl ne zaman kullaniliyor
Cetrıtide yumurtanız gelişirken çatlamasın diye verilir. Bende kullanmıştım 4 gün:)Gonapeptyl değilmiş cetroteyt imiş buda yumurta çatlaması diye vermiş
cnm mrb naptin nasil gidiyor surecAy kan testime son 2 gün yine zaman akmaz oldu sanki geçmiyor günler
mrb cnm nasil gidiyor test yaptinmi hicBen 7 haziranda oldum beklemedeyim 19 ü test inşallah
Hiç bir belirti hissetmiyorum hafif batmalar var onlarıda ilaçlarda yapabilir dediler bu 3 denemem zaten
İyi canım çok şükür elhamdülillah cuma günü keseyi görmeye gideceğim. Sen nasılsın nasıl geçiyorcnm mrb naptin nasil gidiyor surec
bi dakka kese derken ben kacirdim galiba bebek varmi yaniiİyi canım çok şükür elhamdülillah cuma günü keseyi görmeye gideceğim. Sen nasılsın nasıl geçiyor
Ayyy eveeet 12 sinde pozitifi gördüm çok şükür darısı isteyen herkese burdakibi dakka kese derken ben kacirdim galiba bebek varmi yanii
Üzme kendini benimde öyle ne yazık ki insan hemen olsun bitsin istiyorda hayırlı zaman bu değilmiş diye düşünmeye çalışıyorum benimde bir sonraki adetimde olacak aksilik olmazsa dondurulacakKızlar selam ben bu ay da elendim tedaviye baslayamıyoruz maalesef. Bir sonraki reglde belki artık
transfer falan ne zmn oldu kiiAyyy eveeet 12 sinde pozitifi gördüm çok şükür darısı isteyen herkese burdaki
cok pardon yaa ben sizi karsitirdim ayni nicke benzer bir arkadas daha vardi ben sizi o sandim cok sevindim adiniza hayirli olsun sag saglim alirsin insallh kucaginaAyyy eveeet 12 sinde pozitifi gördüm çok şükür darısı isteyen herkese burdaki
belirtilerin nelerdiAyyy eveeet 12 sinde pozitifi gördüm çok şükür darısı isteyen herkese burdaki
Hiç sorun değilcok pardon yaa ben sizi karsitirdim ayni nicke benzer bir arkadas daha vardi ben sizi o sandim cok sevindim adiniza hayirli olsun sag saglim alirsin insallh kucagina
Aşırı derece de bel ve kasık ağrısı vardı onun dışında aman aman bir belirtim yoktu pek ☺belirtilerin nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?