Vermedi ya herkes bir suru ilac kullanıyor kafam karıstı benimde:) reglime bir hafta kala estrofeme başlamıştım sadece regliyle kestim. Sen nerede tedavi oluyorsun? Yumurta sayısını yeterli gördüğü için söylememiştir muhtemelen. Bana da hersey yolunda sadece yumurtaların az diyip gecti cunku. 10 dk görüştük max
Ben acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum. Sen?
Aynen bizde 10 dk gördük doktoru :) öngörüşme adı altında. Hadi hayırlı olsun yeni yolculuğumuz Pazartesi günü kontrol var benim senin de pzt miydi?
Merhaba, biz de bir buçuk yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. 4 yıllık evliyim. Sebepsiz interfilite imiş. Nisan ayında ilk tüp bebek tedavisine başladık. 5 Mart'ta opu oldu. Embriyolar donduruldu. 1. adetim oldu bitti. 2. adeti bekliyorum, sonrasında transfer olacak. Transfer muhtemelen temmuz sonlarında olur. İlk transferim olacak.
Benim de yumurta takip sürecinde 11-12 tane sayıyordu ve 19 tane toplandı. Ve benim ilacım da 300mgdı. 9 gün iğne oldum 10.gün çatlatma ve gonapeptyl. Yani 8 gördü diye 8 olmak zorunda değil.
Onceki tedavimde bu gonapeptyl kullanmamıştım 8 tane yazmış banada doktor şuan sadece gonalf ve folikasit kullanıyorum gonapeptyl ne zaman kullaniliyor
Onceki tedavimde bu gonapeptyl kullanmamıştım 8 tane yazmış banada doktor şuan sadece gonalf ve folikasit kullanıyorum gonapeptyl ne zaman kullaniliyor