Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Benim e2 699 progesteron 1 değerinde ama direnç gösteriyor vücut ilaca dedi doktor pergoveris baslycam bugün

Benim de e2 2500 civarıydı görünen 11, toplanan 19, döllenen 15, blast olan 7 şeklinde oldu.

Çok iyi kalitede yumurta olmayıp dollenen ve ya pozitif sonuç alan oldu mu dr un dediğine göre ilk izlenim çok iyi kalite drgilmis görünümü granullu gb bisilerden bahsetti

Çok iyi kalitede yumurta olmayıp dollenen ve ya pozitif sonuç alan oldu mu dr un dediğine göre ilk izlenim çok iyi kalite drgilmis görünümü granullu gb bisilerden bahsetti
bana da arayan hemşire döllenen yumurtalarında bazı anomalilikler var ama belki de günler geçtikçe toparlar yumurtalar dedi. Yani belli olmaz bir şey söylemek için erken dedi. Dua ederek bekleyeceğiz.

Herkese iyi akşamlar. Arkadaslar aranızda bahçeci gibi özel tüp bebek merkezlerinden tedavi alanlar varsa bu klinikler opu ya da transfer sonrası işgörememezlik raporu verebiliyorlar mı? Bilginiz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…