- 19 Mayıs 2025
- 30
- 29
- 3
- 33
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Bana gonapeptyli çatlatma iğnesi vuracağım gün vermişti. Yumurtanın olgun olması için diye söyledi doktorum.Onceki tedavimde bu gonapeptyl kullanmamıştım 8 tane yazmış banada doktor şuan sadece gonalf ve folikasit kullanıyorum gonapeptyl ne zaman kullaniliyor
Bende dün yaptım o igneyi ovitrelle ile beraber yarın opu varBana gonapeptyli çatlatma iğnesi vuracağım gün vermişti. Yumurtanın olgun olması için diye söyledi doktorum.
Benim e2 699 progesteron 1 değerinde ama direnç gösteriyor vücut ilaca dedi doktor pergoveris baslycam bugünBen yarın opu olacağım dün sabah e2 2304 progestan 16. 6 cikti 13 folikul gördü dr ultrasonda yaş 32 amh 2.76 e2 değerler nasıl bilmiyorum Allah yardımcım olsun ve tabiki bu surecte olan herkesin de yardımcısı olsun Allah
Benim de e2 2500 civarıydı görünen 11, toplanan 19, döllenen 15, blast olan 7 şeklinde oldu.Ben yarın opu olacağım dün sabah e2 2304 progestan 16. 6 cikti 13 folikul gördü dr ultrasonda yaş 32 amh 2.76 e2 değerler nasıl bilmiyorum Allah yardımcım olsun ve tabiki bu surecte olan herkesin de yardımcısı olsun Allah
Bugün opu oldum 13 yumurta toplandı dr çok iyi kalite degil dedi yumurtalar icin biraz moralim bozuldu e2 değerim 2304 tü yarın embiryologtan haber beklicezBenim de e2 2500 civarıydı görünen 11, toplanan 19, döllenen 15, blast olan 7 şeklinde oldu.
bana da arayan hemşire döllenen yumurtalarında bazı anomalilikler var ama belki de günler geçtikçe toparlar yumurtalar dedi. Yani belli olmaz bir şey söylemek için erken dedi. Dua ederek bekleyeceğiz.Çok iyi kalitede yumurta olmayıp dollenen ve ya pozitif sonuç alan oldu mu dr un dediğine göre ilk izlenim çok iyi kalite drgilmis görünümü granullu gb bisilerden bahsetti
Merhaba yapmadım cesaret edemedim negatif görürsem diye sabah kan testi vericem günüm geldimrb cnm nasil gidiyor test yaptinmi hic
insallah pozitiftir cnm bizide haberdar et olurmuMerhaba yapmadım cesaret edemedim negatif görürsem diye sabah kan testi vericem günüm geldi
Merhaba yapmadım cesaret edemedim negatif görürsem diye sabah kan testi vericem günüm geldimrb cnm nasil gidiyor test yaptinmi hic
maalesefinsallah pozitiftir cnm bizide haberdar et olurmu
ciddimisiinMerhaba yapmadım cesaret edemedim negatif görürsem diye sabah kan testi vericem günüm geldi
maalesef
Malesef ki evetciddimisiin
neden oyle olduki yaa ilk denememiydi cnm devlettemi yaptirmistinMalesef ki evet
Hayır 3 denemem ilk olanı bahçecide 2 transferinde bb tüp bebek merkezindeneden oyle olduki yaa ilk denememiydi cnm devlettemi yaptirmistin
özel degilse ne gibi sorunuz var cnm neden olmuyorkiHayır 3 denemem ilk olanı bahçecide 2 transferinde bb tüp bebek merkezinde
Sebepsiz inferlite her hangi bir sorun bulunmuyor eşimde de bende deözel degilse ne gibi sorunuz var cnm neden olmuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?