Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

insallah tup bebekle kavusursun melegine cnm ozeldemi yaptircan devlettemi fiyatlardan hic bilgim yok o yuzden soruyorum
Amiiin hepimiz inşallah Benim doktorum özel ama işlemlerini devlet Hastanesinde yapıyor muayene ve kontrol icin kliniğe gidiyorum . Toplam 150 bine yakın bir maliyetim oldu muayene ücretleri hariç.

Toplamda 200 bin gitti 4 ay içerisinde
Ayrıyeten
ara vermedenmi denedin cnm 2 tup bebegide
İlk transferimden sonra histereskopi amaliyatı oldum Rahime çizik atıldı bir ay sonra hemen yapalım dedi doktor 2. De olumsuz olduğu için bir üç ay gibi ara vericem dedim de bilmiyorum çevre beni çok üzüyor kafamı toparlayamıyorum

İki kere üst üste yaptığımız için bana sen Allah'a karış geliyorsun diyorlar ne alaka diyorum Allah'tan şifa bekliyoruz neden karşı gelelim Kurban olduğum rabbim dert vermiş dermanını arıyoruz rabbim yormadan versin hepimize canlarım çok zor bir süreç

Çevreye ne bakıyorsun boş teneke her zaman ses çıkarır ben kimsenin lafına bakmıyorum bazen cahilce sorular soruyorlar bende ağzının payını veriyorum .ve bu süreçte kimseyle sık gorusmeme karari aldım çünkü moral bozmaktan başka işe yaramiyorlar

Bende veriyorum ağızlarının lafını ama anlayana dersin ya

Yok artık ne kadar cahilce Allah a karşı gelmek le ne ilgisi var bunun ortada sağlık problemi var elinden geleni yapıp tevekkül etmek mi yoksa Allah böyle istedi şuan yok daha da olmayacak deyip vazgeçmek mi gerekiyor

Bende veriyorum ağızlarının lafını ama anlayana dersin ya
Boşver canım kulaklarini tikayacaksin bunların lafından etkilenir de umutsuzluga kapilirsan asıl o zaman kaybedersin çünkü bu süreçte psikoloji çok önemli .((Acaba benim psikolojim ne kadar sağlam))gerçekten bu tavsiyeleri kendim uygulamıyorum keşke yapabilsem ama siz yapmayın sakin olun.

Yok artık ne kadar cahilce Allah a karşı gelmek le ne ilgisi var bunun ortada sağlık problemi var elinden geleni yapıp tevekkül etmek mi yoksa Allah böyle istedi şuan yok daha da olmayacak deyip vazgeçmek mi gerekiyor
Bende aynıyım cnm psikoloji denen birşey kalmamış bende valla kimseye de derdimi anlatamıyorum anlayan kimse yok bizi biz bizi anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…