- 13 Mart 2023
- 3.100
- 4.637
- 63
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
yok cnm ilk olucakSen sıfırdan mı başlıcaksın canım daha önce hiç denememiş miydin?
Amiiin inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız Rabbim yardımcıniz olsunBen de mayıs ayında başladım sürece 10 mayısta yumurta toplamam oldu. Pgt sonucu bekliyorum inşaallah hepsi sağlıklı gelir temmuz ayında transfer olacağım.
Anne olmak için emek gösteren tüm kız kardeşlerim emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşaallah. Rabbim sağlıkla büyüteceğimiz evlatlar nasip etsin
Allah tamamina erdirsin cnm boool pozitifli surec olur insallahSelam kızlar opudan çıktım 12 tane toplanmıs bakalım hepsi güzel gelişir inşallah ama 2 adet sonra trasfer dediler sanırım temmuza kalacağım ben
İnşallah canımAllah tamamina erdirsin cnm boool pozitifli surec olur insallah
cnm ozeldemi yaptiriyorsun tup bebegiİnşallah canım
Hayırlısı inşallahSelam kızlar opudan çıktım 12 tane toplanmıs bakalım hepsi güzel gelişir inşallah ama 2 adet sonra trasfer dediler sanırım temmuza kalacağım ben
Evet bursa acıbademde başladımcnm ozeldemi yaptiriyorsun tup bebegi
Opudan sonraki ilk adet sayılmıyormus 2. Adette olacağım transfer bakalım ne zamana denk gelecekHayırlısı inşallahsenin niye ertelendi peki .
En fazla 10 güne kadar olacaksın .Benimde normal adet tarihinden 1 hafta önce başladı. opu dan sonra adet dönemi erken tarihe çekiliyorOpudan sonraki ilk adet sayılmıyormus 2. Adette olacağım transfer bakalım ne zamana denk gelecek
Benim de adetim yeni bitti 2.adeti bekleyecem .Opudan sonraki ilk adet sayılmıyormus 2. Adette olacağım transfer bakalım ne zamana denk gelecek
Ben şuan bahçecide tedavi oluyorum 116. Bin sadece Opu transfer vs ilaçlar diğer ek tahliler vs 250 bin buldufiyat olarak ne kadar tutuyor cnm
Erken olurum 2.yide inşallahEn fazla 10 güne kadar olacaksın .Benimde normal adet tarihinden 1 hafta önce başladı. opu dan sonra adet dönemi erken tarihe çekiliyor
Adetin düzenli olmaya devam ederse zaten onu da erken olursun inşallah.Boyle durumlarda sabırlı olamıyoruz biran önce bebeğimize kavusalim inşallahErken olurum 2.yide inşallah
ne kadar tutuyor fiyatiEvet bursa acıbademde başladım
İnşallah şu sürecte sabredemiyor insan yaAdetin düzenli olmaya devam ederse zaten onu da erken olursun inşallah.Boyle durumlarda sabırlı olamıyoruz biran önce bebeğimize kavusalim inşallah
105 opu 30 ilaçlar tuttu su ana kadar bide 38 transfer ve onun ilaçları olacakne kadar tutuyor fiyati
hmm anladim cnm bnde ozelde yaptircam da fiyatlardan bilgi edinmek istiyorum ne kadar da pahali Allah yardimcimiz olsun105 opu 30 ilaçlar tuttu su ana kadar bide 38 transfer ve onun ilaçları olacak
rapor cikarmadinizmi105 opu 30 ilaçlar tuttu su ana kadar bide 38 transfer ve onun ilaçları olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?