- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Bu arada ananas mi avokado mu transfer öncesi daha faydalı olanEvet bol bol tüketmeye çalış doktorum bana özellikle ananas dedi kabak çekirdeği çiğ kuruyemişler dedi zaten tükettiğim şeyler bn ilk transferimde annemlere bile tüp bebekten bahsetmedim 9.haftada kalbi durdu iyiki söylememişim dedim kürtajı filan hiçbir şeyi bilmiyorlar yine söylemiycm gerek yok bence siz de söylemeyin sonradan her kafadan bir ses çıkıyor
TühBenim malesef yedi sulalem öğrendi tüp bebek yapacağımı. Bilmelerini istemezdim ama malesef
Ananas çok faydalı canım ama avokado da çok faydalı ben de daha başlamadım yemeye de severek de yediğim şeyler arasında hem çok lifli kabızlığı önlüyor hem de çok tok tutuyor E vitamini, lif, doymamış yağ asitleri ve minerallerden zengin E vitamini, rahmin iç tabakası endometriumun olgunlaşmasına katkıda bulunarak döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesine yardımcı olur. Yani avokado da tutunmayı artırıyorBu arada ananas mi avokado mu transfer öncesi daha faydalı olan
Öyle yapıyorum kendimi de eve kapattım bağ bahçe işleriyle uğraşıyorum kimseyle görüşmek istemiyorum bu süreçteTühneyse geçiştir gitsin soran olursa artık
O zaman her ikisininde tuketeyim ben değil mi.Tum tuşlara basacam benAnanas çok faydalı canım ama avokado da çok faydalı ben de daha başlamadım yemeye de severek de yediğim şeyler arasında hem çok lifli kabızlığı önlüyor hem de çok tok tutuyor E vitamini, lif, doymamış yağ asitleri ve minerallerden zengin E vitamini, rahmin iç tabakası endometriumun olgunlaşmasına katkıda bulunarak döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesine yardımcı olur.
Yaa seni o kadar anlıyorum ki o yorgunluğu bı Allah birde biz biliriz Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinBenim 2. Transfer kesinleşti. Haziran adetinde başlayacağız inşaallah. Yorgunum.. Bugün gittiğim eczacı da yorgun görünüyorsun dedi. Nasıl olmayayım ki
Geçmiş olsun kaliteli embriyolariniz olsun inşallahMerhaba ben de bugün Acıbadem International Çağlar yazıcıoğlu‘na gittim görüşme sagladim amh 0,19 yaş 40 8 yumurta görünüyor bu ay başlıyorum bugün iğneleri vurulacağım bayram öncesi toplama sonra dondurulacak ağustos başında da transfer olacak inşallah Foliküllerim yumurtaları düzgün çıkar dua ediyorum
İnşallah normalde 4 5 yumurta görünürdü bu ay sekiz yumurta görünce hemen başlayalım dedi doktor yaş icabı ve amh dan dolayı bir anda karar verdim ciddi paralar ama kaybedecek zamanım yok bir şekilde bütçe ayırmak zorundayız Allah kucaklarımızı bebeklerimizi de sağlıklı bebeklerle doldursun genetik testi de yaptıracağım çünkü yaştan dolayıGeçmiş olsun kaliteli embriyolariniz olsun inşallah
Maşallah umarım hepsi de dolu çıkar gerçekten maddiyat da bir tarafa dursun çok stresli ve yorucu bir dönem oluyor Allah yardımcımız olsun sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallahİnşallah normalde 4 5 yumurta görünürdü bu ay sekiz yumurta görünce hemen başlayalım dedi doktor yaş icabı ve amh dan dolayı bir anda karar verdim ciddi paralar ama kaybedecek zamanım yok bir şekilde bütçe ayırmak zorundayız Allah kucaklarımızı bebeklerimizi de sağlıklı bebeklerle doldursun genetik testi de yaptıracağım çünkü yaştan dolayı
Bende transferi bekliyorum nasipse Haziran sonuna doğru olacak .2. adetimi bekliyorumEvet yorucu bir dönem ama doktora hastaneye eşime inanıyor ve güveniyorum gerçekten çok istiyorum Allah sağlıkla ve hayırlıysa bize kavuştursun inşallahsiz ne durumdasınız denediniz sanırım
Sizin dondurulmuş transfer mi benim dondurulmuş olacak araya bir süre koyuyorlar bu konuda bilginiz var mı siz nerede yaptırıyorsunuzBende transferi bekliyorum nasipse Haziran sonuna doğru olacak .2. adetimi bekliyorum
Evet benimde dondurulmuş embriyo.opu (yumurta toplama) dan sonra ki adeti atlayıp 2.yeni bir adetle tekrar rahim hazirlanip transfer yapılacak sizinde muhtemelen öyle olacaktir.Sizin dondurulmuş transfer mi benim dondurulmuş olacak araya bir süre koyuyorlar bu konuda bilginiz var mı siz nerede yaptırıyorsunuz
Anladım sizin hangi hastaneEvet benimde dondurulmuş embriyo.opu (yumurta toplama) dan sonra ki adeti atlayıp 2.yeni bir adetle tekrar rahim hazirlanip transfer yapılacak sizinde muhtemelen öyle olacaktir.
Bu arada DHA içeren premama kullanıyorum doktorum içeriği çok güzel devam edebilirsin dedi tavsiye ederim canım hakikaten öyle insan hayırlısıyla sağlıklıca olsun da diyor yeter ki d vitamini de kullanıyorum düzenli d vitamini düşüklüğü tutunmayı etkiliyor bir de tordolfer Demir için kullanıyorumO zaman her ikisininde tuketeyim ben değil mi.Tum tuşlara basacam ben
Diyarbakır'da özel de tedavi oluyorumAnladım sizin hangi hastane
Premama nedir nerde bulabilirim ben sadece yediklerime dikkat ediyorum ekstra bir takviye almıyorumBu arada DHA içeren premama kullanıyorum doktorum içeriği çok güzel devam edebilirsin dedi tavsiye ederim canım hakikaten öyle insan hayırlısıyla sağlıklıca olsun da diyor yeter ki d vitamini de kullanıyorum düzenli d vitamini düşüklüğü tutunmayı etkiliyor bir de tordolfer Demir için kullanıyorum
Sorma cidden yorgunum. Üzülme modunu çoktan geçmişim ben onu anladım. Sadece tedaviyi resmen izlediğimi farkettim. Tüm kapıları deniyormuşum gibi. Garip geliyor bana. Rabbim bizlere yardım etsin. Başka dua da gelmiyor aklımaYaa seni o kadar anlıyorum ki o yorgunluğu bı Allah birde biz biliriz Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?