Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Bu arada ananas mi avokado mu transfer öncesi daha faydalı olan

Bu arada ananas mi avokado mu transfer öncesi daha faydalı olan
Ananas çok faydalı canım ama avokado da çok faydalı ben de daha başlamadım yemeye de severek de yediğim şeyler arasında hem çok lifli kabızlığı önlüyor hem de çok tok tutuyor E vitamini, lif, doymamış yağ asitleri ve minerallerden zengin E vitamini, rahmin iç tabakası endometriumun olgunlaşmasına katkıda bulunarak döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesine yardımcı olur. Yani avokado da tutunmayı artırıyor

Benim 2. Transfer kesinleşti. Haziran adetinde başlayacağız inşaallah. Yorgunum.. Bugün gittiğim eczacı da yorgun görünüyorsun dedi. Nasıl olmayayım ki

O zaman her ikisininde tuketeyim ben değil mi.Tum tuşlara basacam ben

Merhaba ben de bugün Acıbadem International Çağlar yazıcıoğlu‘na gittim görüşme sagladim amh 0,19 yaş 40 8 yumurta görünüyor bu ay başlıyorum bugün iğneleri vurulacağım bayram öncesi toplama sonra dondurulacak ağustos başında da transfer olacak inşallah Foliküllerim yumurtaları düzgün çıkar dua ediyorum

Geçmiş olsun kaliteli embriyolariniz olsun inşallah

Geçmiş olsun kaliteli embriyolariniz olsun inşallah
İnşallah normalde 4 5 yumurta görünürdü bu ay sekiz yumurta görünce hemen başlayalım dedi doktor yaş icabı ve amh dan dolayı bir anda karar verdim ciddi paralar ama kaybedecek zamanım yok bir şekilde bütçe ayırmak zorundayız Allah kucaklarımızı bebeklerimizi de sağlıklı bebeklerle doldursun genetik testi de yaptıracağım çünkü yaştan dolayı

Maşallah umarım hepsi de dolu çıkar gerçekten maddiyat da bir tarafa dursun çok stresli ve yorucu bir dönem oluyor Allah yardımcımız olsun sağlıkla yavrunuza kavuşun inşallah

Evet yorucu bir dönem ama doktora hastaneye eşime inanıyor ve güveniyorum gerçekten çok istiyorum Allah sağlıkla ve hayırlıysa bize kavuştursun inşallah siz ne durumdasınız denediniz sanırım

Sizin dondurulmuş transfer mi benim dondurulmuş olacak araya bir süre koyuyorlar bu konuda bilginiz var mı siz nerede yaptırıyorsunuz
Evet benimde dondurulmuş embriyo.opu (yumurta toplama) dan sonra ki adeti atlayıp 2.yeni bir adetle tekrar rahim hazirlanip transfer yapılacak sizinde muhtemelen öyle olacaktir.

O zaman her ikisininde tuketeyim ben değil mi.Tum tuşlara basacam ben
Bu arada DHA içeren premama kullanıyorum doktorum içeriği çok güzel devam edebilirsin dedi tavsiye ederim canım hakikaten öyle insan hayırlısıyla sağlıklıca olsun da diyor yeter ki d vitamini de kullanıyorum düzenli d vitamini düşüklüğü tutunmayı etkiliyor bir de tordolfer Demir için kullanıyorum

Premama nedir nerde bulabilirim ben sadece yediklerime dikkat ediyorum ekstra bir takviye almıyorum

Yaa seni o kadar anlıyorum ki o yorgunluğu bı Allah birde biz biliriz Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Sorma cidden yorgunum. Üzülme modunu çoktan geçmişim ben onu anladım. Sadece tedaviyi resmen izlediğimi farkettim. Tüm kapıları deniyormuşum gibi. Garip geliyor bana. Rabbim bizlere yardım etsin. Başka dua da gelmiyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…