- 13 Mart 2023
- 3.100
- 4.618
- 63
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
hadi insallah guzel sonuclanir cnm ilk denemen negatifmi sonuclanmistiBenim 2. Transferim olacak muhtemelen haziran temmuz gibi
Evet canım. 6 yıla yakın evliyiz hiç korunmadık hiç gebelik oluşmadı.Otoimmün hastalıklarım var belki ondan sebeptir bilmiyorum. İlk transferimizi 28 nisanda yaptık negatif oldu bu ay çatlatma iğnesi ve femara ile deniyoruz tutmaz ise diğer ay yine transfer. Hakkımızda hayırlısı bakalımhadi insallah guzel sonuclanir cnm ilk denemen negatifmi sonuclanmisti
Bende baktirip öyle giderim dediginiz gibi şansa bırakmak istemiyorum çünkü benim de çok parlak embriyolarim yok .Ve acaba bu kullandığımız iğne ve ilaçların da etkisi oluyormu bu anormal değerler ve hastalanmalarda çünkü opudan bu yana üzerimde sürekli bir kırgınlık var sabahları burun tıkanıklığı ile uyanıyorum gün içerisinde iyiyim ama baş ağrısı da çok fazla oluyor.Transferden önce bi kan değerlerinize baktırın bence içiniz rahat olsun bnm kullandığım estrofem kan sulandırıcı iğne progestan iğne hepsini bıraktım transfer iptal olunca adet olabilmek için duphaston başlattılar 5günlük adet düzene girsin diye iptal olunca insan üzülüyor ama tek embriyom var genetikli ziyan olsun istemedi doktorum kanımda enfeksiyon çok fazla çıkınca onun tedavisini ol dedi
Gözün aydın güzel haberler le gel inşallahBen de bugün regl oldum kızlar yarın doktora gideceğim
Bnm de o süreçte aftlar çıkmıştı ağzımda şimdiki süreçte opudaki tedavi yoktu estrofem kan cıvıtıcı iğne ve progestan iğneye başlamıştım ama hastalıktanmış doktoruma sordum onlar crp ni yükseltmez dediBende baktirip öyle giderim dediginiz gibi şansa bırakmak istemiyorum çünkü benim de çok parlak embriyolarim yok .Ve acaba bu kullandığımız iğne ve ilaçların da etkisi oluyormu bu anormal değerler ve hastalanmalarda çünkü opudan bu yana üzerimde sürekli bir kırgınlık var sabahları burun tıkanıklığı ile uyanıyorum gün içerisinde iyiyim ama baş ağrısı da çok fazla oluyor.
Açıkcası ben daha bırakamadım. Yumurta kalitesini düşürüyor diye okudum ama anca azaltabildim. Transfere kadar bırakacağım inşaallah. E2 değerimle ilgili bir sorun olmadı ama opudan önce kağıt imzaladım son 24 saatte sigara içtiğim için narkoz dolayısıyla olabilecek riskleri kabul ediyorum diye.Kızlar bu süreçte sigarayı nasık bıraktınız kullanan varsa ? Ben bugün desolett diye bir hapa başlayacağım E2 yi düşürmek için ama sigara kullanımı kesinlikle yasak ve bu durum beni cok geriyor
Kizlar bir şey soracağım benim yumurta yok ise hangi ilaç başlıyorlar bilginiz var mı?
Anladım canım o zaman dikkat etmek lazım özellikle meyve sebze tüketimini aksatmamak lazım en azından olası ortalık hastalıklarına karşı direncimiz kırılırsa haliyle tedavimizi olumsuz etkiliyor. Bende bu süreçte zamanımın cogunu evde geçiriyorum zaten insanlarla pek fazla gorusesim de gelmiyor bana yöneltilen sorulardan çok sıkıldımBnm de o süreçte aftlar çıkmıştı ağzımda şimdiki süreçte opudaki tedavi yoktu estrofem kan cıvıtıcı iğne ve progestan iğneye başlamıştım ama hastalıktanmış doktoruma sordum onlar crp ni yükseltmez dedi
Şuan çok uğraşıyorum ben de inanınSigarayı bırakın yaa bebislerimizden daha kıymetli değil yapmayın tedavinizi riske atmayın ben kullanmıyorum sizi anlamıyorum belki ama ben mesela ömrüm de kavun yememis insanım belki garip gelecek size ama tiksinti ve tik halı gibi birşey var bende dokunamam kokusuna bile gelemiyorum doktorum bana kavun ye demişti sürecin başında ağlaya ağlaya yedim yeterki bebeğim olsun bence sizde sigarayı bırakabilirsiniz .
Ben sadece transferden sonra 10 gün içmedim negatifi görünce yaktım hemen. Bırakamıyorum maalesef olumsuzluklar daha da içmeme sebep oluyor beni de en çok zorlayan sigaraKızlar bu süreçte sigarayı nasık bıraktınız kullanan varsa ? Ben bugün desolett diye bir hapa başlayacağım E2 yi düşürmek için ama sigara kullanımı kesinlikle yasak ve bu durum beni cok geriyor
Bırakmaktan başka çareniz yok zaten Allah nasip ederse gebelik olunca da asla içmemeniz gerekiyor özel bebekler olduğu için hassas olmamız gerekecek şimdiden terk edinŞuan çok uğraşıyorum ben de inanınbelki de bu yüzden de tüp bebek tedavisinden kaçtım biraz ama sigara kullanımı resmen bir bağımlılık ve bırakma hissiyatı biraz işleri zorlaştırıyor. Keşke çat diye bıraksam da ben de bi nefes aldığımı hissetsem.
Şuan kesin içmemem gerektiğini biliyorum ya daha da vuruyor meret.
Merhaba 17 görünce sormak istedim canakkaledemisinizAyrıyeten
İlk transferimden sonra histereskopi amaliyatı oldum Rahime çizik atıldı bir ay sonra hemen yapalım dedi doktor 2. De olumsuz olduğu için bir üç ay gibi ara vericem dedim de bilmiyorum çevre beni çok üzüyor kafamı toparlayamıyorum
Çok iyi maşallah devamı da güzel olur inşallahSelam kızlar aradılar hastaneden 12 den 9 u olgunmuş 9 u da döllenmiş çok şükür
Hayırlı olsun inşallah.evet aşağı yukarı o kadar tutar .Merhabalar son 2 aydır istanbul da bir çok yer gezdim fikir edindim. Aşağı yukarı İlaçlar ile 180 bin geliyor hesaplamalarıma göre. Bayramdan sonra regly 2 günü başlayacağım eğer kısmet olursa.
Evet bol bol tüketmeye çalış doktorum bana özellikle ananas dedi kabak çekirdeği çiğ kuruyemişler dedi zaten tükettiğim şeyler bn ilk transferimde annemlere bile tüp bebekten bahsetmedim 9.haftada kalbi durdu iyiki söylememişim dedim kürtajı filan hiçbir şeyi bilmiyorlar yine söylemiycm gerek yok bence siz de söylemeyin sonradan her kafadan bir ses çıkıyorAnladım canım o zaman dikkat etmek lazım özellikle meyve sebze tüketimini aksatmamak lazım en azından olası ortalık hastalıklarına karşı direncimiz kırılırsa haliyle tedavimizi olumsuz etkiliyor. Bende bu süreçte zamanımın cogunu evde geçiriyorum zaten insanlarla pek fazla gorusesim de gelmiyor bana yöneltilen sorulardan çok sıkıldım
Benim malesef yedi sulalem öğrendi tüp bebek yapacağımı. Bilmelerini istemezdim ama malesefEvet bol bol tüketmeye çalış doktorum bana özellikle ananas dedi kabak çekirdeği çiğ kuruyemişler dedi zaten tükettiğim şeyler bn ilk transferimde annemlere bile tüp bebekten bahsetmedim 9.haftada kalbi durdu iyiki söylememişim dedim kürtajı filan hiçbir şeyi bilmiyorlar yine söylemiycm gerek yok bence siz de söylemeyin sonradan her kafadan bir ses çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?