Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

hadi insallah guzel sonuclanir cnm ilk denemen negatifmi sonuclanmisti
Evet canım. 6 yıla yakın evliyiz hiç korunmadık hiç gebelik oluşmadı.Otoimmün hastalıklarım var belki ondan sebeptir bilmiyorum. İlk transferimizi 28 nisanda yaptık negatif oldu bu ay çatlatma iğnesi ve femara ile deniyoruz tutmaz ise diğer ay yine transfer. Hakkımızda hayırlısı bakalım

Bende baktirip öyle giderim dediginiz gibi şansa bırakmak istemiyorum çünkü benim de çok parlak embriyolarim yok .Ve acaba bu kullandığımız iğne ve ilaçların da etkisi oluyormu bu anormal değerler ve hastalanmalarda çünkü opudan bu yana üzerimde sürekli bir kırgınlık var sabahları burun tıkanıklığı ile uyanıyorum gün içerisinde iyiyim ama baş ağrısı da çok fazla oluyor.

Kızlar bu süreçte sigarayı nasık bıraktınız kullanan varsa ? Ben bugün desolett diye bir hapa başlayacağım E2 yi düşürmek için ama sigara kullanımı kesinlikle yasak ve bu durum beni cok geriyor

Bnm de o süreçte aftlar çıkmıştı ağzımda şimdiki süreçte opudaki tedavi yoktu estrofem kan cıvıtıcı iğne ve progestan iğneye başlamıştım ama hastalıktanmış doktoruma sordum onlar crp ni yükseltmez dedi

Kızlar bu süreçte sigarayı nasık bıraktınız kullanan varsa ? Ben bugün desolett diye bir hapa başlayacağım E2 yi düşürmek için ama sigara kullanımı kesinlikle yasak ve bu durum beni cok geriyor
Açıkcası ben daha bırakamadım. Yumurta kalitesini düşürüyor diye okudum ama anca azaltabildim. Transfere kadar bırakacağım inşaallah. E2 değerimle ilgili bir sorun olmadı ama opudan önce kağıt imzaladım son 24 saatte sigara içtiğim için narkoz dolayısıyla olabilecek riskleri kabul ediyorum diye.

Kizlar bir şey soracağım benim yumurta yok ise hangi ilaç başlıyorlar bilginiz var mı?

Anladım canım o zaman dikkat etmek lazım özellikle meyve sebze tüketimini aksatmamak lazım en azından olası ortalık hastalıklarına karşı direncimiz kırılırsa haliyle tedavimizi olumsuz etkiliyor. Bende bu süreçte zamanımın cogunu evde geçiriyorum zaten insanlarla pek fazla gorusesim de gelmiyor bana yöneltilen sorulardan çok sıkıldım

Sigarayı bırakın yaa bebislerimizden daha kıymetli değil yapmayın tedavinizi riske atmayın ben kullanmıyorum sizi anlamıyorum belki ama ben mesela ömrüm de kavun yememis insanım belki garip gelecek size ama tiksinti ve tik halı gibi birşey var bende dokunamam kokusuna bile gelemiyorum doktorum bana kavun ye demişti sürecin başında ağlaya ağlaya yedim yeterki bebeğim olsun bence sizde sigarayı bırakabilirsiniz .

Şuan çok uğraşıyorum ben de inanın belki de bu yüzden de tüp bebek tedavisinden kaçtım biraz ama sigara kullanımı resmen bir bağımlılık ve bırakma hissiyatı biraz işleri zorlaştırıyor. Keşke çat diye bıraksam da ben de bi nefes aldığımı hissetsem.
Şuan kesin içmemem gerektiğini biliyorum ya daha da vuruyor meret.

Ben sadece transferden sonra 10 gün içmedim negatifi görünce yaktım hemen. Bırakamıyorum maalesef olumsuzluklar daha da içmeme sebep oluyor beni de en çok zorlayan sigara

Bırakmaktan başka çareniz yok zaten Allah nasip ederse gebelik olunca da asla içmemeniz gerekiyor özel bebekler olduğu için hassas olmamız gerekecek şimdiden terk edin

Merhaba 17 görünce sormak istedim canakkaledemisiniz

Merhabalar son 2 aydır istanbul da bir çok yer gezdim fikir edindim. Aşağı yukarı İlaçlar ile 180 bin geliyor hesaplamalarıma göre. Bayramdan sonra regly 2 günü başlayacağım eğer kısmet olursa.

Evet bol bol tüketmeye çalış doktorum bana özellikle ananas dedi kabak çekirdeği çiğ kuruyemişler dedi zaten tükettiğim şeyler bn ilk transferimde annemlere bile tüp bebekten bahsetmedim 9.haftada kalbi durdu iyiki söylememişim dedim kürtajı filan hiçbir şeyi bilmiyorlar yine söylemiycm gerek yok bence siz de söylemeyin sonradan her kafadan bir ses çıkıyor

Benim malesef yedi sulalem öğrendi tüp bebek yapacağımı. Bilmelerini istemezdim ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…