- 16 Ekim 2024
- 1.115
- 777
- 38
- 35
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Maalesef kaybımdan sonra tüm tuşlara basmak istedim bir doktorum önermişti tüp bebek doktorum da çok güzel kullanabilirsin diye onayladı bunun dışında günlük ocean dvitamini damla ve devletin yazdığı haftada bir kullanılan d vitamini kullanıyorum 8haftalık gebeyken dahiliye uzmanı d vitamini düşük olduğunu ve bunun bebeği etkileyeceğini söylemişti maalesef kaybettim şimdi depolarımı doldurmak istiyorum başlamadan size de öneririm özellikle d vitamini tutunmayı bile etkiliyormuşPremama nedir nerde bulabilirim ben sadece yediklerime dikkat ediyorum ekstra bir takviye almıyorum
Sanırım benim de Haziran sonuna doğru olacak. Kan bağışıklığı için kan verdim. Onun için serum verecekmiş. Bakalım ne çıkacak meydana. Öyle bir şey ki bambaşka bir alan doktor ne derse tamam diyorsun. Çünkü doktor da çözüm üretmeye çalışıyor.Bende transferi bekliyorum nasipse Haziran sonuna doğru olacak .2. adetimi bekliyorum
Bende kendimi tükenmiş hissediyorum çoğu zaman ağlama krizlerine girdim başka ilde tedavi olmak zorunda kaldım eşimin iş durumu yüzünden bide ayrı kalınca daha çok yiprandim bı yandan eşime olan ozlemim bir yandan bebek isteme ile içinde cirpindigim savaşım beni aşırı bunalıma soktu ama bu süreçte öğrendiğim en önemli şey eşim den başka etrafımda olan insanlardan beni kimsenin anlamadigi oldu.Sorma cidden yorgunum. Üzülme modunu çoktan geçmişim ben onu anladım. Sadece tedaviyi resmen izlediğimi farkettim. Tüm kapıları deniyormuşum gibi. Garip geliyor bana. Rabbim bizlere yardım etsin. Başka dua da gelmiyor aklıma
Yaa benimde özellikle d vitamini eksikligim var 2 ay dvit3 damla kullandım sadece reçetesiz alabiliyormuyum doktor tavsiyesi de olmadan alsam sorun yaratır mı acabaMaalesef kaybımdan sonra tüm tuşlara basmak istedim bir doktorum önermişti tüp bebek doktorum da çok güzel kullanabilirsin diye onayladı bunun dışında günlük ocean dvitamini damla ve devletin yazdığı haftada bir kullanılan d vitamini kullanıyorum 8haftalık gebeyken dahiliye uzmanı d vitamini düşük olduğunu ve bunun bebeği etkileyeceğini söylemişti maalesef kaybettim şimdi depolarımı doldurmak istiyorum başlamadan size de öneririm özellikle d vitamini tutunmayı bile etkiliyormuş
Doktor ne diyorsa odur güvenip teslim olacaz Allah a da dua edecezSanırım benim de Haziran sonuna doğru olacak. Kan bağışıklığı için kan verdim. Onun için serum verecekmiş. Bakalım ne çıkacak meydana. Öyle bir şey ki bambaşka bir alan doktor ne derse tamam diyorsun. Çünkü doktor da çözüm üretmeye çalışıyor.
Doktorum devam etmemi söyledi bence kullanın transferden sonra danışıp bırakırsınız o zamana kadar deponuz dolsun benim gibi hemen ocean damla ve devlete 50bin ml lik yazdırın dahiliyeden haftada bir de onu kullanın hamilelikte belli aya kadar yasak zaten dediğim gibi 3aylık olana kadar siz öncesinde biraz deponuzu doldurunYaa benimde özellikle d vitamini eksikligim var 2 ay dvit3 damla kullandım sadece reçetesiz alabiliyormuyum doktor tavsiyesi de olmadan alsam sorun yaratır mı acaba
Önümde hemen hemen 1 aylık süre var hatta önce dahiliyeye gidip tüp bebek tedavisi gördüğümu ve degerlerime bakılmasını soyliyim hem doktor tavsiyesiyle vitamin degerlerimi düzene sokarım hemde bu söylediğiniz premama dan alır başlarım bendeDoktorum devam etmemi söyledi bence kullanın transferden sonra danışıp bırakırsınız o zamana kadar deponuz dolsun benim gibi hemen ocean damla ve devlete 50bin ml lik yazdırın dahiliyeden haftada bir de onu kullanın hamilelikte belli aya kadar yasak zaten dediğim gibi 3aylık olana kadar siz öncesinde biraz deponuzu doldurun
Süpersin kesinlikle bütün değerlerine baktır ve başla inşallah sonra da musmutlu haberleri birbirimize veririzÖnümde hemen hemen 1 aylık süre var hatta önce dahiliyeye gidip tüp bebek tedavisi gördüğümu ve degerlerime bakılmasını soyliyim hem doktor tavsiyesiyle vitamin degerlerimi düzene sokarım hemde bu söylediğiniz premama dan alır başlarım bende
Ayy inşallah o gün gelecek ve burdaki herkes ben hamileyiiiim diyecek o günü sabırsızlıkla bekliyorum.En içten dualarimdasiniz Rabbim her adımınızı boşa cikarmasin Allah gönlümüzden geçeni bize hayırlısi ile nasip etsinSüpersin kesinlikle bütün değerlerine baktır ve başla inşallah sonra da musmutlu haberleri birbirimize veririz
Randevumu aldım bileSüpersin kesinlikle bütün değerlerine baktır ve başla inşallah sonra da musmutlu haberleri birbirimize veririz
Amin inşallah ben inanıyorum çektiğimiz sıkıntıları Rabbimiz tez zamanda unutturacak feraha kavuşacağız bende çok duacıyımAyy inşallah o gün gelecek ve burdaki herkes ben hamileyiiiim diyecek o günü sabırsızlıkla bekliyorum.En içten dualarimdasiniz Rabbim her adımınızı boşa cikarmasin Allah gönlümüzden geçeni bize hayırlısi ile nasip etsin
Aynen öyle. Allah akibetimizi hayreylesin.Doktor ne diyorsa odur güvenip teslim olacaz Allah a da dua edecez
Ben de çarşambaya aldım haftaya d vitaminimi merak ediyorum yükselmiş miRandevumu aldım bile
Hadi bakalım inşallah değerler yoluna girer ertelenmesinde de var di bir hayır riske atmayalım en azından bız elimizden geleni yaptık deriz gerisini de Allah in takdirine birakacagizBen de çarşambaya aldım haftaya d vitaminimi merak ediyorum yükselmiş mibir de transferimin iptaline neden olan crp düştü mü diye o güne kadar azimle düşürcm inşallah
Evet inşallah hayırlısıylaHadi bakalım inşallah değerler yoluna girer ertelenmesinde de var di bir hayır riske atmayalım en azından bız elimizden geleni yaptık deriz gerisini de Allah in takdirine birakacagiz
Sende biraz kendimi görüyorum inşallah her şey güzel olacak hepimiz içinBenim 2. Transfer kesinleşti. Haziran adetinde başlayacağız inşaallah. Yorgunum.. Bugün gittiğim eczacı da yorgun görünüyorsun dedi. Nasıl olmayayım ki
İnşaallah xenaaSende biraz kendimi görüyorum inşallah her şey güzel olacak hepimiz için
Bu arada bağışıklık ile ilgili rahatsızlığım var benimde bugün doktoruma tutunmaması bundan olabilir mi serumlar varmış dedim direkt kesin bir tavırla serumları tedavide kullanmadığını söyledi bişey de diyemedim. Sen kullanacakmışsın sanırım 2. Transferinde değil mi? İnşallah tutunur bu kez.İnşaallah xenaa
Ya şöyle oldu xenaa aslında. İlk transferim kimyasal ile sonuçlandı. Hocam da bağışıklık için kan testi istedi. Bugün de hoca ile görüştüm. Değerleri ben görmedim. E-nabiza düşmedi. Ama hoca değerler için öyle kötü değil ama az da olsa katil hücre var dedi. O yüzden serum ve hap kullanacağını söyledi. Çift rahimliyim. Tamamen ayrı iki rahim. İkisi de hemen hemen eşit. Ama biri bir tık daha geniş. Geniş olan rahme de histeroskopi yapmak istiyor. O biraz başımı ağrıttı. Yeni bir süreç diye. Genislerse dedi hem tutunma hem çocuğun yeri acisindan olumluu olur dedi. Ama bunu 2. Transferde hemen yapmak istemediğini önce serum tedavisi ile transferi yapmak istediğini söyledi.Bu arada bağışıklık ile ilgili rahatsızlığım var benimde bugün doktoruma tutunmaması bundan olabilir mi serumlar varmış dedim direkt kesin bir tavırla serumları tedavide kullanmadığını söyledi bişey de diyemedim. Sen kullanacakmışsın sanırım 2. Transferinde değil mi? İnşallah tutunur bu kez.
Yaa senin sürecin çok daha farklıymış kolaylıklar diliyorum. Acaba hangi test ile bakılıyor katil hücrelere bende yaptırmak istiyorum ama doktorum bununla ilgili konuşmuyor hiçYa şöyle oldu xenaa aslında. İlk transferim kimyasal ile sonuçlandı. Hocam da bağışıklık için kan testi istedi. Bugün de hoca ile görüştüm. Değerleri ben görmedim. E-nabiza düşmedi. Ama hoca değerler için öyle kötü değil ama az da olsa katil hücre var dedi. O yüzden serum ve hap kullanacağını söyledi. Çift rahimliyim. Tamamen ayrı iki rahim. İkisi de hemen hemen eşit. Ama biri bir tık daha geniş. Geniş olan rahme de histeroskopi yapmak istiyor. O biraz başımı ağrıttı. Yeni bir süreç diye. Genislerse dedi hem tutunma hem çocuğun yeri acisindan olumluu olur dedi. Ama bunu 2. Transferde hemen yapmak istemediğini önce serum tedavisi ile transferi yapmak istediğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?