- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.881
Ahahhha ay guldurdn bnı ıkıgunde bır ılıskım oldu cnm koyulugu gorunce ucgun ustuste oldu ama
evet baya uyguna geliyormuş öyleben de 5 liralık eczane testiyle yapıyordum, erken gebelik testlerine o kadar para vermenin yazık olduğunu düşünüyorum ayrıca..
internetten siparişin uygun olduğunu biliyorum, lazım olursa ordan sipariş vereceğim ben de
evet bende öyle gördüm ne kadar var gününeYok canım sağda hiç bişi görmedim soldakinde sanki bişiler var ama o da çok beklediği için olabilir
Cok aagol cnm sımdı korkuyorum patalojı sonucumu beklıyorum etkısınden cıkamıyorum onume bakmam ıcın bıkac ay gecmesı lazım ıste haftaya dr a gıdıcem baska tekrar aynı seylerı yasamak ıstemıyorum 465 gr olan bebek nasıl bıanda gıttı aklım almıyo kıpırtısını bıle hıssedıyordum sımdı ıcım bombos kaldı esımde 4 aydır yok yanımda sımdı 28 haftada olcaktık kocaman olmustu bıdaha nasıl adetım duzene gırer nasıl yumurtlarım ınankı bılmıyorum bıdaha olmaz dıye korkuyorumAyy çok sevindim gülmene, seni de anlıyorum fakat yazılarını okuduğumda çok üzülüyorum etkileniyorum artık kendine gelse diyorum, tamam yaşadığın kolay değil elbette ama artık ayağa kalkma vakti...
evet o yumurtlama günü ve öncesi sonrası ilişki iyidir
neyse tedavilerini ol da ondan sonra gelsin testler gelsin sat lar gitsin batlar :))
Üzülmen normal tabi ama bu kadar çok stres yapmamaya çalış o da etkiliyor düzenini, benim kuzenimde senn gibi bebeğini kaybetti o 30 haftalık falandı şu anda çok düzenli adetleri falan düzelir bir düzene girer hiç merak etmeCok aagol cnm sımdı korkuyorum patalojı sonucumu beklıyorum etkısınden cıkamıyorum onume bakmam ıcın bıkac ay gecmesı lazım ıste haftaya dr a gıdıcem baska tekrar aynı seylerı yasamak ıstemıyorum 465 gr olan bebek nasıl bıanda gıttı aklım almıyo kıpırtısını bıle hıssedıyordum sımdı ıcım bombos kaldı esımde 4 aydır yok yanımda sımdı 28 haftada olcaktık kocaman olmustu bıdaha nasıl adetım duzene gırer nasıl yumurtlarım ınankı bılmıyorum bıdaha olmaz dıye korkuyorum
tabi ki düzelecek böyle kalmayacaksın .. sen duanı et. tevekkülünü et gerisini Rabbim bilir..Cok aagol cnm sımdı korkuyorum patalojı sonucumu beklıyorum etkısınden cıkamıyorum onume bakmam ıcın bıkac ay gecmesı lazım ıste haftaya dr a gıdıcem baska tekrar aynı seylerı yasamak ıstemıyorum 465 gr olan bebek nasıl bıanda gıttı aklım almıyo kıpırtısını bıle hıssedıyordum sımdı ıcım bombos kaldı esımde 4 aydır yok yanımda sımdı 28 haftada olcaktık kocaman olmustu bıdaha nasıl adetım duzene gırer nasıl yumurtlarım ınankı bılmıyorum bıdaha olmaz dıye korkuyorum
4gün geçiktim canımevet bende öyle gördüm ne kadar var gününe
Cok aagol cnm sımdı korkuyorum patalojı sonucumu beklıyorum etkısınden cıkamıyorum onume bakmam ıcın bıkac ay gecmesı lazım ıste haftaya dr a gıdıcem baska tekrar aynı seylerı yasamak ıstemıyorum 465 gr olan bebek nasıl bıanda gıttı aklım almıyo kıpırtısını bıle hıssedıyordum sımdı ıcım bombos kaldı esımde 4 aydır yok yanımda sımdı 28 haftada olcaktık kocaman olmustu bıdaha nasıl adetım duzene gırer nasıl yumurtlarım ınankı bılmıyorum bıdaha olmaz dıye korkuyorum
aaa çıkması lazım o zaman4gün geçiktim canım
Ilerısı ıcın korkuyorum cnm aynı seylerı yasamak ıstemıyorum ıste kanamalar bıtsın bakalm ınsÜzülmen normal tabi ama bu kadar çok stres yapmamaya çalış o da etkiliyor düzenini, benim kuzenimde senn gibi bebeğini kaybetti o 30 haftalık falandı şu anda çok düzenli adetleri falan düzelir bir düzene girer hiç merak etme
Oyle cnm Allahım banada evlat nasıp edıcek ınanıyorum acılarım dıncek ınanmassam hıc yasayamıyorum kımse aynı seylerı yasamasınAllah yardımcın olsun canim yasamayan bilemez tabi ama ümidini yitirme
Hergun dılımde dua ısyan etmıyorum sadece bu acıyla sabretmeye calısıyorum ınsallah bundan sonrası guzel olcak allahım bu acıların sabrını verıp ıns acılarımı dındırıcek ınanıyorum sen ne durumdasn cnmtabi ki düzelecek böyle kalmayacaksın .. sen duanı et. tevekkülünü et gerisini Rabbim bilir..
belki geç döllenmedir bekle birazYa hiç bişi yok canım yada yine kimyasal gebelik o zmn. Tşk ederim
ben korunma sürecindeyim 2. adetten sonra belki deneriz kuzum.Hergun dılımde dua ısyan etmıyorum sadece bu acıyla sabretmeye calısıyorum ınsallah bundan sonrası guzel olcak allahım bu acıların sabrını verıp ıns acılarımı dındırıcek ınanıyorum sen ne durumdasn cnm
Enıyo zamanı bekle cnm sende dr nekadar sure beklemek gerekse ona uymam lazım rahımler dınlensın ıyı seyler olsun bıran once zaman gecsınde tekrar olsunlarben korunma sürecindeyim 2. adetten sonra belki deneriz kuzum.
2 3 ay dedi bana korunma süresini ben de beklerim diyorum zaten sıkıntı yok..Enıyo zamanı bekle cnm sende dr nekadar sure beklemek gerekse ona uymam lazım rahımler dınlensın ıyı seyler olsun bıran once zaman gecsınde tekrar olsunlar
Maalesef yanıltıcı gibi canım.Eki Görüntüle 2165600 Kızlar soldakini dün yapıp nöbete gitmiştim sabah farkettim sağdakini de az önce yaptım. Sizce bişi var mı yoksa test beklediği için yanlış mı sonuç verdi?
Bekle canım bekle.. en olmadı adet günü yaparsın benim gibi varsa çıkar heralde artıkBenimde regle kaldı 3 4 gün ..
Akıntı var geçen ayda olmuştu.
Regl ağrısı var bu da sanki geçen ayda olmuştu.
Şiikinlik var.
Boşa hayal de kurmak istemiyorum varsa var yoksa yok diyorum test alasım yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?