Uzun zamandır hiç bukadar hazır hissetmemiştim .Yapmam gereken tek şey yaza yeni kıyafetler almak için bütçe hazırlamakBeyninizde bittiyse tamamdır hedefi görebiliriz
Her zaman beklerim yeşil çayımı icmeyeSizi takipteyim
Bendede bir iştah var düşman başına .Karatay iki öğün beslenme hiç bir zaman becerememisimdir.Ara ogunlu beslenerek kilo verdim .hele diyetin ilk zamanlari bence en kolayı bu şekilde oluyor .Sen nasıl beslenerek zayıflamayi planlıyorsun?Bende bugün dikkat etmeye başladım. Diyet moduna girince acayip aç hissediyorum
Aslında ben seviyorum iki ana öğün yemeyi. Mutluysam sorun yok ama tersinde dolabın kapağı hep açık sıkıntıdan ne bulduysam hiç ayrım yapmadan yiyorum meyve ıvır zıvır tatlı dolapta ne varsa. Sonrası malum pişmanlık. Bir ara 64 oldum ama sonra bi stres hop gelsin kilolar. Bende tatlıyı azaltıp akşam yemeklerine dikkat etmeyi deniyorum. Bakalım artık yavaşta olsa gidecek bir minik değişiklik bile fayda diye düşünüyorumBendede bir iştah var düşman başına .Karatay iki öğün beslenme hiç bir zaman becerememisimdir.Ara ogunlu beslenerek kilo verdim .hele diyetin ilk zamanlari bence en kolayı bu şekilde oluyor .Sen nasıl beslenerek zayıflamayi planlıyorsun?
Duygusal açlık sendekide deseneAslında ben seviyorum iki ana öğün yemeyi. Mutluysam sorun yok ama tersinde dolabın kapağı hep açık sıkıntıdan ne bulduysam hiç ayrım yapmadan yiyorum meyve ıvır zıvır tatlı dolapta ne varsa. Sonrası malum pişmanlık. Bir ara 64 oldum ama sonra bi stres hop gelsin kilolar. Bende tatlıyı azaltıp akşam yemeklerine dikkat etmeyi deniyorum. Bakalım artık yavaşta olsa gidecek bir minik değişiklik bile fayda diye düşünüyorum
Teşekkür ederim4. Günde giden kilo 1.700tbrk ederim canım takipteyim
İnşallah değiştiririz. Yavaş olsun razıyım yeterki olsunDuygusal açlık sendekide deseneBen de stres altındayken ne yedigimi bilmeden hunharca yiyorum . İnşallah değiştirebiliriz .
Kesinlikle yavaş yavaş olsun kalıcı olsun yeterki..
Su ve sporuda hayatına katmalisin o zaman daha rahat verirsin kilo brnce
Canım cuma zayıflama yarışmaları var sende onlara katılsana biraz daha sorumluluk olunca kaçamak istesende yapamıyorsun bende onlardan birindeyim 3 ayda 12 kilo verdim daha keyifli hale geliyor diyet yapmak tek başına bi zaman sonra sıkıcı olmaya başlıyor1 haftada 5 gün eliptik yapicam hedefimi,bu hafta gerçekleştirdim
Diyette çok sıkmadan ama dengeleyerek dikkat ederek verimli bir hafta geçirdim diyebilirim.Bugun annemler gelip mantı yapicaklar yani gözümü dört açıp nefsine yenilmemem lazım .Yarın tartı günü bakalım kilo hedefimide tutturabilicekmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?