Ben hatırladığım 6,7 sene önce cuma zayıflama yarışması ile zayıflama sürecine başlamıştım .iki kere takımım sayesinde çok güzel kilolar verdim.9.takim gönlümün sultanı.Canım cuma zayıflama yarışmaları var sende onlara katılsana biraz daha sorumluluk olunca kaçamak istesende yapamıyorsun bende onlardan birindeyim 3 ayda 12 kilo verdim daha keyifli hale geliyor diyet yapmak tek başına bi zaman sonra sıkıcı olmaya başlıyor
Sabah mutfağa girince ilk iş 1 bardak su içmek ve su şisemi doldurmak.su içmeyi görev ve günlük rutin şeklinde uygulamak lazım yoksa icilmiyor .Zayıflama sürecinde olmazsa olmazlardan su içmek bence cnmİnşallah değiştiririz. Yavaş olsun razıyım yeterki olsunsuyu çok az içiyorum en başta bunu düzeltmen gerek sanırım
haklısın canım su çok önemli ama ihmal ediyorum o yüzden de biraz kilo sorunu yaşıyorum. Ama en önemlisi dediğin gibi duygusal açlık. Nasıl başa çalarım bilmiyorumSabah mutfağa girince ilk iş 1 bardak su içmek ve su şisemi doldurmak.su içmeyi görev ve günlük rutin şeklinde uygulamak lazım yoksa icilmiyor .Zayıflama sürecinde olmazsa olmazlardan su içmek bence cnm
Yarın bende telafi günü ilan ediyorumBugunki mantı sınavını kaybettimAma pes etmek havlu atmak yok.Yarin telafi menuyle yolumuza devam ederiz
Çok çok aminYarın bende telafi günü ilan ediyoruminşallah yarın ikimiz için de güzel geçer
Bugün ben gün boyu hiç bişey yemedim. Dengesiz oldu ama halen açım iki kahve içtim sadeceÇok çok amin
Ben bol yeşillikli haşlanmış yumurta ile kahvaltımi yaptım .Akşamda karbahar yemeği ,yoğurtlu kereviz düşünüyorum .bol su ve kesinlikle eliptik .Senin planın ne bugün için
Bravo iyi gitmiş ben tartılamıyorum ama baya kilo almışım iyice abartmışım pantolonlarımın düğmesini zor kapattım bugünSabah tartıldım 89.4 bu haftaki hedefimi tuturamadim ama 1 hafta için 2 kilo gayet iyi .Dün iki tabak mantı yemrseydinm sahada güzel bir sonuç olucakti.
Neyse diyip önümüze bakayiruz.Haftqya hedefim 87.5
Hayirli olsunSabah tartıldım 89.4 bu haftaki hedefimi tuturamadim ama 1 hafta için 2 kilo gayet iyi .Dün iki tabak mantı yemrseydinm sahada güzel bir sonuç olucakti.
Neyse diyip önümüze bakayiruz.Haftqya hedefim 87.5
Canım ablam hoşgeldinHayirli olsunbir an önce 8 lerden de kurtulursun eminim tatlişim
Mantiyi 1 tb yeseydin bari
Bence ilk önce tartilarak gerçekle yuzlesmen gerekiyor.Ondan sonra Bismillah der başlarsın cokda vermen gerek bir kilo yok gibi cizelgene göre halledersin cnmBravo iyi gitmiş ben tartılamıyorum ama baya kilo almışım iyice abartmışım pantolonlarımın düğmesini zor kapattım bugünipleri sıkı tutmam gerek yılbaşına kadar hedef koymam gerek
Asiri açlık daha sonra patlama yapıp daha çok yememe sebeb olur benim.İyi durmussun yemedenBugün ben gün boyu hiç bişey yemedim. Dengesiz oldu ama halen açım iki kahve içtim sadece
Harika vallaYarım saat eliptigimi yaptım ve tartıldım sonuç 88.9 yani dünden bugüne ekşi 500 çok iyi bence
O kadar sık tartıldım ki Tartım bozuldu canımBence ilk önce tartilarak gerçekle yuzlesmen gerekiyor.Ondan sonra Bismillah der başlarsın cokda vermen gerek bir kilo yok gibi cizelgene göre halledersin cnm
Sendemi 9. Takimdaydin aynı dönemde yaristikmi senleO kadar sık tartıldım ki Tartım bozuldu canımyenisini alıcam mecburen. Çizelgemden daha kiloluyum şuan. 9. Takımda iyi vermiştim ama devam ettiremedim
Düşünmedim fazla etcil degilim ben cnmmerhaba dukan yapmayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?