- Konu Sahibi anneeeolmakkk
Güzel haberlerle gelBende cuma günü aşılama yapacam İnşallah ikimizinde tutar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gelBende cuma günü aşılama yapacam İnşallah ikimizinde tutar
Amin inşallahBende cuma günü aşılama yapacam İnşallah ikimizinde tutar
Sadece gonal f kullandım 35 yaşında ve pko hastasıyım klimen bende işe yaramıyor maalesef.150 ml ile ancak 1 yumurta buyuyebildiFemara klomen mi kullandiniz gonal-f mi kullandiniz yumurta büyütme için
Adet olmadım pazartesi adet günümdü daha olmasın yarın test alacağım bekledim ne olur ne olmaz diye ama artık bekleyemez oldumNaptın
Taş olsam çatlamıştımmmAdet olmadım pazartesi adet günümdü daha olmasın yarın test alacağım bekledim ne olur ne olmaz diye ama artık bekleyemez oldum
İlkinde çok ağlamıştım hatta üç gün önce olmuştum adetin çok üzüldüm o yüzden yine üzülmemek için bekledim ama yarın da olmazsam inşallah yapacağımTaş olsam çatlamıştımmm
Yaaaa kıyamammİlkinde çok ağlamıştım hatta üç gün önce olmuştum adetin çok üzüldüm o yüzden yine üzülmemek için bekledim ama yarın da olmazsam inşallah yapacağım
Ben özelde oldum 8 binKızlar aşılama özelde mi yaptırdınız ücretleri nasıl acaba
Bekliyorum o yüzden belki ilaçlardan sonra ileriye atılmıştır diyeYaaaa kıyamamm
PufffBekliyorum o yüzden belki ilaçlardan sonra ileriye atılmıştır diye
Yaptım çıktı
Kaçla kan mı verdin test miYaptım çıktı
Gözün aydın olsun inşallahYaptım çıktı
Randevu aldım yarın için doktorumdan teste çıktıKaçla kan mı verdin test mi
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese sag salim büyürsek inşallahGözün aydın olsun inşallah
Sadece gonal f kullandım 35 yaşında ve pko hastasıyım klimen bende işe yaramıyor maalesef.150 ml ile ancak 1 yumurta buyuyebildi
İnşallah hepimizGüzel haberlerle gel![]()