- 17 Ekim 2021
- 243
- 43
- 48
- 28
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
Kan verdim veya 11 .70 çıktı çok yeni sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım benim çok sevindim sana demiştim hissetmiştim diyeKan verdim veya 11 .70 çıktı çok yeni sanırım
Evet varmış canım çok teşekkür ederim ama demek ki çok yeni Beta baya düşük çıktı yerleşme kanamam oldu bugün deAy canım benim çok sevindim sana demiştim hissetmiştim diye![]()
İki günde bir kan testi ver canım yükselecektir inşallahEvet varmış canım çok teşekkür ederim ama demek ki çok yeni Beta baya düşük çıktı yerleşme kanamam oldu bugün de
Kanallar canın inşallah teşekkür ederim darısı isteyen herkeseİki günde bir kan testi ver canım yükselecektir inşallah![]()
Amin canım inşallahKanallar canın inşallah teşekkür ederim darısı isteyen herkese
Kanamam var dünden beridieAmin canım inşallah
amin amin inşallah benimde bugün aşılamamın 10 cu günü artık heyecandan patlamak üzereyim siz kaçıncı günde beta baktırdınızÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkese sag salim büyürsek inşallah
amin amin inşallah benimde bugün aşılamamın 10 cu günü artık heyecandan patlamak üzereyim siz kaçıncı günde beta baktırdınız
umarım hiç problem olmaz her şey gönlünüzce olsun inşallah .bir gün sonra dediğiniz ,aşılama dahil kaçıncı gün oluyor
Aaa doktorunuzla konuştunuz muKanamam var dünden beridie
Olabiliyor dedi pazartesi tekrar kan vereceğim eğer ki sağlıklı bir gebelik ise betam artmış olacak sağlıksız ise ilaç kullansam dahi bir faydası olmaz dendiAaa doktorunuzla konuştunuz mu
Kan verdiniz mi merak ettimOlabiliyor dedi pazartesi tekrar kan vereceğim eğer ki sağlıklı bir gebelik ise betam artmış olacak sağlıksız ise ilaç kullansam dahi bir faydası olmaz dendi
Ne zaman test yapıcaksınızBenimde 14 .günüm bekliyorum biraz adet ağrısı gibi Ağrı var ama inşallah güzel haberler alırız rabbimin mucizesi sonsuzdur
Kan verdiniz mi merak ettim
aşılamanın kaçıncı gününde test yaptınızÖğlen saatlerinde yapmıştım
nasıl yaniSağlıksız gebeliğe döndü