haziranda bebeğini kaybedenler

iremardadeniz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
76
12
18
İzmir
7 haftalık bebeğimi geçen sene ağustosda düşük yaparak kürtaj oldum. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım.32 haftalık bbebeğimin kalbi durdu minik prensimi melek oğlumu 25 haziranda yüce allahın yanına cennete uğurladık.çok şükür 12 yaşında canım kızım var.allahım kızımı evlatlarımızı bize bağışlasın.kardeşi olsun çok istemişti.yüce allah daha sağlıklısını daha hayırlısını nasip eder inşallah.aynı durumu yaşayan arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım

Başın sağolsun allah sabir versin bu acinin tarifi yok maalesef rabbim birdaha evlat acisi yasatmasin asagidaki linkte bizim acimizi paylasan kisiler var orda paylasimda bulunabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=496

alan allah veren allah..hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah..benim çok minikken gitti.5,5haftalıkken.23haziranda kürtaj oldum..ilk gebeliğimdi..allah sağlıkla nasip etsin

Canım anne karnına düşünce sevgiside umududa düşüyor.meleklerimizin haftası hiç önemli değil hepsinin kaybı yakıp kavuruyor.allah başka acılar yaşatmasın sana ve tüm melek annelerine sabır versin.hayırlı ve sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekler nasip etsin.senin niye düşük olmuştu arkadaşım sebebi bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…