- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi iremardadeniz
Bende 27 haziranda 9 haftalik bebeklerimi kaybettim Allah hepimizin acisini hafifletsin insallah
tekrardan hamile kalmayi pplanliyomusunuz kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok uzuldum herseyi hazirken melegini kaybetmene Allah bir daha evlat acisi yasatmasin insallah25 haziranda 32 haftalik bebeğimi kaybettim.canım oglumun kalbi durdu ve onu 28 haziranda suni sancı verilerek normal doğumla doğurdum.meleğimi yüce allah yanina aldı.onu çok özlüyorum.kan uyusmazlıği vardı eşimle aramızda bebeğimde etkilenme oldu ve kan değeri düştü.anne karninda göbek kordon sentez yoluyla kan transferi yapıldı.minik kalbi yalnızca 5-6 saat dayanabildi.şimdi cennettesin yavrum.ablan baban ve ben seni cok özlüyoruz.......kokunu sesini duyamadığım.seni öyle sevmişiz benimsemişiz ki her yerde sen varsın oğlum.arkadaşlaar hep birlikte atlatacağız bu acıları.allah hepimize öncelikle sabir ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Planlıyoruz ama 3 aydır olmadı canım , doktora da gitmedim henüz sezeryanlı olduğum için doktorumun kızacağını düşündüm 5 ay oldu artık gitsem de kızmaz herhalde ama beklemek istiyoruz biraz daha adetim yakın inşallah olmamBende 27 haziranda 9 haftalik bebeklerimi kaybettim Allah hepimizin acisini hafifletsin insallahtekrardan hamile kalmayi pplanliyomusunuz kizlar
Canim benim tek yumurta ikiziydi biri gelisti digeri gelisemedi sonra ikiside olmus anlamadim hic dr tek sebebin tek yumurta ikizi olamasina bagladi acikcasi soylenen baska biseyde yok bana kurtaj oldugum gun ogrendim zaten ikiz olduklarini ve olduklerini daha once bilmiyodumAllah sabir versin sanada 27-28 de yapıldı canım.ondan önce 4 boyutlu ultrasyonla takip ediliyordum.nasip böyleymiş.senin neden oldu kaybın eliff
Bende dusunuyorum hatta dr gittim benimde 4 ay oldu korunmadim son 2 ay olmadi dr bende bi sorun yok rahim toparlandi cok guzel dedi yumurtlamani denk getiremiyosundur dedi bugun yumurtam 18mm di catlama ignesi yapildi insallah bu ay melegim gelir .hepimize ya evlat isteyen herkese Allahim en kisa zamanda nasip etsin insallahhhBen düşü
Planlıyoruz ama 3 aydır olmadı canım , doktora da gitmedim henüz sezeryanlı olduğum için doktorumun kızacağını düşündüm 5 ay oldu artık gitsem de kızmaz herhalde ama beklemek istiyoruz biraz daha adetim yakın inşallah olmam![]()
Kan uyuşmazlığindan kaybettim canım.
rabbım hayırlısını versın.hamıle kaldınız mı yada 2 cocugu dusunuyormusunuz.bende de kan uysmazlıgı var. 1 kızım var 2.cıye hamıleyım.. ılk cocugunuzun kan gurubu sizden mı25 haziranda 32 haftalik bebeğimi kaybettim.canım oglumun kalbi durdu ve onu 28 haziranda suni sancı verilerek normal doğumla doğurdum.meleğimi yüce allah yanina aldı.onu çok özlüyorum.kan uyusmazlıği vardı eşimle aramızda bebeğimde etkilenme oldu ve kan değeri düştü.anne karninda göbek kordon sentez yoluyla kan transferi yapıldı.minik kalbi yalnızca 5-6 saat dayanabildi.şimdi cennettesin yavrum.ablan baban ve ben seni cok özlüyoruz.......kokunu sesini duyamadığım.seni öyle sevmişiz benimsemişiz ki her yerde sen varsın oğlum.arkadaşlaar hep birlikte atlatacağız bu acıları.allah hepimize öncelikle sabir ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin