• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

blueistanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
48
17
3
35
MRB kızlar,
Haziran ayındayız, bu ay dondurulmuş embriyo transfer surecine kimler başladı? :)

Mart veya Nisan ayında HSG çektirmiştim, Mayısta histeroskopi oldum adeti bekliyorum...

Bugun adetimin 2. günü. muayene oldum.

16 Haziran'a kadar her gün 3 adet estrofem mavi hap.

Bi tane evladım var simdi ona kardeş için yola ciktik insAllah sağlıcakla gelir. :KK200:

:KK25:

en son nezaman di adet tarihin? benim 16 haziran kontrolum var, ondan sonra tarih belli olcak
Benim biraz farklı 2. Transferim bu, 29 nisanda adet oldum en son 30 nisanda Lucrin iğnesi vuruldum kimyasal menapoza girdim yumurtlamayı engelleyip rahmi kalınlaştırmak için , 30 mayıstan beri de Estrofem kullanıyorum şimdilik günde 3 tane haftaya 4 tane olacak ve regl olmadan transfer olacağım 😬

bende gunde 3 tane estrofem kullaniyorum, 16 haziranda'da kontrol var eger kan sonucu ve rahim kalinlasmasi iyi ise, bana igne ve ilac eklenecek muhtemelen ve sonra transfer tarihi verecek o gun, ve ya iptal olup tekrardan diger ay baslayacak bakalim hersey yolunda giderse bu ayin sonunda transfer olur dedi 22 haziran gibi dedi

bende gunde 3 tane estrofem kullaniyorum, 16 haziranda'da kontrol var eger kan sonucu ve rahim kalinlasmasi iyi ise, bana igne ve ilac eklenecek muhtemelen ve sonra transfer tarihi verecek o gun, ve ya iptal olup tekrardan diger ay baslayacak bakalim hersey yolunda giderse bu ayin sonunda transfer olur dedi 22 haziran gibi dedi
Hayırlısı olsun tedaviniz inşallah her şey yolunda gider 🙏 ilk transferden 3 gün önce başlamıştım progestana yine öyle olur herhalde

Allah bağışlasın ilk çocuğunuz da tüp bebek miydi
amin allah razi olsun

oda tup bebek ile oldu 2 dondurulmus embryodan bitanesi

simdi ayni zamanda dondurulmus 6 tane daha kaldi
onlardan tekrardan cift emrbyio transferi olacak ayni zamanin embriyolari aslinda ,, aradan 5/6 sene zaman gecti

amin allah razi olsun

oda tup bebek ile oldu 2 dondurulmus embryodan bitanesi

simdi ayni zamanda dondurulmus 6 tane daha kaldi
onlardan tekrardan cift emrbyio transferi olacak ayni zamanin embriyolari aslinda ,, aradan 5/6 sene zaman gecti
Ay maşallah 🥰 inşallah bu da sıkı sıkı tutunur size🤩 benimde 6 tane dondurulmuş embriyom var iki tanesini kullanacağız bakalım nasip 😌

insallah valla siz hic pozitifi gordunuz mu
Ben bir boş bir dış gebelik geçirdim, dış gebelikte embriyo yumurtalığıma tutunmuştu ve yumurtalığımı yırtmış o yüzden iç kanama geçirdim ameliyat oldum yumurtalığım alındı aynı zamanda bende pcosta var o 😔öncesinde ilaç tedavisi de denedim ama olmadı maalesef o yüzden tüp bebeğe başladık.

bende de malesef PCOS var, asilama felan de denemistik oncesinden ama olmadi,, normal her ay duzenli regl oluyorum fakat yumurta olusmuyor catlamiyor maalesef

olsun ins bu sekilde tutar, maliyeti de cok yuksek keske her kese uygun sekilde olsa cok pahallanmis bi transfer ucreti 55 bin tl olmus
sizin ne kadar?

Back
X