Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

...
olsun ins bu sekilde tutar, maliyeti de cok yuksek keske her kese uygun sekilde olsa cok pahallanmis bi transfer ucreti 55 bin tl olmus
sizin ne kadar?
45bin tl bizimde transferde ayrıca tractocile serum ve intralipid serum da takilacak onlarla yine bi 60ı bulur , birde embriyo glue diye bit şey varmış siz yaptıracak mısınız ?

tractocile serum ve intralipid serum da takilacak onlar nedir
Embriyo glue : embriyolar transfer edilmeden hemen önce içinde bekletildiği özel bir sıvıdır.
Tractocile : rahim kasılmasını önlüyormuş
İntralipid de : bağışıklık baskılayıcı bir serummuş embriyoyu yabancı madde olarak görmesin vücut diye
İsterseniz bi sorum doktorunuza benim 2. Deneme olduğu için tüm tuşlara basıyorum😆

45bin tl bizimde transferde ayrıca tractocile serum ve intralipid serum da takilacak onlarla yine bi 60ı bulur , birde embriyo glue diye bit şey varmış siz yaptıracak mısınız ?
Embriyo glue bugün bana da yapıldı 3.transfer olduğu için bakalım nasıl sonuçlanacak.

MRB kızlar,
Haziran ayındayız, bu ay dondurulmuş embriyo transfer surecine kimler başladı? :)

Mart veya Nisan ayında HSG çektirmiştim, Mayısta histeroskopi oldum adeti bekliyorum...

Bugun adetimin 2. günü. muayene oldum.

16 Haziran'a kadar her gün 3 adet estrofem mavi hap.

Bi tane evladım var simdi ona kardeş için yola ciktik insAllah sağlıcakla gelir. :KK200:
Ben 02/06 da cift embriyo transferi oldum :)

bende adetin 2 ci gunu gel dedi, 3 tane estrofem tableti baslatti

16 haziran gel kanina bakalim, bide rahim kalinligina , ona gore transfer tarihi belli olacak dedi

bana daha az ilac vermis sanki demi
Kan değerlerin belki daha düzenli ve ilaç gerektirmiyordur o yüzdendir. Benim bu 3.transferim 3ünde de farklı şekilde farklı ilaçlarla ilerledi valla 😅

Back
X