- Konu Sahibi blueistanbul
İnşallah transferimi olurum ya çok ağlıyorum psikolojim iyice bozuldu
Dondurulmuş embriyo muBen Samsun Medical parkta tedavi görüyorum transfer 25500 verdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah transferimi olurum ya çok ağlıyorum psikolojim iyice bozuldu
Dondurulmuş embriyo muBen Samsun Medical parkta tedavi görüyorum transfer 25500 verdim
Dondurulmuş embriyo muydu sizin süreç nasıl oldu birde toplam ücreti ne oldu söyler misinizBen Dün transfer oldum canım ikinci transferim çift embriyo konulduşimdi evde yatıyorum ama yarın işe gideceğim.
Dondurulmuş embriyo muydu süreci anlatır mısınızAy çok heyecanlı bende transfer olduğum gün sen 1 haftayı atlatmış olacaksıninş pozitif haberleri alırız ya
![]()
Dondurulmuş embriyoda toplam ücret ne tutuyoBenimde dondurulmuş çift 24 haziran transfer
Evet canım 5. Gün embriyosuyduDondurulmuş embriyo mu
Dondurulmuş
Hangi hastane aşağı yukarı benimde öyle tutmuştırDondurulmuş embriyo ama ben toplu ödedim 116bin ödedim birde ilaçlar işte 4falan tuttu
Özelde yaptırdım ben Maslak Acıbadem -Edirne arasında gidip geliyorum.Evet dondurulmuş embriyo , Ben ocak ayında opu oldum o zaman 135bin tl verdim taze transfer yapmadık bende pcos olduğu için o yüzden rahim dinlendirme ve cyro top ücreti 50bin tl verdim Mart ayında ilk tansferim oldu ona ücret vermedim sonucum negatif oldu , 30 Nisanda tedaviye tekrar başladık Lucrin iğne vuruldum 16 Haziranda ikinci transferimi oldum embriyo glue, 2seans intralipid serum, tractocille serum dahil 76bin tl verdim.Kullandığım ilaçları söylemiyorum bile bu süreçte hiç muayene ücreti ödemedim. Durum bu canımDondurulmuş embriyo muydu sizin süreç nasıl oldu birde toplam ücreti ne oldu söyler misiniz
Anladım benimde dondurulmuş embriyom var adeti bekliyorum transfer için tekrar ilaçlar transfer ücreti ne olur diye merak ettimÖzelde yaptırdım ben Maslak Acıbadem -Edirne arasında gidip geliyorum.Evet dondurulmuş embriyo , Ben ocak ayında opu oldum o zaman 135bin tl verdim taze transfer yapmadık bende pcos olduğu için o yüzden rahim dinlendirme ve cyro top ücreti 50bin tl verdim Mart ayında ilk tansferim oldu ona ücret vermedim sonucum negatif oldu , 30 Nisanda tedaviye tekrar başladık Lucrin iğne vuruldum 16 Haziranda ikinci transferimi oldum embriyo glue, 2seans intralipid serum, tractocille serum dahil 76bin tl verdim.Kullandığım ilaçları söylemiyorum bile bu süreçte hiç muayene ücreti ödemedim. Durum bu canım![]()
Progestan Dex kutusu 1250tl hergün vuruyorumAnladım benimde dondurulmuş embriyom var adeti bekliyorum transfer için tekrar ilaçlar transfer ücreti ne olur diye merak ettim
Kaçıncı transferiniz olacakAnladım benimde dondurulmuş embriyom var adeti bekliyorum transfer için tekrar ilaçlar transfer ücreti ne olur diye merak ettim
Otoimmün hastalığın mı var canım ?Progestan Dex kutusu 1250tl hergün vuruyorum
Prograf bir kutu 4bin küsürdü
Progestan kapsül günde 6 tane kullanıyorum 1 kutusu 230tl
Diğerlerinin fiyatlarını hatırlamıyorum
Dondurulmuş embriyo evetDondurulmuş embriyoda toplam ücret ne tutuyo
Benimde 23 Haziran canımSizin transfer ne zamandı benim 24 haziran
Benim de 55 bin ilaclar hariçDondurulmuş embriyoda toplam ücret ne tutuyo
Hayır yok prograftan dolayı mı sordunOtoimmün hastalığın mı var canım ?
Birsey sorucam ya transferin 4.günü bugün beyaz akıntı başladı enfeksiyon mu kaptım acabaÖzelde yaptırdım ben Maslak Acıbadem -Edirne arasında gidip geliyorum.Evet dondurulmuş embriyo , Ben ocak ayında opu oldum o zaman 135bin tl verdim taze transfer yapmadık bende pcos olduğu için o yüzden rahim dinlendirme ve cyro top ücreti 50bin tl verdim Mart ayında ilk tansferim oldu ona ücret vermedim sonucum negatif
Evet canımHayır yok prograftan dolayı mı sordun![]()
2.olucak ilki taze transferdi tuttu kalbi durdu kürtaj oldum şimdi 2.adeti bekliyorumKaçıncı transferiniz olacak
hangi hastane?/doktor?Benim de 55 bin ilaclar hariç