- 11 Mart 2025
- 293
- 164
- 18
- Konu Sahibi blueistanbul
bu cok sk rastlaniyor, maalesef bende yasadim.2.olucak ilki taze transferdi tuttu kalbi durdu kürtaj oldum şimdi 2.adeti bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu cok sk rastlaniyor, maalesef bende yasadim.2.olucak ilki taze transferdi tuttu kalbi durdu kürtaj oldum şimdi 2.adeti bekliyorum
Bahçeci berfu demirhangi hastane?/doktor?
Bahçeci berfu demir
cok normal canim belrti ilaclardan dolayi olmuyorMerhaba hanımlar bende 14 haziranda 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Bugün 6. Günümdü. Hala bir belirtim yok sizde durumlar nasıl ?
İnşallah hepimize nasip olur
- Hadi bakalim
- Insallah pozitif olur kucagina alirsin cnm
-
Memorialİnşallah hepimize nasip olursiz hangi doktor? Hastane ?
sizin nezamandi transferİnşallah hepimize nasip olursiz hangi doktor? Hastane ?
O kadar çok ilaç kullanıyorum ki her yoldan iğne hap fitil sindirim sistemim çok yavaşladıcok normal canim belrti ilaclardan dolayi olmuyor
valla bende bi ton ilac kullaniyorum ins sonu guzel olurO kadar çok ilaç kullanıyorum ki her yoldan iğne hap fitil sindirim sistemim çok yavaşladı
Kalçadan yapmıyorum ben göbekten yapıyorum siz Progestan dex mi yaptırıyorsunuzsizler igneleri kime yaptiriyorsunuz kalcadan olan progestani
Doktorum bana kendini dinleme derdi evet aklın orda ama başka güzel şeylere odaklanmaya çalışMerhaba hanımlar bende 14 haziranda 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Bugün 6. Günümdü. Hala bir belirtim yok sizde durumlar nasıl ?
24 haziranMemorial
sizin nezamandi transfer
gobekten oksaparKalçadan yapmıyorum ben göbekten yapıyorum siz Progestan dex mi yaptırıyorsunuz
Göbekten yapıyorum bensizler igneleri kime yaptiriyorsunuz kalcadan olan progestani
progestan gobekten oluyormuyduGöbekten yapıyorum ben
Enjektörü küçük göbek için kancıvıltıcı iğne ucu gibiprogestan gobekten oluyormuydu
nasil uygulaniyor ?
hangi numara enjektor kullaniyorsunuz bende alayim ondanEnjektörü küçük göbek için kancıvıltıcı iğne ucu gibi
Eczaneden verdiler tam bilmiyorumhangi numara enjektor kullaniyorsunuz bende alayim ondan
Kalçadan vurulan progestan ile göbekten vurulan progestan farklı. Bilmeyip göbeğine vurma canım onu. Doktorundan göbek için olanı iste. Devlet karşılamıyor ama göbekten olanı. Kalçadan olanı karşılıyor sadecehangi numara enjektor kullaniyorsunuz bende alayim ondan
oylemiii bende soracaktim onu cunku gobekten yapilan benim icin kolay olurKalçadan vurulan progestan ile göbekten vurulan progestan farklı. Bilmeyip göbeğine vurma canım onu. Doktorundan göbek için olanı iste. Devlet karşılamıyor ama göbekten olanı. Kalçadan olanı karşılıyor sadece