• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Dün adet belirtilerim başladı. Kasık ağrısı değil ama rahmin alt tarafında. Benim hep öyle olur adet agrım. Akıntım da artınca dedim olmadı. İğne yaparkende çok canım yandı. Bi başladım ağlamaya. Gözlerim şişti ağlamaktan. İğneme eşimin zoruyla devam ettim. Sabahta erken gebelik testi alıp eşime söyleyecektim bunda çıkıyo kesin bak bırakayım ilaçları diye. Sonra çift çizgiyi gördüm😍
He testten önce kötü olmuşsun ay kıyamam yaa😔 Adet ağrıları gibi ağrı yaşamakta normalmiş öyle diyorlar bu konuda bi örnek olmuş oldun bak hamilesin ne güzel 😍❤ Tekrar hayırlı olsun inşallah darısı başımıza 💕🤗

Kan sonucumu aldım 😢 9. gün değerim 1.20 çıkmış. Bizim olmadı inş bekleyen arkadaşların olur 😥
Ah canım ne denir bilmiyorum ki hayırlısı olsundan başka. Vaktini bekliyordur, ne zaman alacağı nefes yiyeceği ekmek varsa o zaman gelecektir inşallah🤲 Elimizden geleni yapıyoruz biz, Allah’tan herşey. En kısa zamanda Rabbim senin de bizim de kucağımızı doldursun inşallah🤲🏻

Çıktı. 31.2😍 dün o kadar ağladım ki olmadı diye. Çok pişmanım şuan. İnşallah güzelce artar. İnşallah sonuc bekleyen herkes pozitifi görür. Beni de unutmayı dualarınızda☺☺
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah🤲🏻☺️Dün bi de bozmuştun moralini baya olmadı diye, dünyalar senin olmuştur di mi😉inşallah çook güzel ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın. Darısı başıma inşallah ben de yarın güzel haber paylaşırım.

Back
X