• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bak buldum dedigim arkadasi...insallah hamilesin moralini yuksek tut, bol dua et:KK200:

Eki Görüntüle 2656779

ahhh canımm uğraşmış bulmuşsun yüreğin ne güzel senin Allah senden razı olsun. İnşallah benimki de yükselir. Sizler için o kadar mutlu oluyorum ki pozitiflerinizi gördükçe çok şükür bir oğlum var onun bir kardeşi olsun diye uğraşıyoruz. İnşallah sizin de o günleri görmenizi canı gönülden istiyorum. Rabbim isteyenlere olmayanlara öncelikle nasip etsin biliyorum çünkü ne kadar zor olduğunu.

Kızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı 🙏🏼
Insallah degerin katlanarak artar canim🙏🏻🙏🏻

Kızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı 🙏🏼
Henüz 8.gun ama boyle. Icini ferah tut. Birde test gününe kadar 2ye katlayarak bak normaal yani 12.gunden once düşük çıkması bence 🙏🏼🙏🏼

yok guzelim daha belli degil ama isterim ikiz olmasini, tek hamilelik cift bebek benim icin ideal olur:KK49:
bi arkadas erken ogrendigim icin olabilir dedi de ama su an her haliyle ile kabulum tek de ciftte... insallah yarin ki kan testi biraz fikir vericek bakalim...:nazar:
Hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin

ben şöyle tahmin ettim. normal gebelik olsaydı yumurtlama günü sperm ve yumurta buluşacaktı ve adetten sayılacaktı. 28 günlük döngüsü olan bir 14.gün yumurtladıysa ve hamile kaldıysa 14 gün sonra öğrendiğinde 4 haftalık hamile olacak. Yani adetin 1. günü yumurtalar gelişmeye başlıyor
Ama bizde transfer günü embriyo zaten 5 ya da 3 günlük olarak transfer ediliyor. adet ve yumurtlama günü de 2 hafta sayarsak zaten transfer günü 2 hafta 3 yada 5 günlük embriyo oluyor. transferden kaç gün geçtiyse de üstüne sayılıyor.
Bir de hepimiz aynı sürede transfer olmuyoruz. rahim kalınlaşmasına göre adetin 1.gününden sayarsak kimisi 14.gün kimisi 20.gün ya da 24.gün transfer oluyor.
Bana mantıklı geldi açıkçası.
Tabi mantıklı

Benim negatif kizlar , bitti artik tekrar denemicem
Seni daha önce takip ettiğim gruplardan hatırlıyorum hatta kanunide denemede yapmıştın negatif sonuçlanmıştı. Ne olursa olsun vazgeçme zamana bıraktım demek inan içini daha rahatlatacak defalarca tüp bebek yaptırıp hepsinde negatif sonuç alan biri olarak söylüyorum hem özellerde hem devlette(kanunide). Zamanı gelince mucize senide bulacak bigün elbet bulacak kalbini ferah tut🌸

Seni daha önce takip ettiğim gruplardan hatırlıyorum hatta kanunide denemede yapmıştın negatif sonuçlanmıştı. Ne olursa olsun vazgeçme zamana bıraktım demek inan içini daha rahatlatacak defalarca tüp bebek yaptırıp hepsinde negatif sonuç alan biri olarak söylüyorum hem özellerde hem devlette(kanunide). Zamanı gelince mucize senide bulacak bigün elbet bulacak kalbini ferah tut🌸
Bende de 3 negatif var.. Sizde problem neydi, pozitif sonucu nasıl aldınız sürecinizden biraz bahseder misiniz?

Yarin kimler kan verecek? Ben 2. Kanimi vermeye gidecegim ve anladim ki bu yasadigim heyecan ve korku sanirim hep benimle olacak.. umarim hersey yolunda istedigimiz gibi gider🙏🏻
Ben vericem ilk defa... idrarda pozitif çıkıyor ama kanı bilmiyorum ınş güzel bi değer çıkar ikimiz de ferahlarız.

Back
X