Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Aaa sakiza asiri sasirdimm.. ki ben sigarayi buraktigim icin gunde 4-5 sakiz cigniyorumm 😱😱 valla yiyecekleri duymustum ama sakizi ilk defa duydum ama sanirim en azindan pazartesi kontrole gidene kadar cignemicem 🙈😂
valla ben sakız fabrikasında çalıştığım için günde 4-5 tane çiğniyordum , keske basta bilseydik bunu .

kızlar ben transferimin 6. günü kan testi verdim 3,05 çıktı . doktorum yükselişi takip edicez iki gün sonra tekrar test yaptır dedi , yani bugün . ama ben pazar günü o kadar çok ağladım üzüldüm ki bugün tekrar test yapmaktan korkuyorum . sizce bugün yapmalı mıyım yoksa asıl test günüm olan persembeye kadar beklemeli miyim .

kızlar ben transferimin 6. günü kan testi verdim 3,05 çıktı . doktorum yükselişi takip edicez iki gün sonra tekrar test yaptır dedi , yani bugün . ama ben pazar günü o kadar çok ağladım üzüldüm ki bugün tekrar test yapmaktan korkuyorum . sizce bugün yapmalı mıyım yoksa asıl test günüm olan persembeye kadar beklemeli miyim .
İçin içini yiceğine yap bence. Zaten erken yapmışsın.en azından gidişatı görürsün belirsizlik daha kötü

İçin içini yiceğine yap bence. Zaten erken yapmışsın.en azından gidişatı görürsün belirsizlik daha kötü
evet en büyük pişmanlığım erkenden test yapmak oldu . burda o kadar çok erkenden sonucu öğrenen kişi gördüm ki herkesin bünyesinin farklı olacağını hesaba katmadan kalkıp test yaptım . bence herkes gününe kadar beklemeli , erkenden negatifi öğrenip yinede içindeki umudu yok etmeden hala asıl test gününe kadar beklemeye devam ediyorsun.

Bana da öyle olmuştu canım sasirmisstim hatta noluyo diye 🤣 erken gebelik testlerinde bazen normal testlere göre silik çıkabiliyor hiç canını sıkma sonuçta ikisinde de cikmis tebrik ederim🤗🤗
Canim telastan sormamisim senin sonuclarin nasil cikti yaptirmis miydin test ?

evet en büyük pişmanlığım erkenden test yapmak oldu . burda o kadar çok erkenden sonucu öğrenen kişi gördüm ki herkesin bünyesinin farklı olacağını hesaba katmadan kalkıp test yaptım . bence herkes gününe kadar beklemeli , erkenden negatifi öğrenip yinede içindeki umudu yok etmeden hala asıl test gününe kadar beklemeye devam ediyorsun.
Şuan yapacak bir şey malesef yok canım pozitif düşün. Test gününe kaç gün var?

Canim telastan sormamisim senin sonuclarin nasil cikti yaptirmis miydin test ?
Evet canim cok sukur guzel cikti ben de senin gibi 6. Günden başlamıştım elime hangi test geldiyse yaptim🙈 kiminde silik kiminde biraz net çıkmıştı 10. Gün kanda 196 filan cıktı iki gün sonra da 670 civari olmuştu çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz Rabbim herkesin mutluluğunu tamamına erdirsin

Şimdi hastaneden çıktım kızlar kontrolüm vardı. Rahim 9.8 kalınlaştı dedi.iyimi bilmem. Doktorum sert azından laf çıkmıyor. Haftaya pazartesi transferim var. Estrofeme devam bide crinone jel verdi. Hayırlısı olsun inşallah heyecanlandım
Hayirlisiyla transferini olursun cnm. Allah ginlune gore versin inşallah.

Şimdi hastaneden çıktım kızlar kontrolüm vardı. Rahim 9.8 kalınlaştı dedi.iyimi bilmem. Doktorum sert azından laf çıkmıyor. Haftaya pazartesi transferim var. Estrofeme devam bide crinone jel verdi. Hayırlısı olsun inşallah heyecanlandım
Cnm ben 1sene kalismasi icin ugrastim ne yaptikysak olmadi suan gayet iyi kalinlik ptesiye kadar daha artar estrofem kullanmaya devam edeceksin rabbim isteyen herkese nasip etsin hep iyi dusun😍

Evet canim cok sukur guzel cikti ben de senin gibi 6. Günden başlamıştım elime hangi test geldiyse yaptim🙈 kiminde silik kiminde biraz net çıkmıştı 10. Gün kanda 196 filan cıktı iki gün sonra da 670 civari olmuştu çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz Rabbim herkesin mutluluğunu tamamına erdirsin
Cok sevindim canım allah tamamina erdirsin darisi tummm bekleyenlerin basina insallah bende o erken gebelik testini almasaydim boyle kurtlanmayacaktim 😁 persembeyi bekleyip kendi doktoruma gidecektim .

Cnm ben 1sene kalismasi icin ugrastim ne yaptikysak olmadi suan gayet iyi kalinlik ptesiye kadar daha artar estrofem kullanmaya devam edeceksin rabbim isteyen herkese nasip etsin hep iyi dusun😍
Canım ben nar suyu içtim. Geçen gün de tırım tırım aradık tanesini 10 TL aldık donmuş ama napıyım 1 hafta içtim. Bana nar iyi geldi canım. Tabi sadece nara bağlayamam spor yapıyorum. Bide çok su içiyorum. Erken kalkmazdım erken kalkıyorum artık. Sürekli evde hareket halindeyim. Yaptığım bu.

Kızlar ya Bi bakar mısınız?? Transfer gününde başlayan gögüs hassasiyetin bugun azaldı teste daha 5 günüm var 😪 tutmadı mı acaba?? Böyle bişey yaşayan var mı???

Sucuk salam sosis aslinda normalde de cok tuketilmesi onerilmeyen yiyecekler.. mide ya da bagirsakta parazit yapmaya musait gidalar oldugu icin evet suanda hic tuketilmemeli.. mumkun oldugunca pismis sebze, protein ama iyi pismis cinsten takilacagiz. Bu arada gunde 1 tane kahveye izin var, soda da iciyorum ben. Gazli icecekler, alkol yasak, dip baliklari yasak toxic madde icerdikleri icin.. zor bir donem ama soyle dusun saglikli beslenecegiz 😂
Cok tesekkurler, gercekten yardimci olacak faydali bi bilgi 🥰😇ama eşim cok kati , bir kahve bile icmeme izin yok .Cuma gunu doktor kontrolum var doktoruma da sorun izinleri yenilemem gerekiyor😁😄

Kızlar ya Bi bakar mısınız?? Transfer gününde başlayan gögüs hassasiyetin bugun azaldı teste daha 5 günüm var 😪 tutmadı mı acaba?? Böyle bişey yaşayan var mı???
Canim hepimiz paranoyak gibiyiz herseyden huylaniyoruz sen daha hic testte yapmadin sakinligini korumya calis bende bigun belirti hissediyorum bigun yok yaa bisey diyorum hayırlısı diyelim rabbim hayirlisini nasipetsin insallah

Canim hepimiz paranoyak gibiyiz herseyden huylaniyoruz sen daha hic testte yapmadin sakinligini korumya calis bende bigun belirti hissediyorum bigun yok yaa bisey diyorum hayırlısı diyelim rabbim hayirlisini nasipetsin insallah
Evet yapmadım korkuyorum 😔 senin pozitifti göğüslerinde farklılık var mı canım 😔

Back
X