evet duydum ve hatta geçen ay aldım ama güvenilirliğe %50 diyor moral bozmaya gerek yok az kaldı bekleyelim tek çizgi görmek can sıkıcı
doğru söylüyosun..hayırlısı artık, benim adetime 8 gün kaldı hala hamilelikle ilgili bir belirti yok..sanırım olmayacak bu ay....senin çocuğun varmı canım
doğru söylüyosun..hayırlısı artık, benim adetime 8 gün kaldı hala hamilelikle ilgili bir belirti yok..sanırım olmayacak bu ay....senin çocuğun varmı canım
asla olumsuz düşünme belirti olmayabilir unutma belirtileirn çoğu zaten psikolojik...hep oolumlu düşünelim kesin OLACAK...
Yumak01 allah yardımcın olsun çok kötü günler geçirmişsin inşallah bu seferki bebek tüm acıları ve yaşanan o kötü günleri bir çırpıda unutmana yardımcı olsun....
amin canım aminn..
Insanların birbirine ettiği dualar daha çabuk kabul olurmuş..seninde içinden ne geçiyorsa inşallah en kısa zamanda olur..
Ne sıkıcı bir gün , günün çabuk bitmesini istiyorum sabah ki neşemden eser kalmadı. Sanırım takıntı haline getirmeye başladım sürekli gebelik belirtileri, nasıl kolay gebe kalınır, gebeliği en erken ne zaman öğreniriz bi de üstüne bebekler ve annelerni hikayelerini okumak o küçücük meleklerin resimlerine bakmak sanırım bana iyi gelmiyo ama kendimi bakmaktanda alamıyorum. Daha yolun çok başındayım, bu kadar erken takılmamalıyım böyle şeylere ama elimde değil :18:
Ne sıkıcı bir gün , günün çabuk bitmesini istiyorum sabah ki neşemden eser kalmadı. Sanırım takıntı haline getirmeye başladım sürekli gebelik belirtileri, nasıl kolay gebe kalınır, gebeliği en erken ne zaman öğreniriz bi de üstüne bebekler ve annelerni hikayelerini okumak o küçücük meleklerin resimlerine bakmak sanırım bana iyi gelmiyo ama kendimi bakmaktanda alamıyorum. Daha yolun çok başındayım, bu kadar erken takılmamalıyım böyle şeylere ama elimde değil :18:
aynen bende senin gibiyim canim yaa.. Daha evleneli 4 ay oldu ama bebegimizin olmasini o kadar cok istiyorum ki. Ben 3 seneden beri dogum kontrol hapi kullaniyorum cunku yumurtaliklarimda kistler vardi. Cok sukur onlar gecti ama evlenince hic birakmadim dogum kontrol hapini.. Dun son hapimi ictim boyle icten ice bir dahak adetimde hic baslamak istemiyorum.. Esim erken oldugunu falan dusunuyo ama ben cok istiyorum diye iyi hadi gel yapalimm bari diyo bende senin gibi butun gun isyerinde bebek forumlarindan basimi kaldirmiyorummm
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın... Erkeklerin ilk bu şekilde tepki vermeleri çok normal ama olunca çok mutlu olacak emin ol
papatyam2011
Daha çok yeni evliymişsin , mutluluğunuz daim olsun , yuvanız bebişle taçlansın inşallah. Uzun süredir doğum kontrol hapı kullanıyormuşsun güzelim, bildiğim kadarıyla hapı bıraktıktan 3 ay sonra gebelik mümkün oluyormuş , yanlış biliyor kulaktan duyma bişey de olabilir. Allah gönlünün muradını tez zamanda versin :)) Ben 2009 da evlendim kendi isteğimizle bu zamana kadar bekledik eşim hep istiyordu benim hep bir bahanem oluyordu.Şimdi ikna olmuşken bu kadar isterken sebepler zinciri peşimi bırakmıyor ama yapacak bişeyim yok her şeyde bir hayır vardır gözüyle bakmaktan başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?