haziranda hamile kalmayı planlayanlar

Hosgeldiniz kızlar inşallah hayırlı haberlerini alırız buradan

Beklemek evet çok zor ama geçiyor günler

bunların yarısı var bende ayy inş hamişimdir adetime 9 gün var çok istiyorum bu ay ilk denememiz Allah hayırlısıyla versin bebişleri

yeni gelen arkadaşlar hoşşgeldiniz umarım Allahımın izniyle en kısa zamanda güzel haberleriniizi duyarız

Gebelik testleri
Gebe olduğunuzu ne kadar erken öğrenilirse , gebelik ile ilgili bakıma o kadar erken başlanabilir. Bu nedenle adet gecikmesi olan her kadın vakit kaybetmeden gebelik testi yaptırmalıdır.Gebeliğin oluşması ile birlikte gebelik ürününüden bazı hormonlar salgılanmaya başlar. Bu gebeliğe özgü hormonlar kadının adet siklusunu kesintiye uğratır ve kadın gebelik süresince adet görmez. Kanda ve idrarda bu hormonların tayini ile gebelik teşhisi konabilir. Kanda bakılan hormon daha henüz ortada bir adet gecikmesi olmadan önce bile gebeliği gösterebilir. İdrarda ise sıklıkla 7-10 günlük bir gecikmeden sonra gebelik saptanabilir.

Piyasada satılan ve kişinini kendi kendine uyguladığı testlerin güvenilirliği labovatuardakilere oranla biraz daha düşüktür. Bu nedenle adet gecikmesi olan ve kendi kendine yaptığı test negatif çıkan kadınlar da hekimlerini konu hakkında bilgilendirmeli ve onun tavsiyelerine uymalıdırlar.

Güzel hatunlarrrr günaydın nasıldınız zaman azalıyor sabırsızlıkla bekliyoruz
Şafak 9 tekli sayılara şükür dudtuk

evet çok az kaldı benşm internetten hesaplattığıma göre 26 gün de bir oluyor 28 haziran da belli oluyor ama emin olmak için 28 gün bekleyip 30 haziranı baz alıcam. yani en erken 2 en geç 4 gün kaldı inşallah beklenen bebek bu sefer olur:))))))))))))))))))

HAdı hayırlısı canım hayırlı güzel haberlerini brkliyoruzzzz

slm kızlar ben de 3 aydır bebek istiyorum her ay bir umut ama yine kırmızılar

bu sabah ateşimi ölçtüm 37.3 ten 37.00 olmuş bir ağrıyla uyandım bel karın felaket, az önce geçti ağrım yok ama yine geliyor galiba bata 2 gün var bi de bu ay göğsüm hiç şişmedi, normalde hep şişer acırdı olmadı galiba

Tatliasik canım rehl dönemimiz aynı 7 Haziran benimde inşallah ikimizde hayırlı haberi veririz :)))

Canım sende inşallah hamile kalırsın olmassada daha zaman var önümüzde bendede hiç bı belirti yok bakalım artik

HAMİLELİKTE FOLİK ASİTİN ÖNEMİ

Hamile kalmaya karar verdiğinizde yapılacaklar listenize folik asit tüketmeyi de eklemeniz gerektiğini biliyor musunuz? Özellikle hamileliğinizin ilk 3 ayında önem kazanan folik asit daha sonraki aylarda, hatta emzirme döneminde ihtiyacınız olan bir vitamin. Folik asit; hücre yapı taşlarının, kırmızı kan hücrelerinin ve sinir dokularının oluşumunda etkili B grubundan bir vitamin. Yeşil yapraklarda yaygın olarak bulunduğundan bu isimlke anılıyor. verilmiştir. Çünkü latincede folum, yaprak anlamına gelir. Folik asit, merkezi sinir sisteminin işlemesinde hayati bir rol oynar. Folik asit en fazla yapraklı yeşil sebzeler, bira mayası, karaciğer, böbrek, yumurta, zarı alınmamış tahıllar, ceviz, badem, fındık, fıstık, mercimek, ıspanak, yonca, mavi-yeşil yosun, maydanoz, nane, kurufasulye (baklagiller) ve tohumlu gıdalarda bulunur.

selam kızlar benim bugün son günüm yarına ne olur bilmiyorum ama gene olmadı galiba ateş ölçüyorum bu sabah düştü zaten hiç de belirti falan olmamıştı nasip artık ne yapalım rabbim tüm dileyen herkese versin

merhaba kızlar..sanırım bu ay olmayacak...hamilelik belirtilerini okuyorum da hiç birisi bende yok kasıklarda batma şişlik ağrı vs..bende hiç bir his yok bilmiyorum sağlık olsun...umarım içimizden bir kaçının tutar bu ay:)

Belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş bence hemen karamsarlığa kapılma

Kizlar Tunaydiiinnn

Karamsarlık yok bendede hiçbir belirti yok ilk bebegimdede olmamıştı ben dayanamayip kantahlili yaptiricam birazdan adetime 8 gün var daha hayırlısı artık bu ay olmadı önümüzdeki ay çalısmalara devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…