haziranda hamile kalmayı planlayanlar

adet sancısını geçirmek için ayaklarını sıcak tut, sıcak su torbası çok işe yarıyor o yoksa ben eskiden su şişesine koyardım sonra ayağımın altına alırdım , kekik ağrıya birebir kekik çayı iç şıp diye geçer.

merhaba arkadaşlar benimde sat 18 haziran klomen tedavisi görüyorum yarın kontrolum var inşşallahh meleğim bu ay bize gelir
allahım herkese meleklerine kavuşmayı nasip etsin ...

merhabaa duana amin diyelim öncelikle AMİİİİİİİNNNNN :))
İnşallah sende istediğine kavuşursun bir an önce benimde satım 14 haziran hamilelik belirtileri ne zaman başlar çok merak ediyorum şuan benim belim ağrıyo ama o da yumurtlama döneminden kaynaklanıyor sanırım uuf sanki şak diye hamile kalacaz ne sabırsızım ya Allahım ne verirse hayırlısını versin ama insan bir an önce ben hamileyim diye ortalıkta dolaşmak istiyor..

evet canim gercekten cok iyi geliyor ayaklarinin altina sicak su torbasi koymak ama su an isyerindeyim ve bunu yapma ihtimalim yok.. neyse ki biraz gecti simdi oturuyorum.. sen nasilsin nasil gidiyor?

papatyam ben iş yerinde de kullanıyorum sıcak su torbasını masanın altında koyuyorum ayaklarımı üzerine oooooooooh mis gibi kimsecikler görmüyo bu arada iyiyim gayet belim biraz ağrıyo cumartesi de göğüslerim ağrıdı ben hemen yoksa hamilemiyim diyorum oysa ki yumurtlama dönemi yani bu arada misafirlerimin sayısı ikiye katlandım annem ve yeğenlerim süprüz yaptılar evde yatacak yer kalmadı olmalarından çok memnunum ama artık çalışmalar şimdiye kadar işe yaramıştır umarım yoksa bundan sonra zor yani olsun canımız sağolsun, sanırım sende kırmızı kartı görmüşsün önümüzdeki ay beraber devam ederiz artık

he canim hakem beni oyun disi birakti haha onumuzde 5-6 gun cezaliyim artik kiz allah iyiligini versin emiii!! kuzucum senin masanin etrafi kapali herhalde benimkisinin alti acik ayaklarim gozukuyor ve bizim ofiste her an insanla dolup tasiyor keske senin gibi olsaydi vallahhh.. yaa bu sabah basladim bende ama daha sokmedi vallah adetim.. hafif boyle pembemsi geliyo.. sokse bir an evel de bitse temmuz ayi sezonu acsak misafirlerinede gelince, madem evde yer yok sen onlara ver yatak odasini, siz kocisle en iyisi bi otele kacamak yapin!!!

hakem ceza verdi hahaa bayıldım yhaa inşş en kısa zamanda meleklerimizi içimizde hissederiz .

hamilelik belirtilerine gelince çok fazla bilmiyorum ama dediğin gibi sat 14 ü ise çok erken biraz daha bekleyelim genelde 5-6 haftalıkken belirtiler ortaya çıkıyor . hakkımızda hayırlısı olsunnn inşşş bu ay sende hamişimm diye ortalıkta dolarsın canım

canım benim masamın etrafı kapalı açık olsa da aldırmazdım ya da karnıma falan koyardım arsızlık böle bişi işte akşam çok komikti ya yer yatakları falan yaptık düşün bütün odalar dolu çok güzel kalabalık olması evim şenlendi valla özlemişim ben ailemden uzağım evlendim evleneli ilk defa böyle kalabalık bir misafir geliyor evime, şenlikliymiş bayağı yaa ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Akşam diyorlar ki sizde artık düşünün bebek eşimin cevabı bir fırsat bulsak olacakta elimizde olmayan sebeplerle erteliyoruz bu ayda yalan oldu diye dolaşıyo ikimizde zorunlu olarak saha dışı kaldık eşimde bu akşam gitti perşembe günü gelecek canımız sağolsun temmuza dava verimli geçiririz inşallah

bende cok guldum canim.. insallah ama benim baya olucak gibime geliyo. hafta sonu annemlerdeydik izmire gittik beni goren herkez yeni gelin yokmu bebek diye sormaya basladi.. bende boyle icimden ahh keskeee ama nerdeee diyip durdum

ayyy bende cok seviyorum kalabaligi.. sirf bu yuzden 4 tane cocuk istiyorum allahim bana nasip ederse, kocaman bi ailem olsun boyle her tarafimda dolansinlar.. bende ailemden uzagim su an hafta sonu 2 gunlugune gorebildim ayy nasil ozlemisim kiiiii. cok zor yaaa. neyse.. calismalara biraz ara verdikten sonra daha verimli bi calisma ortaya cikar canim eminim hehe bekleyip gorelimmm

Allah gönlüne göre versin. Bizim bir komşumuz vardı hep ona takılırdım o da sinirlenince çifter çifter doğurasın inşallah derdi, ben de töbe de diye korkardım. Yazını okuyunca içimden sana çifter çifter doğurasın demek geldi ama sen teker teker doğur. Kalabalık bir ailen olsun çocuklarınla ve ailenle gurur duyacağın bir hayat yaşa bizlerde tabi ki ay bir an önce hamile kalsak ilkleri bir halletseydik gerisi gelirdi.

amannnn sakinn cifter cifter olmasinn nasil bas ederim hem calis hem cifter bebislerle.. ama tabiki Allah bize nasil nasip ederse, nasil uygun gorurse oyle olsun canim.. ayy aslinda ikiz bebeklerde bi ayri guzel oluyor yaaa delimiyim neyimmm

ay ben bir taneciğe nasıl bakarım , diye düşünüyorum iki tane birden nasıl olur düşünemiyorum hele üçüz bakanların Allah yardımcıları olsun. Hakkaten ya ben küçük bebeklerden hep korkmuşumdur yani şöyle bir kaç ay olana kadar çok korkarım kucaklamaktan şimdiden düşünüyorum, bebişim olursa nasıl yıkarım acaba diye eşim desen bir kaç aylık bebeği bile doğru dürüst tutamıyor.Beceriksiz kocam benim ilk bir kaç ayında birilerinin bana yardım etmesi lazım yoksa bebişim kokar yazık kıyamam yıkayamam ki ben onu :44:

bende cok guldum canim.. insallah ama benim baya olucak gibime geliyo. hafta sonu annemlerdeydik izmire gittik beni goren herkez yeni gelin yokmu bebek diye sormaya basladi.. bende boyle icimden ahh keskeee ama nerdeee diyip durdum

canım milletin dediğini kafana bile takma canım herşey allahtan bol bol dua edelim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin diye ne kadarlık evlisin canım

eminim onu kucagina aldiginizda butun korkunuz biter.. korkmazsiniz tutmaya yikamaya ama kesin annen falan gelir canim bi kac ay bebis ve sen kendine gelene kadar sana yardim etmeye merak etme... aynen birde dortuz doguran var canim onlara allah artik iyi bi yardimci versin gercektennn.

amaaaaaan tazecikmişsin tıpkı bizim gibi 20 ay oldu evleneli taptazeyiz :)))
yalnız sana çok erken başlamışlar bebiş yokmu sorularına artık bize baskı boyutuna geçtiler hadi artık ne bekliyorsun yaş kemale erdi torun sevmek istiyoruz demeler ooooooooo millete bakarsan işimiz yaş takma kafanı tadını çıkar bu güzel günlerin yakında bizimde bir bebişimiz olacak sen içini ferah tut

aynen kızlar bende 10 aylık evliyim ve sorular her geçen gün çoğalıyo:) bakalım kısmet bu ay olmadı öbür ay dediğiniz gibi karamsarlık yok bundan böyle... Allah sağlık versin her şey olur:) hepimiz kuzularımıza kavuşuruz inşallah:)

merak etme herkeste belirti olmuyormuşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…