- 16 Mayıs 2016
- 192
- 161
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onunda gelebildim az önce ne oldu biliyormusun haziranda hamilelik bekleyenler diye başka biyer daha var oraya girdimve hayhay17 mi neydi mayısta hamilelik kurucusuydu hamile olduğunu ilan edip piyasadan ayrılmıştı meğersem bizş kandırmışBiz mayısta hamile olamayan anneler haziran da denicez tabiki de bu güzel macera ve yolculukta birbirimize destek vermek rahatlatıcı gelin bu zorlu hamile kalabilme sürecini beraber yaşayalım bayanlar gelin birbirimize destek olalım...
Sende hamiliyim diye ilan ettiğinimi hatırlıyorsun.... Ona sordum yalnış hatırlıyorsun dediaaaaa kadına bak ben de gördüm onu ama oda olamamış demek ki dedim...Niye kandırıyo ki öyle bizim canımız yok mu diimi ama...
CNLARIM yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım, bu nike benzer iki nik yanlış anlaşılma olmasın diye söyliyeyimde ! biri hamile kaldı diğeri kalamadı yani siz kişileri karıştırmışsınız cnlarım mayıs topiğini bende okuyordum ordan biliyorumOnunda gelebildim az önce ne oldu biliyormusun haziranda hamilelik bekleyenler diye başka biyer daha var oraya girdimve hayhay17 mi neydi mayısta hamilelik kurucusuydu hamile olduğunu ilan edip piyasadan ayrılmıştı meğersem bizş kandırmış
isimleri karıştırmışsınız hamile olan hayalhayal diğer arkadaşımız hala hamile değil ben o topiği takıp ediyordum siz sonradan katıldığınız için takip edememişsiniz o topiği sanırımaaaaa kadına bak ben de gördüm onu ama oda olamamış demek ki dedim...Niye kandırıyo ki öyle bizim canımız yok mu diimi ama...
Haklı olabilirsin yüzdeyüz emin bişekilde söylrmedim zaten sadece öylr hatırlsdımisimleri karıştırmışsınız hamile olan hayalhayal diğer arkadaşımız hala hamile değil ben o topiği takıp ediyordum günahına girmeyin diye söylüyorum siz sonradan katıldığınız için takip edememişsiniz o topiği sanırım
evet cnm bende ilk başta isim benzerliğinden birini diğerinden ayırt edemiyordum hatta aynı düşünce bendede olmuştu sonra baştan sona okuyunca anlamıştımHaklı olabilirsin yüzdeyüz emin bişekilde söylrmedim zaten sadece öylr hatırlsdım
Böbrek taşı için sabah aç karnına yarım çay bardağı sirke içip arkasındanda iki üç su bardağı su iç eşim bu şekilde kurtulduBizde 5 aydir filan deniyoruz tam bu ay ovulasyonda pozitifi gordum ilk kez bobrek tasim cikti piyasaya.. Hazirana attik dedik ama tasdan dolayi zor olcak gibi duruyor.. ama allahin isi iste belli de olmaz denicez gene.. bat 1 haziran bakalim allah gonlumuze gore versin hayirlisiyla![]()
Canim gunaydin öncelikle..hangi sirke uzum mu elma mi ? Esindeki tas kac mm'di? Baligin beynindeki tasdan,limon suyuna kadar herseyi denedim.. tas kirdirmayada girdim yok düşmüyor dayanamiyorum artikBöbrek taşı için sabah aç karnına yarım çay bardağı sirke içip arkasındanda iki üç su bardağı su iç eşim bu şekilde kurtuldu
KizlarS
Onunda gelebildim az önce ne oldu biliyormusun haziranda hamilelik bekleyenler diye başka biyer daha var oraya girdimve hayhay17 mi neydi mayısta hamilelik kurucusuydu hamile olduğunu ilan edip piyasadan ayrılmıştı meğersem bizş kandırmış
Şuan bilemiycem kaç mm olduğunu elma sirkesi sanırım denemekten zarar gelmez sonuçda sirke inşaallah şifa olurCanim gunaydin öncelikle..hangi sirke uzum mu elma mi ? Esindeki tas kac mm'di? Baligin beynindeki tasdan,limon suyuna kadar herseyi denedim.. tas kirdirmayada girdim yok düşmüyor dayanamiyorum artik
Güzel kardeşim ateş avu takibi anca insanın pisikolojini bozmaktan başka bir işe yaramıyor günaşırı ilişkiye girip kafayıda rahat bıraktıkmı Allahın izniyle hamile kalınorkızlar ben de haziranı bekleyenlerdenim. bakalım inşallah güzel haberi alırız. benim ovu cumartesiydi, bat 2 haziran.
bugün koltuk altımda çok ani batma hissettim önce sağ, sonra solda bir kaç defa geldi gitti. acaba hormonlarla akalı olabilir mi? duyanınız var mı?
çok haklısın. 5 senelik evliyim daha 3 aydır deniyoruz ve 5 senedir acaba olur mu olmaz mı diye hiç düşünmedim ama bu 3 ay ömrümden ömür gitti gerginlikten. sürekli böyle kendimi dinliyorum. sanırım birden büyük beklentiye girdim, hemen olsun diye.Güzel kardeşim ateş avu takibi anca insanın pisikolojini bozmaktan başka bir işe yaramıyor günaşırı ilişkiye girip kafayıda rahat bıraktıkmı Allahın izniyle hamile kalınor
Bende aynıyım dört ay önce düşük yaptım bir ay olmadan farlutal içip adetimi gelmesini sağladım ki hiç zaman kaybetmeden hemen hamile kalayım yeniden diye. Acayip stestle geçirdim bu dört ayı ama nafile. Bu arada bir oğlum var onda korunmayı bıraktığım ay hemen hamile kalmıştım. Şimdi kafaya takıyorum elimde değil ve pisikoloji çok çok önemliçok haklısın. 5 senelik evliyim daha 3 aydır deniyoruz ve 5 senedir acaba olur mu olmaz mı diye hiç düşünmedim ama bu 3 ay ömrümden ömür gitti gerginlikten. sürekli böyle kendimi dinliyorum. sanırım birden büyük beklentiye girdim, hemen olsun diye.
Sende hamiliyim diye ilan ettiğinimi hatırlıyorsun.... Ona sordum yalnış hatırlıyorsun dedi