HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

S
Biz mayısta hamile olamayan anneler haziran da denicez tabiki de bu güzel macera ve yolculukta birbirimize destek vermek rahatlatıcı gelin bu zorlu hamile kalabilme sürecini beraber yaşayalım bayanlar gelin birbirimize destek olalım...
Onunda gelebildim az önce ne oldu biliyormusun haziranda hamilelik bekleyenler diye başka biyer daha var oraya girdimve hayhay17 mi neydi mayısta hamilelik kurucusuydu hamile olduğunu ilan edip piyasadan ayrılmıştı meğersem bizş kandırmış

aaaaa kadına bak ben de gördüm onu ama oda olamamış demek ki dedim...Niye kandırıyo ki öyle bizim canımız yok mu diimi ama...

Onunda gelebildim az önce ne oldu biliyormusun haziranda hamilelik bekleyenler diye başka biyer daha var oraya girdimve hayhay17 mi neydi mayısta hamilelik kurucusuydu hamile olduğunu ilan edip piyasadan ayrılmıştı meğersem bizş kandırmış
CNLARIM yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım, bu nike benzer iki nik yanlış anlaşılma olmasın diye söyliyeyimde ! biri hamile kaldı diğeri kalamadı yani siz kişileri karıştırmışsınız cnlarım mayıs topiğini bende okuyordum ordan biliyorum

Son düzenleme:
aaaaa kadına bak ben de gördüm onu ama oda olamamış demek ki dedim...Niye kandırıyo ki öyle bizim canımız yok mu diimi ama...
isimleri karıştırmışsınız hamile olan hayalhayal diğer arkadaşımız hala hamile değil ben o topiği takıp ediyordum siz sonradan katıldığınız için takip edememişsiniz o topiği sanırım

isimleri karıştırmışsınız hamile olan hayalhayal diğer arkadaşımız hala hamile değil ben o topiği takıp ediyordum günahına girmeyin diye söylüyorum siz sonradan katıldığınız için takip edememişsiniz o topiği sanırım
Haklı olabilirsin yüzdeyüz emin bişekilde söylrmedim zaten sadece öylr hatırlsdım

Bizde 5 aydir filan deniyoruz tam bu ay ovulasyonda pozitifi gordum ilk kez bobrek tasim cikti piyasaya.. Hazirana attik dedik ama tasdan dolayi zor olcak gibi duruyor.. ama allahin isi iste belli de olmaz denicez gene.. bat 1 haziran bakalim allah gonlumuze gore versin hayirlisiyla:dua:
Böbrek taşı için sabah aç karnına yarım çay bardağı sirke içip arkasındanda iki üç su bardağı su iç eşim bu şekilde kurtuldu

kızlar ben de haziranı bekleyenlerdenim. bakalım inşallah güzel haberi alırız. benim ovu cumartesiydi, bat 2 haziran.
bugün koltuk altımda çok ani batma hissettim önce sağ, sonra solda bir kaç defa geldi gitti. acaba hormonlarla akalı olabilir mi? duyanınız var mı?

Böbrek taşı için sabah aç karnına yarım çay bardağı sirke içip arkasındanda iki üç su bardağı su iç eşim bu şekilde kurtuldu
Canim gunaydin öncelikle..hangi sirke uzum mu elma mi ? Esindeki tas kac mm'di? Baligin beynindeki tasdan,limon suyuna kadar herseyi denedim.. tas kirdirmayada girdim yok düşmüyor dayanamiyorum artik

S

Kizlar hayalhayal1987 hayalhayal1987 hamile olan. @hayhay17 hamile degil sadece reglisi gecikmisti hamile olabilirim diye suphelendi fakat degilmis yani ortada bir yanlis anlasilma var

Canim gunaydin öncelikle..hangi sirke uzum mu elma mi ? Esindeki tas kac mm'di? Baligin beynindeki tasdan,limon suyuna kadar herseyi denedim.. tas kirdirmayada girdim yok düşmüyor dayanamiyorum artik
Şuan bilemiycem kaç mm olduğunu elma sirkesi sanırım denemekten zarar gelmez sonuçda sirke inşaallah şifa olur

kızlar ben de haziranı bekleyenlerdenim. bakalım inşallah güzel haberi alırız. benim ovu cumartesiydi, bat 2 haziran.
bugün koltuk altımda çok ani batma hissettim önce sağ, sonra solda bir kaç defa geldi gitti. acaba hormonlarla akalı olabilir mi? duyanınız var mı?
Güzel kardeşim ateş avu takibi anca insanın pisikolojini bozmaktan başka bir işe yaramıyor günaşırı ilişkiye girip kafayıda rahat bıraktıkmı Allahın izniyle hamile kalınor

Güzel kardeşim ateş avu takibi anca insanın pisikolojini bozmaktan başka bir işe yaramıyor günaşırı ilişkiye girip kafayıda rahat bıraktıkmı Allahın izniyle hamile kalınor
çok haklısın. 5 senelik evliyim daha 3 aydır deniyoruz ve 5 senedir acaba olur mu olmaz mı diye hiç düşünmedim ama bu 3 ay ömrümden ömür gitti gerginlikten. sürekli böyle kendimi dinliyorum. sanırım birden büyük beklentiye girdim, hemen olsun diye.

çok haklısın. 5 senelik evliyim daha 3 aydır deniyoruz ve 5 senedir acaba olur mu olmaz mı diye hiç düşünmedim ama bu 3 ay ömrümden ömür gitti gerginlikten. sürekli böyle kendimi dinliyorum. sanırım birden büyük beklentiye girdim, hemen olsun diye.
Bende aynıyım dört ay önce düşük yaptım bir ay olmadan farlutal içip adetimi gelmesini sağladım ki hiç zaman kaybetmeden hemen hamile kalayım yeniden diye. Acayip stestle geçirdim bu dört ayı ama nafile. Bu arada bir oğlum var onda korunmayı bıraktığım ay hemen hamile kalmıştım. Şimdi kafaya takıyorum elimde değil ve pisikoloji çok çok önemli

Back
X