- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
- #3.181
Herkes bilinçli olmalı.Heleki tıbbi seylerde.
canim benim,,tabiki,agrikesici bile insani kotu hale getire bilir,,,ben bikere adet gorduyumde cok agriyordum herkezin attigi ve recetesiz alinan sizde de nosba derlermi bilmem,,,nospayi agri kesici attim...biraz sonra guclu 1 kanamam oldu,,,fenalastim...doktor cagirdilar...ama benim soyledigim VITAMINNNNNNNNNNNN... vitaminden kimse zarar goremez...
offf canim yaaa...lutfen konuyu kapatalim...lutfen ama yorulmaya basladim,,,sen yorulmadinmi,okadar uzun yaziyi yazarken keske skype acsaydin orda konussaydik...bence bu kadar hassas ve tepkili olmanin tek sebebi git-gide artar ve psikoljini degisen hamilelik hormonlari,,,oyuzden ben konuyu cok uzatmiyicam,,,kizdirma beni bakuden elimi uzatip mercimegini minciklarim....
Ben konuyu uzatmak derdinde değilim Canım benim,
Sinirli de değilim.Hormonlarım da çok sağlıklı maşallah.. Daha öncede bir bayan gelip tüp bebek ilaçlarını satmak istediğini söyylemişti ona da aynı tepkileri verdim.Hatta şikayet ettim site yönetimine çünkü onunki bariz bir şekilde sakıncalıydı ve ticaret yapmaya çalışıyordu...
Vitaminde olsa,antibiyotikte olsa, ilaç ilaçtır.Ve sen çok daha iyi bilirsin ki, biliçsiz vitamin kullanımı karaciğerde yağlanma yapar.Karaciğerinde bozukluk olan biri için bu çok tehlikelidr mesela ben...
Ben senin dediğini uygulasam bilinçsiz bir insan olsam belkide karaciğerimi patlatıcam çocuğum olsun diye.
Anladın mı?Söylemek istediğim bu.Herkes bizim kadar bilinçli olamaya bilr.
Kırılma bana darılmada sadece insanlara bir zararımzıolsun istemiyorum..
Öperim çok