Mınureciğim bunu sana diğer topicte de yazdım buraya da yazmak gereği duyuyorum.
ELIFCIM ONCELIKLE sunu soylemem gerekir...ben kulaktan duyma seyleri asla yazmam yazanlarada gulerim,,,
yazdiklarini anliyorum ama 1 seyi arada unuttun ben doktorum,,eyerki,birine 1 ilac soylersem demekki,bir bildiyim vardir...doktor hastayi gormeden test yapmadan asla bir ilac yazmaz hatta yazamaz..,ama bildiyimiz vitaminler,,hani bahs ettiyim ilaclar varya onlar herkezde ayni etki yapan vitaminler,,vitaminlerden hic kimse zarar gormuyor...ben baska hormonal veya bilmediyim ilaci asla tavsiye etmem...
bebek olmasi icin tedavi goren hanimlarin hemen hemen hepsine o ilaclar yaziliyor,,suan onlarin hangi vitamin oldugunu yazmiyicam,,,jinekologlar diyer ilaclari kisiye ve bunyeye gore veriyor.ve inanki,ilaclarin yaninda ben soylediklerimi herkeze yazarlar ve hic 1 test yapmadan...1 tek sey var...
sadece hic 1 sorunu olmayan ve deng gelmediyi icin hamile kalamayanlara yazarlar...canim benim sen hic merak etme ,,ben ne yaptigini bilen bir doktorum ve inanki,,,bunlar sadece vitamin...
bisey daha var seninde onerilerini okudum,,,nelerle beslenmeli yazmissin...ama hamilelerin nelerle besleniceginide doktorlar bunyeye gore yazarlar...
vitamin haric hamilelere yazilan her 1 sey kisiye gore degisir...benim yazdiklarimsa sedece vitamin...
canim elifcim...sanirim yeterince aciklama yaptim,,,ama unutma ALLAH korusun burda 1 kisi yuzunden digerine bisey olursa bunun suclusu sen olmazssin...topigi sen actin ama bu sitenin kendi yasaklari var,her kez diledigi gibi konusup yaza bilir...nolursun benim tibbi yazilarima lutfen mudahele etme,,,bunlari topigi acan diyil,,,siteyi acan belirler,,,yeniden arada sogukluk olsun istemem
ama galiba senin hormonlar git-gide kalkiyor,,,yapilan ve soylenen her sey hamileliktendir ve hormonlardandir diyip gecelim..mercimegin sinirli annesi...