HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

merhaba kızlar. yazamasamda bu topiği her gün takip ediyorum.hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah. çizelge yayınlıyordu elif. ne oldu bir kaç gündür yok. hamiş çizelgesi.

Az önce yayınladın Dilem'cim sen de varsın listede :34:
Senin için bir daha yazayım hemen :9:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne----------------------> HAMİŞ
eylulgulu-------------------------> HAMİŞ
lady_eliph -----------------------> HAMİŞ
uzul29---------------------------> HAMİŞ
clemmm-------------------------> HAMİŞ
60gelsin-------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20---------------------> HAMİŞ
pembetilki-----------------------> HAMİŞ
mavusbebek---------------------> HAMİŞ
izmirlii35-------------------------> HAMİŞ
cikolta---------------------------> HAMİŞ
leydim_01------------------------> HAMİŞ
gogomel--------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------------------------------> 26 Mayıs (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
karabiber89---------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem-----------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat---------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000---------------------------------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
asyahayat----------------------> 3 Haziran BAT'ı geçti / Sonucu Negatif (BAT'ı bekliyor)

2. HAFTA GRUBU
sila84---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2------------------------------------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
18eylul------------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
evasude-----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem--------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
kucukpisi------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
ibozll----------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
UP_YG---------------------------> 7 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-------------------> 8 Haziran
vanillia------------------------------> 9 Haziran
siribron48---------------------------> 10 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe-----------------------------> 11 Haziran
eva07---------------------------> 11 Haziran
taliha----------------------------> 12 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan---------------------> 13 Haziran
ekince--------------------------->13 Haziran
gumus19---------------------------> 13 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ebebebruli------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl---------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
ruveyda-----------------------------> 15 Haziran
tamdabu--------------------------> 15 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
bucuruk-----------------------------> 17 Haziran
dupdurucan------------------------> 17 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
kelimeoyunu-----------------------> 21 Haziran
nrkny-----------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 13 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
gogomel----------------------------> HAMİŞ

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------------------------------> 26 Mayıs (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
karabiber89---------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem-----------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat---------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000---------------------------------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
asyahayat----------------------> 3 Haziran BAT'ı geçti / Sonucu Negatif (BAT'ı bekliyor)

2. HAFTA GRUBU
sila84---------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
orkide2------------------------------------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
18eylul------------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
evasude-----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem--------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
kucukpisi------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
ibozll----------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
UP_YG---------------------------> 7 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-------------------> 8 Haziran
vanillia------------------------------> 9 Haziran
siribron48---------------------------> 10 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe-----------------------------> 11 Haziran
eva07---------------------------> 11 Haziran
taliha----------------------------> 12 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan---------------------> 13 Haziran
ekince--------------------------->13 Haziran
gumus19---------------------------> 13 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ebebebruli------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl---------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
ruveyda-----------------------------> 15 Haziran
tamdabu--------------------------> 15 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
bucuruk-----------------------------> 17 Haziran
dupdurucan------------------------> 17 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
kelimeoyunu-----------------------> 21 Haziran
nrkny-----------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 13 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

Kızlarr bende münire ile gerilmiştim diğer sayfalarda hatırlarsanız.Ama olabilir yanlış anlaşılmlar diye ben onunla barıştım ve güzel güzel yorumlar yaptım.Ama maşallahh Münire hiç durmadı hiçbir lafın altında kalmıyor ve hep bilmişlik taslıyor sürekli.Elife çok ayıp etmiş.Yazık,kendine yakışan cevaplar vermiş.Ayrıca 25 yaşında 6-7 yıldır yurdışında nasıl doktorluk eğitimi almışta doktorluk yapıyor tartışılır orası.Gerçekten vitaminde olsa ilaç söylemesi doğru değildi.Bence bu topikte olmaması daha iyi.Ayrıca internette dolaşan çin takvimie bakıp cinsiyet söylüyor kızlar.Annenin doğum günü ve satına göre.Peki babada gelen bişey yok mu.Fena Saçmaladı ve Elife ayıp etmiş.Sanırım hamileliklerimiz güzel geçiyor diye asıl kıskanan o ve bir ev kadını gibi sürekli topikte olmasıda şaşırtıcı.Ev kadınlarını küçümsüyorsa kendine özel çalışanlar diye topic açsın.Ayrıca da söyleyecek laf bulamayınca Topiğin sahibine hakaretler etmiş.Kendine yakışanı yaptın Münire asıl burda sevilmeyen senmişşsin.Fazla bilmişlik ve hırs iyi değildir.

kızlar kan tahlilimi yaptırdım çok mutsuzum 17,68 cıktı sonucu doktor ne gebesin diyebilirim ne değilsin diyebilirim dedi neyim benn :((((((

erken mi sevindim acaba siz tebrübelisiniz yardımcı olun nolur :((((((

uzme kendını gogomel dunyada yıyecegı ekmegı varsa kısmetı varsa ne olursa olsun bebegın tutunur ona bakarsan elıfın 6.70 tı yalnıs hatırlamıyorsam uzulme senınde ınsallah gun gectıkce kat kat artarr:16:

kızlar kan tahlilimi yaptırdım çok mutsuzum 17,68 cıktı sonucu doktor ne gebesin diyebilirim ne değilsin diyebilirim dedi neyim benn :((((((

Üzülme canım düşük diye değerin doktorlar her ihtimali düşünür.Sen sakın moraliniz bozma içini ferak tut.Allah hayırlısını bilir hakkında kiç sitem etme off deme.İnşallah yükselir değerlerin de bebişin geldiği zaman ona söylenirsin "bak bak seni miniğim dersin bizi korkutmuştun" dersin inşallah allah gönlüne göre versin

kızlar bir sorum olacak. ben her gün dört beş bardak yeşil çay içiyorum. Tabi gün içersinde içtiğim normal çay hariç.
Takıntı oldu bende bu yeşilçay konusu. sürekli içiyorum. acaba hamile kalmamı zorlaştıran bir şey midir. birde daha çok protein ağırlıklı besleniyorum. Tam olarak sayılmasada dukan tarzı besleniyorum. Yanlış bir şeyler yapıyorum gibime geliyor.

çok erken sevindim :(((

HAYATIMM
HAYIRRR DÜŞÜK DEĞİL DEĞERİN... Çok normal.
Ben ilk yaptırdığımda kaç çıktı biliyo musun? 6.70 :9: :9: bana da öyle dedi doktor. 2 Gün sonra tekrar kan verdim, 98e çıkmıştı. Bugünkü değerimse 1300.
Oyle oyle yükselicek annesi,daha çok minik o minicik ooo :9: Sakın üzülme. Pazartesi kan verdiğinde 100'e gelmiş olur hiç merak etme sen :9:

HAYATIMM
HAYIRRR DÜŞÜK DEĞİL DEĞERİN... Çok normal.
Ben ilk yaptırdığımda kaç çıktı biliyo musun? 6.70 :9: :9: bana da öyle dedi doktor. 2 Gün sonra tekrar kan verdim, 98e çıkmıştı. Bugünkü değerimse 1300.
Oyle oyle yükselicek annesi,daha çok minik o minicik ooo :9: Sakın üzülme. Pazartesi kan verdiğinde 100'e gelmiş olur hiç merak etme sen :9:

inş cnm yaaa inş peki sağlık ocakları yapıyormu sabahtan beri hastanelerdeyim saglık ocagı cook yakın evime

kızlar bir sorum olacak. ben her gün dört beş bardak yeşil çay içiyorum. Tabi gün içersinde içtiğim normal çay hariç.
Takıntı oldu bende bu yeşilçay konusu. sürekli içiyorum. acaba hamile kalmamı zorlaştıran bir şey midir. birde daha çok protein ağırlıklı besleniyorum. Tam olarak sayılmasada dukan tarzı besleniyorum. Yanlış bir şeyler yapıyorum gibime geliyor.

Dilemcim;
Etkisi var mıdır bilmiyorum ama hamileliğe hazırlık aşamasında iyi beslenme yapılması gerektiğine inanıyorum.Yeşil çay iyi bir şey ama sanki sen fazla içiyosun gibime geldi...
Normal çayı da azalt,demir eksikliği yapıyo...

inş cnm yaaa inş peki sağlık ocakları yapıyormu sabahtan beri hastanelerdeyim saglık ocagı cook yakın evime

Tabiiki yapıyolar tatlım.
Bende sağlıkocagına yaptırıyorum.ertesi gün veriyolar ama sonucunu.Ama en zından hastanelerde beklemiyorum bide her seferinde para vermiyorum.
Sadece kontrol için özel doktoruma gidiyorum.

Tabiiki yapıyolar tatlım.
Bende sağlıkocagına yaptırıyorum.ertesi gün veriyolar ama sonucunu.Ama en zından hastanelerde beklemiyorum bide her seferinde para vermiyorum.
Sadece kontrol için özel doktoruma gidiyorum.

ayy bunu ögrendiğim cok iyi oldu cnm sagol peki şimdi ben ne yapayım ne yiyim ne içim hep yatayımmı offff adet görürsem eğer daha olmadan düşümmü sayılacak kafam cok karıstı cnm yaa :(

ayy bunu ögrendiğim cok iyi oldu cnm sagol peki şimdi ben ne yapayım ne yiyim ne içim hep yatayımmı offff adet görürsem eğer daha olmadan düşümmü sayılacak kafam cok karıstı cnm yaa :(

Bak canım ben tam BAT günümde Dr.a gittim, kan istedi değerim 98 çıktı.Kesin gebelik var ama ultrasonda gözükmez dedi.Baktık gerçektende gözükmedi.
Ultrasonun bebeği algılaması için en az bu BhcG değerinin 1000 olması lazım dedi, hesapladı bana Pzt günü için rand. yazdı.
O güne kadar,
Günde en az 2 Lt su içiceksin dedi.
Bol süt ve yoğurt dedi.
Ceviz,bol yeşillik,taze sebze,meyve ye dedi.
Çay-kahve-kapalı meyvesuları-kola-fanta tarzı asitli içicekler yok dedi.
Fast food yok dedi.
Sıcak suyla duş yok, ılık olucak dedi.

Bunları yap gelene kadar dedi.

Bunlar için ekstra bir test yada tetkik yapmadı, genel şeyler ama en önemlisi bol sıvı dedi.
Bol sıvı dediği de işte su,süt,ayran
başka seçenek yok :9: :9:

Sen Haftaya bir daha tekrarlat kan testini.1000'in üzerine çıktığı anda git Doktora. Çünkü 1000'i geçmeden bişey yapmıyolar anladığım kadarııyla.Sıcakta boşuna gtme diye diyorum..

gogomel cok karamsarsın canım yaa ıyı seyler dusunsene :8:

Bak canım ben tam BAT günümde Dr.a gittim, kan istedi değerim 98 çıktı.Kesin gebelik var ama ultrasonda gözükmez dedi.Baktık gerçektende gözükmedi.
Ultrasonun bebeği algılaması için en az bu BhcG değerinin 1000 olması lazım dedi, hesapladı bana Pzt günü için rand. yazdı.
O güne kadar,
Günde en az 2 Lt su içiceksin dedi.
Bol süt ve yoğurt dedi.
Ceviz,bol yeşillik,taze sebze,meyve ye dedi.
Çay-kahve-kapalı meyvesuları-kola-fanta tarzı asitli içicekler yok dedi.
Fast food yok dedi.
Sıcak suyla duş yok, ılık olucak dedi.

Bunları yap gelene kadar dedi.

Bunlar için ekstra bir test yada tetkik yapmadı, genel şeyler ama en önemlisi bol sıvı dedi.
Bol sıvı dediği de işte su,süt,ayran
başka seçenek yok :9: :9:

Sen Haftaya bir daha tekrarlat kan testini.1000'in üzerine çıktığı anda git Doktora. Çünkü 1000'i geçmeden bişey yapmıyolar anladığım kadarııyla.Sıcakta boşuna gtme diye diyorum..

cok tesekkur ederim cnm benim cok yardımcı oldunuz cok rahatlattınız benı inş tutunur yaramaz şimdiden üzdü beni bunla kalır inş bu üzüntüm gercekten sağ olun sizde olmasanız :)

cok tesekkur ederim cnm benim cok yardımcı oldunuz cok rahatlattınız benı inş tutunur yaramaz şimdiden üzdü beni bunla kalır inş bu üzüntüm gercekten sağ olun sizde olmasanız :)

Yok yok merak etme annesi sen rahat olki o da sana tutunsun. bende çok korktum ama sonra görümceme sordum onun 2 doğumu var, geç döllenmedir dedi.Eğer adetin biter bitmez hamile kalsaydın değerin şimdiye 3000 lerde olurdu dedi.
hatta dalga geçti, geç döllenme senin kızın olur,geç döllenmeler genelde kızdır dedi :9:

Back
X