HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bende okuyunca nie boş duruorum bende yapayım deiorum bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum heralde
7. Günü başlanıo

Ya sen çörek otu kürü yapmıyonmu:53: yanında bide soğan kürümü yapcan:53: ya benim kafam karıştı millet ikisi birden olmaz diyo:( bense hepsi bu ay olsun diyom:(bakalım artık kısmet

bende okuyunca nie boş duruorum bende yapayım deiorum bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum heralde
7. Günü başlanıo

aynen..benim için aslında çok erken..akışına bırakıp rahat olmam lazım,kötü düşünmeden...ama buralarda dolaşınca bakıyorum herkes bişeyler yapıyo bi emek harcıyo,ben ne doktora gittim ne bi kür yaptım ne başka bişey..ben de yapmalıyım gibi hissettim ama bakalım,yapmam belki de...

sen hic merak etme ben SENIN AKSINE hic kimsenin yazilarina karisip hatta 1 kisinin diyer kisiye neler yazdigini okuyup aldirmayacak kadar sakinim,,en azindan insan psikoljisini okudum ve en azindan sabahlari cikip gittigim isyerim var,,,bunlar benim mutlu olmama deyiyor...VE KABUL ETKI,,,7 YILINI VERIP YURTDISINDA TAHSIL ALAN BIR DOKTOR KADAR IYI BILEMEZSIN,,HATTA BILDIKLERIMIN SADECE 10 % NI BILE BILEMEZSIN......kitaplardan arastirmalarla olsaydi gitip doktor olurdun,,,
SenIN TEK KISKANCLIGIN BENIM HERKEZI KENDIME CEKMEM OLDU,,,BENIM ADIMI LISTEDEN CIKAR...ISI-GUCU BIRAKIP EVDE HAmILEIK GECIRIP STERESE GIREN BIRI ILE KENDIMI BIR TUTAMAM...HOSCAKAL...

VE TUM KIZLAR BILSINKI,SEN HIC SAMIMI BIRI DIYILSIN...NEDEN BILIYORMUSUN??? CUNKI,,BANA OZELDE SINIRLI SEYLER YAZARKEN,,,TOPIKTE DOGUTGANIM FALAN GUZEL SOZLER YAZDIN,NE CABUK KANIN KAYNIYOR,,NE CABULK HERKEZI SEVIYORSUN???
BOYLE YALANDAN SAMIMI SOZLERININ TEK SEBEBI...HERKEZI KENDI TOPIGINDE TUTMAK ICIN.,,OZELDE BANA SENIN SAMIMIYETSIZLIGINDEN YAZAN KIZLARI GORSEYDIN,O ZAMAN ANLARIN KIMIN SENI NASIL BIRI OLARAK DEGERLENDIRDIGINI...BENCE KOCANA SOYLE SENA IS BULSUN...YOKSA BU HORMON BOZUKLUGU SENI MAHV EDICEK...sana 1 tek iyi dilegim,,,ALLAH BEBEGINI KORUSUN...samimiyetsiz kiz...HOSCAKALIN TOPIKTEKI HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR...BIR SEYI AKLINIZDAN

CIKARMAYIN...kimse kimsenin yuzunu gormedikten sonra her kez yalandan canim cicim yapar,,,burasi bir kadin sitesi ve sohbet icin topik...
AYRICA...benim facebookumu alip benim le arkadas olanlar orda bulusp konusuruz...zaten temmuzda 10gunluk ISTANBULA geliyorum...istanbulda yasayan arkadaslar benimle bulusa bilir...hadi facebokta ve benim.dr.minure ozel sitemde konusuruz...

KIZLAR...UNUTMAYIN...elif sadece bircogunuz gibi evde zamanini gecirip bebek bekleyen bir ev kadini ve buyuzden topik acdi...zamanini geciriyor...burda yuzlerce topik var ve yuzlerce sorusuna cevap bekleyenler var,giripte onlarlada konusmak gerekir..ben burda olsamda diger topikleride gezip yardim ettim..ELIF bu stenin kurucusu ve yoneticisi diyil,,,sizin gibi biri,,,onun sizden ustun hic bir seyi yok,,sadece evde zamanini gecirmek icin oyalaniyor...hepiniz topik acip arkadaslari toplaya bilirsiniz...byeeee....birdaha girmemek uzere ciktim artik...

Bu topicten bir çok kızla hem dışarıda, telefonla, maille, mesajla hemde facebooktan görüşüyorum.
Samimiyetsizliğimden şüphe duyanlar hemen gidebilirler hiç sorun yok.
Tahsilli bir ev kadınıyım, kocamı sevdiğim için evimi tercih ettim 1 gün bile de pişmanlık duymadım. En azından sürekli buradayım ÇÜNKÜ EV KADINIYIM.Ya bir de senin gibi işim olsaydı ama yine de sürekli burada olsaydım? Ne kadar inanırdı acaba insanlar benim iş güç sahibi olduğuma..?

Sana özelden ne yazdımsa aynısını burada da yazdım.
İletişim sorunumuzun aynı dili bire bir konuşmadığımız olduğunu da belirttim. Aramızda soğukluk olmaması içinde sana msj yazdım ama İLK MSJI SANA DARILDIM ADIYLA SEN YAZDIN...
bende sana nezaketen cevap verdim.Ne güzel arayı ısıtmıştık.
Burada kazandığım 3-5 dost bana çok iyi geliyor minure.Bana telefonlarını,facebooklarını verebilicek kadar da güvenip hayatlarını açıyorlar. Ne mutlu bana.

Sen bu msjı yazarak çok büyük bir ayıp ettin. Ev kadınlarını küçümsedin.keşke yapmasaydın.Allah şaşırtmasın ne diyelim.
Bu topic var çünkü herkes burada mutlu.Ama dağılırsa da yapılıcak bir şey yok,herkesin takdiri kendine aittir.
Sonsuza kadar sürecek değil ya. Ben buradaki herkesi seviyor ve en önemlisi SAYGI duyuyorum, sana bile.O yüzden de senin gibi ne senin ne de bir başkasının sosyo-kültürel seviyesini,mesleğini sorgulayıp küçümsemiyorum.
demekki okumakla adam olunmuyor dedikleri doğruymuş.
Lütfen kişisel çıkarlarını başka yerde sergile.
Seni sevmiştik, keşke seviyeni koruyabilseydin balım.Kısmet. Allah yolunu açık etsin.

Ben kimsenin yüzünü görmeden kelimelerin gücüyle insanları sevebiliyorum, onlarda beni sevebiliyorlar.Ne mutlu bizlere.Keşke sen de bizi sevseydin Mınure. Sevgiler, Güzel Dualar sana. Cuman hayırlı geçsin...

erken :) küçük yaramaz bir kız çocuğu gibi hissettim kendimi!!!!! bi de takıntılıyım zaten,iyice streslenirim aslında ama..hele öyle bulantılar filan hiç yaşamak istemedim şimdi...bak şimdiden bulandı midem!!

peki bişey daha sorcam ama...benim adet acayip sancılı geçiyo,anlatamam....evlenmeden önce de böyleydi.ama birazcık daha arttı..en son kontrolüme bekarken gitmiştim,bi sorunum yoktu..şimdi var mıdır ki..yani sancının nedeni kist filan olabilir mi..ilaç alınca yarım saat 1 saat sonra geçiyo ağrım,geçmeyen cinsten de değil ama öldürüyo geçene kadar..doktora gitmek istemiyorum!!nedendir bilmem istemiyorum..mesela senin nasıldır,sancılı mı geçer?

Bal,
Bildiğim kadarıyla, iltihabın varsa adet dönemin sancılı geçiyor. Benimde öyleydi çünkü.Uzun süre anlamadım çektim.Meğer iltihabım varmış. Dr antibiyotik ve fitil verdi.Onları kullanınca normale döndü.
Bazende rahim küçüklüğü,darlığı falan derler adet ağrısına sancısına.
Vajinal muayeneyle anlıyolar, istersen bir görüş.
Evet aynı yaramaz kızlar gibisin arkamı dönünce bi yere saldırıyosun :9::9:

sen hic merak etme ben SENIN AKSINE hic kimsenin yazilarina karisip hatta 1 kisinin diyer kisiye neler yazdigini okuyup aldirmayacak kadar sakinim,,en azindan insan psikoljisini okudum ve en azindan sabahlari cikip gittigim isyerim var,,,bunlar benim mutlu olmama deyiyor...VE KABUL ETKI,,,7 YILINI VERIP YURTDISINDA TAHSIL ALAN BIR DOKTOR KADAR IYI BILEMEZSIN,,HATTA BILDIKLERIMIN SADECE 10 % NI BILE BILEMEZSIN......kitaplardan arastirmalarla olsaydi gitip doktor olurdun,,,
SenIN TEK KISKANCLIGIN BENIM HERKEZI KENDIME CEKMEM OLDU,,,BENIM ADIMI LISTEDEN CIKAR...ISI-GUCU BIRAKIP EVDE HAmILEIK GECIRIP STERESE GIREN BIRI ILE KENDIMI BIR TUTAMAM...HOSCAKAL...

VE TUM KIZLAR BILSINKI,SEN HIC SAMIMI BIRI DIYILSIN...NEDEN BILIYORMUSUN??? CUNKI,,BANA OZELDE SINIRLI SEYLER YAZARKEN,,,TOPIKTE DOGUTGANIM FALAN GUZEL SOZLER YAZDIN,NE CABUK KANIN KAYNIYOR,,NE CABULK HERKEZI SEVIYORSUN???
BOYLE YALANDAN SAMIMI SOZLERININ TEK SEBEBI...HERKEZI KENDI TOPIGINDE TUTMAK ICIN.,,OZELDE BANA SENIN SAMIMIYETSIZLIGINDEN YAZAN KIZLARI GORSEYDIN,O ZAMAN ANLARIN KIMIN SENI NASIL BIRI OLARAK DEGERLENDIRDIGINI...BENCE KOCANA SOYLE SENA IS BULSUN...YOKSA BU HORMON BOZUKLUGU SENI MAHV EDICEK...sana 1 tek iyi dilegim,,,ALLAH BEBEGINI KORUSUN...samimiyetsiz kiz...HOSCAKALIN TOPIKTEKI HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR...BIR SEYI AKLINIZDAN

CIKARMAYIN...kimse kimsenin yuzunu gormedikten sonra her kez yalandan canim cicim yapar,,,burasi bir kadin sitesi ve sohbet icin topik...
AYRICA...benim facebookumu alip benim le arkadas olanlar orda bulusp konusuruz...zaten temmuzda 10gunluk ISTANBULA geliyorum...istanbulda yasayan arkadaslar benimle bulusa bilir...hadi facebokta ve benim.dr.minure ozel sitemde konusuruz...

KIZLAR...UNUTMAYIN...elif sadece bircogunuz gibi evde zamanini gecirip bebek bekleyen bir ev kadini ve buyuzden topik acdi...zamanini geciriyor...burda yuzlerce topik var ve yuzlerce sorusuna cevap bekleyenler var,giripte onlarlada konusmak gerekir..ben burda olsamda diger topikleride gezip yardim ettim..ELIF bu stenin kurucusu ve yoneticisi diyil,,,sizin gibi biri,,,onun sizden ustun hic bir seyi yok,,sadece evde zamanini gecirmek icin oyalaniyor...hepiniz topik acip arkadaslari toplaya bilirsiniz...byeeee....birdaha girmemek uzere ciktim artik...

bu topiğe girdiğimden beri çeşitli insanlarla polemiğe girmeye çalıştığınızı farkettim..hiç gerek yoktu bunlara..özellikle bu yazdıklarınızda çok ayıp etmişsiniz..ev hanımıyız evet ama bu bütün gün bilgisayar başında oturup hamilelik konuştuğumuz anlamına gelmiyo.başka işler de becerebiliyoruz,bu konuda şüpheniz olmasın..kimsenin eğitim durumuyla ilgili laf da söyleyemezsiniz.o hakka sahip değilsiniz en azından.ben de eğitimimi tamamladım ama evlendikten sonra maddi açıdan da bir sıkıntım olmadığı için çalışma ihtiyacı hissetmedim..iyi ki de etmedim,hiiiç pişman değilim..
ayrıca elif hanımı sitenin kurucusu,yöneticisi zanneden birisi mi oldu da bu lafları söyleme gereği duydunuz..kimse ona böyle bi misyon yüklemedi,evet o da sizin bizim gibi biri,tam da böyle düşünmüştüm kendisini :) benim gibi hayal etmiştim :)
keşke böyle şeyler yaşanmasa..yakışmıyo,hoş olmuyo..

Selam kızlar,adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım 160 çıktı.telefonda öğrendiğimden doktorlar konuşamadım.tam olarak kaç haftalık.bilgisi olan varmış,öpm kocamanindan

Benim özel hastanede yaptırdığım kan testinin altında bir çizelge var yazayım sana:

16-156 :1-2 Hafta
101-4870 : 2-3Hafta
1110-31500 : 3-4 Hafta
2560-82300: 4-5Hafta
23100-151000: 5-6 Hafta
27300-233000: 6-7Hafta
20900-291000: 7-8Hafta
diye gidiyor canım..

Bal,
Bildiğim kadarıyla, iltihabın varsa adet dönemin sancılı geçiyor. Benimde öyleydi çünkü.Uzun süre anlamadım çektim.Meğer iltihabım varmış. Dr antibiyotik ve fitil verdi.Onları kullanınca normale döndü.
Bazende rahim küçüklüğü,darlığı falan derler adet ağrısına sancısına.
Vajinal muayeneyle anlıyolar, istersen bir görüş.
Evet aynı yaramaz kızlar gibisin arkamı dönünce bi yere saldırıyosun :9::9:

valla öyle hee,şurda bişey yazıveriyorum hemencik kızıyosun :)) ama iyi ediyosun ha! adet olduğum gün yazdıklarını hiç unutmıcam heralde,ağlatmıştın benii...neyse..
belki de haziran adetim sondu,belki de 9 ay boyunca olmıcaaam,ne dersin,hoş olmaz mı :9: :9:
kendim gibi rahmim de küçüktür belki ondan sancılıdır bu kadar :27:
hamiş olmama engel bişey çıkmasın da,başka bişey istemiyorum..

Arkadaslar,burda hep birlikte bir 9 ay geçirip çok fazla bilgi alışverişde bulunucaz,doktor tavsiyelerini,ılerde gerekli olan testler ve bunun gibi bir çok konuyu burda paylaşacağımızı düşünüyorum.bu topigin fazla rağbet görmesini kıskanmak ve topik sahibini gereksiz eleştirmek çok mantıksızlık.sonuc itibari ile burda bilgi paylaşımı önemli olan.
Ben 2 üniversite bitirdim fakat su an ev hanımıyi ve ılerde çalışacağımız agarantiside yok.kisisel tercihlerimiz bizleri ilgilendirir.anliyorum hepimiz hassas donemdeyizde bu hamilelik bu kadar kaba konuşmamızı yada bu kadar fesat olmamızı gerektirmez.
Ben burdan çok yararlanıyorum lütfen huzuru bozmayalım.isteyen çıkar isteyen kalır.

kıssssslaaaarrrr giden gitmiştir boşverin kalan sağlar bizimdir.hadi topicin enerjisini düşürmeyelim lütfen haziranda 10-15 tane yada listedeki herkes hamile kalsın inşallah:)

ya sen çörek otu kürü yapmıyonmu:53: Yanında bide soğan kürümü yapcan:53: Ya benim kafam karıştı millet ikisi birden olmaz diyo:( bense hepsi bu ay olsun diyom:(bakalım artık kısmet

evde çörek otum yoktu çörekotuna başlıyamadım yapamadım adetimde bugun bitti sanırım o adet zamanı yapılıo okuduklarımdan öle anladım
soğan kürü için zamanı sanırım

[/B]
Canım.. Üzülem sılacım.İnşallah temmuzda gelir bebeğin annesi.. hayırlısı olsun inşallahh .. Temmzuda halaya dururuz senin içinnn :64:

tesekkur ederim elifcim. rabbim saglıkla sıhhatle bebegini kucagına almayı nasip etsin inş. eminim cok bilincli bir anne olacaksın. temmuz konusunda kararsızım daha once de yazmıstım. belki de biraz dusunmeliyim bu konuda. opuyorum seni cok..

kızlar beni listeden cıkarabilirsiniz.:5:

ne seni ne elifi tanırım ama başından beri tavrını çok yanlış buluyorum.ilaç adı veremezsin arkadaşım istersen profesör ol.o bilinçte değilsin belliki.elif taraf olmayın dedi ama ben taraf değilim aklımdakini söylüyorum.kimseyi de savunmuyorum.yazmayayım dedim ama bu kadar da olmazki ya

ıslerın yogunlugundan arada bı bakabılıyorum mınure gercekten cok ayıp etmıs burda ıyı kotu bırseyler paylasıyoruz yakınlarımızla bıle paylasamadıklarımızı buraya yazıyoruz o kadar hakarete gerek yoktu varsa bı sıkıntın ozelden paylas ınsanları germeye hakkın yok dıye dusunuyorum:20:

Enerjiyi Düşürmüyoruz.Hopppalaa paşam;Malkara Keşan :9:
Hayırlı Cumalar olsun.
Biraz gergin başladık. Ben kendi ADIMA sizlerden özür diliyorum,vaktinizi aldığım ve yersiz bir gerilime belkide biraz ayna tuttuğum için.Ama inanın ilaç konusunda çok hassasım.Her gün,her hafta yanlış ilaç kullanımından doğan sonuçlarla ilgili şeyler duyup izliyoruz.
Bizler bilinçliyiz,neyin ne olduğunu biliyoruz.Ama haspel kader bu siteye yolu düşmüş,biraz umutsuz biraz çaresiz bir dostumuz ondan medet umabilir...Bilmediği bir rahatsızlığını tetikletebilir bu öneriler.Hayatına mal olabilir,bebeğine mal olabilir.
O yüzden çok tedirgin oldun.Arkadaşı uyarmak istedim,çok farklı yerlere geldi.
Ben tekrar özür dilerim bir kaç saatliğine de olsa topiğimizin huzuru zedelendiği için,beni naçizane affediniz.
Arkadaşımızı da BİZİMLE AYNI LİSTEDE OLMAK İSTEMEDİĞİNİ ÖZELLİKLE BELİRTTİĞİ İÇİN ÇIARDIM YOKSA ÇIKARMAZDIM,NETİCEDE BİZLE ÖĞRENDİ HAMİLELİĞİNİ İLK BİZLE PAYLAŞTI.Mutluluğuna saygım vardı.
Allah onun da hakkında hayırlı olanı versin,yavrucuğunu ona bağışlasın inaşallah.

Cumanız Mübarek Olsun.
Tekrar sevgiler :54:

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
gogomel----------------------------> HAMİŞ

:46::46::46: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :46::46::46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------------------------------> 26 Mayıs (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
karabiber89---------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem-----------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
aysunsedat---------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol----------------------------------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
nevra000---------------------------------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
asyahayat----------------------> 3 Haziran BAT'ı geçti / Sonucu Negatif (BAT'ı bekliyor)

2. HAFTA GRUBU
sila84---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2------------------------------------------------------> 4 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
18eylul------------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
evasude-----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
ffakem--------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
kucukpisi------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
ibozll----------------------------> 6 Haziran Beklemedeyiz :)
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
UP_YG---------------------------> 7 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı :47:)
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-------------------> 8 Haziran
vanillia------------------------------> 9 Haziran
siribron48---------------------------> 10 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe-----------------------------> 11 Haziran
eva07---------------------------> 11 Haziran
taliha----------------------------> 12 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan---------------------> 13 Haziran
ekince--------------------------->13 Haziran
gumus19---------------------------> 13 Haziran
SaGo_LeRa-----------------------> 14 Haziran
ebebebruli------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl---------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar---------------------> 14 Haziran
ruveyda-----------------------------> 15 Haziran
tamdabu--------------------------> 15 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
bucuruk-----------------------------> 17 Haziran
dupdurucan------------------------> 17 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden---------------------> 20 Haziran
kelimeoyunu-----------------------> 21 Haziran
nrkny-----------------------------> 22 Haziran
kader1982------------------------> 22 Haziran
mahzen---------------------------> 22 Haziran
mania-----------------------------> 24 Haziran
smllttle---------------------------> 26 Haziran
canobebek------------------------> 27 Haziran
dilem_----------------------------> 28 Haziran
northstar-------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 13 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm :54:

evde çörek otum yoktu çörekotuna başlıyamadım yapamadım adetimde bugun bitti sanırım o adet zamanı yapılıo okuduklarımdan öle anladım
soğan kürü için zamanı sanırım

canım o saman kaçırma gününü 7. günü başla sabah akşam taze taze misler gibi sağonlı suyunu içmeye:)ayın sanundada mutlu haberi alalım inşallah.ben çörek otunu başladım sende soğana başla inşallah olur olmazsa ondan sonraki ay değiştiririz malzemeleri ben soğana sen çörekotuna:9::9::9:

merhaba kızlar. yazamasamda bu topiği her gün takip ediyorum.hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah. çizelge yayınlıyordu elif. ne oldu bir kaç gündür yok. hamiş çizelgesi.

canım o saman kaçırma gününü 7. Günü başla sabah akşam taze taze misler gibi sağonlı suyunu içmeye:)ayın sanundada mutlu haberi alalım inşallah.ben çörek otunu başladım sende soğana başla inşallah olur olmazsa ondan sonraki ay değiştiririz malzemeleri ben soğana sen çörekotuna:9::9::9:

çok güldüm hayırlısı artık ama ben soğan kürünüde yapamam heralde çok tembelim sabah kalkamamki onu yapayım annem olsaydı itina ile her sabah hazırlar zorla içerirdi :( kayınvalideme gitsem o yaparmı acaba her sabah bana!

Back
X