- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
- #3.221
bende okuyunca nie boş duruorum bende yapayım deiorum bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum heralde
7. Günü başlanıo
Ya sen çörek otu kürü yapmıyonmu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende okuyunca nie boş duruorum bende yapayım deiorum bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum heralde
7. Günü başlanıo
7. Günü başlanıo
sen hic merak etme ben SENIN AKSINE hic kimsenin yazilarina karisip hatta 1 kisinin diyer kisiye neler yazdigini okuyup aldirmayacak kadar sakinim,,en azindan insan psikoljisini okudum ve en azindan sabahlari cikip gittigim isyerim var,,,bunlar benim mutlu olmama deyiyor...VE KABUL ETKI,,,7 YILINI VERIP YURTDISINDA TAHSIL ALAN BIR DOKTOR KADAR IYI BILEMEZSIN,,HATTA BILDIKLERIMIN SADECE 10 % NI BILE BILEMEZSIN......kitaplardan arastirmalarla olsaydi gitip doktor olurdun,,,
SenIN TEK KISKANCLIGIN BENIM HERKEZI KENDIME CEKMEM OLDU,,,BENIM ADIMI LISTEDEN CIKAR...ISI-GUCU BIRAKIP EVDE HAmILEIK GECIRIP STERESE GIREN BIRI ILE KENDIMI BIR TUTAMAM...HOSCAKAL...
VE TUM KIZLAR BILSINKI,SEN HIC SAMIMI BIRI DIYILSIN...NEDEN BILIYORMUSUN??? CUNKI,,BANA OZELDE SINIRLI SEYLER YAZARKEN,,,TOPIKTE DOGUTGANIM FALAN GUZEL SOZLER YAZDIN,NE CABUK KANIN KAYNIYOR,,NE CABULK HERKEZI SEVIYORSUN???
BOYLE YALANDAN SAMIMI SOZLERININ TEK SEBEBI...HERKEZI KENDI TOPIGINDE TUTMAK ICIN.,,OZELDE BANA SENIN SAMIMIYETSIZLIGINDEN YAZAN KIZLARI GORSEYDIN,O ZAMAN ANLARIN KIMIN SENI NASIL BIRI OLARAK DEGERLENDIRDIGINI...BENCE KOCANA SOYLE SENA IS BULSUN...YOKSA BU HORMON BOZUKLUGU SENI MAHV EDICEK...sana 1 tek iyi dilegim,,,ALLAH BEBEGINI KORUSUN...samimiyetsiz kiz...HOSCAKALIN TOPIKTEKI HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR...BIR SEYI AKLINIZDAN
CIKARMAYIN...kimse kimsenin yuzunu gormedikten sonra her kez yalandan canim cicim yapar,,,burasi bir kadin sitesi ve sohbet icin topik...
AYRICA...benim facebookumu alip benim le arkadas olanlar orda bulusp konusuruz...zaten temmuzda 10gunluk ISTANBULA geliyorum...istanbulda yasayan arkadaslar benimle bulusa bilir...hadi facebokta ve benim.dr.minure ozel sitemde konusuruz...
KIZLAR...UNUTMAYIN...elif sadece bircogunuz gibi evde zamanini gecirip bebek bekleyen bir ev kadini ve buyuzden topik acdi...zamanini geciriyor...burda yuzlerce topik var ve yuzlerce sorusuna cevap bekleyenler var,giripte onlarlada konusmak gerekir..ben burda olsamda diger topikleride gezip yardim ettim..ELIF bu stenin kurucusu ve yoneticisi diyil,,,sizin gibi biri,,,onun sizden ustun hic bir seyi yok,,sadece evde zamanini gecirmek icin oyalaniyor...hepiniz topik acip arkadaslari toplaya bilirsiniz...byeeee....birdaha girmemek uzere ciktim artik...
erken :) küçük yaramaz bir kız çocuğu gibi hissettim kendimi!!!!! bi de takıntılıyım zaten,iyice streslenirim aslında ama..hele öyle bulantılar filan hiç yaşamak istemedim şimdi...bak şimdiden bulandı midem!!
peki bişey daha sorcam ama...benim adet acayip sancılı geçiyo,anlatamam....evlenmeden önce de böyleydi.ama birazcık daha arttı..en son kontrolüme bekarken gitmiştim,bi sorunum yoktu..şimdi var mıdır ki..yani sancının nedeni kist filan olabilir mi..ilaç alınca yarım saat 1 saat sonra geçiyo ağrım,geçmeyen cinsten de değil ama öldürüyo geçene kadar..doktora gitmek istemiyorum!!nedendir bilmem istemiyorum..mesela senin nasıldır,sancılı mı geçer?
sen hic merak etme ben SENIN AKSINE hic kimsenin yazilarina karisip hatta 1 kisinin diyer kisiye neler yazdigini okuyup aldirmayacak kadar sakinim,,en azindan insan psikoljisini okudum ve en azindan sabahlari cikip gittigim isyerim var,,,bunlar benim mutlu olmama deyiyor...VE KABUL ETKI,,,7 YILINI VERIP YURTDISINDA TAHSIL ALAN BIR DOKTOR KADAR IYI BILEMEZSIN,,HATTA BILDIKLERIMIN SADECE 10 % NI BILE BILEMEZSIN......kitaplardan arastirmalarla olsaydi gitip doktor olurdun,,,
SenIN TEK KISKANCLIGIN BENIM HERKEZI KENDIME CEKMEM OLDU,,,BENIM ADIMI LISTEDEN CIKAR...ISI-GUCU BIRAKIP EVDE HAmILEIK GECIRIP STERESE GIREN BIRI ILE KENDIMI BIR TUTAMAM...HOSCAKAL...
VE TUM KIZLAR BILSINKI,SEN HIC SAMIMI BIRI DIYILSIN...NEDEN BILIYORMUSUN??? CUNKI,,BANA OZELDE SINIRLI SEYLER YAZARKEN,,,TOPIKTE DOGUTGANIM FALAN GUZEL SOZLER YAZDIN,NE CABUK KANIN KAYNIYOR,,NE CABULK HERKEZI SEVIYORSUN???
BOYLE YALANDAN SAMIMI SOZLERININ TEK SEBEBI...HERKEZI KENDI TOPIGINDE TUTMAK ICIN.,,OZELDE BANA SENIN SAMIMIYETSIZLIGINDEN YAZAN KIZLARI GORSEYDIN,O ZAMAN ANLARIN KIMIN SENI NASIL BIRI OLARAK DEGERLENDIRDIGINI...BENCE KOCANA SOYLE SENA IS BULSUN...YOKSA BU HORMON BOZUKLUGU SENI MAHV EDICEK...sana 1 tek iyi dilegim,,,ALLAH BEBEGINI KORUSUN...samimiyetsiz kiz...HOSCAKALIN TOPIKTEKI HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR...BIR SEYI AKLINIZDAN
CIKARMAYIN...kimse kimsenin yuzunu gormedikten sonra her kez yalandan canim cicim yapar,,,burasi bir kadin sitesi ve sohbet icin topik...
AYRICA...benim facebookumu alip benim le arkadas olanlar orda bulusp konusuruz...zaten temmuzda 10gunluk ISTANBULA geliyorum...istanbulda yasayan arkadaslar benimle bulusa bilir...hadi facebokta ve benim.dr.minure ozel sitemde konusuruz...
KIZLAR...UNUTMAYIN...elif sadece bircogunuz gibi evde zamanini gecirip bebek bekleyen bir ev kadini ve buyuzden topik acdi...zamanini geciriyor...burda yuzlerce topik var ve yuzlerce sorusuna cevap bekleyenler var,giripte onlarlada konusmak gerekir..ben burda olsamda diger topikleride gezip yardim ettim..ELIF bu stenin kurucusu ve yoneticisi diyil,,,sizin gibi biri,,,onun sizden ustun hic bir seyi yok,,sadece evde zamanini gecirmek icin oyalaniyor...hepiniz topik acip arkadaslari toplaya bilirsiniz...byeeee....birdaha girmemek uzere ciktim artik...
Selam kızlar,adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım 160 çıktı.telefonda öğrendiğimden doktorlar konuşamadım.tam olarak kaç haftalık.bilgisi olan varmış,öpm kocamanindan
Bal,
Bildiğim kadarıyla, iltihabın varsa adet dönemin sancılı geçiyor. Benimde öyleydi çünkü.Uzun süre anlamadım çektim.Meğer iltihabım varmış. Dr antibiyotik ve fitil verdi.Onları kullanınca normale döndü.
Bazende rahim küçüklüğü,darlığı falan derler adet ağrısına sancısına.
Vajinal muayeneyle anlıyolar, istersen bir görüş.
Evet aynı yaramaz kızlar gibisin arkamı dönünce bi yere saldırıyosun![]()
ya sen çörek otu kürü yapmıyonmuYanında bide soğan kürümü yapcan
Ya benim kafam karıştı millet ikisi birden olmaz diyo
bense hepsi bu ay olsun diyom
bakalım artık kısmet
Canım.. Üzülem sılacım.İnşallah temmuzda gelir bebeğin annesi.. hayırlısı olsun inşallahh .. Temmzuda halaya dururuz senin içinnn![]()
kızlar beni listeden cıkarabilirsiniz.![]()
evde çörek otum yoktu çörekotuna başlıyamadım yapamadım adetimde bugun bitti sanırım o adet zamanı yapılıo okuduklarımdan öle anladım
soğan kürü için zamanı sanırım
canım o saman kaçırma gününü 7. Günü başla sabah akşam taze taze misler gibi sağonlı suyunu içmeye:)ayın sanundada mutlu haberi alalım inşallah.ben çörek otunu başladım sende soğana başla inşallah olur olmazsa ondan sonraki ay değiştiririz malzemeleri ben soğana sen çörekotuna![]()