HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

sen gazmı istiyon kuşum

ayyyy seni pissss seni pisss kalkk cabukkk elini yüzünü yıka siz beni değil ben sizi yenecem de evini topla otur dersinin başına çabukk hııımmmm :52::52::52::52::52::52:

ben çokta genç sayılmam 27 yaşındayım 4 aylık evlıyımmm ..:))

Kızlarrr yaaa topiğin hızına yetişemiyorum maşallahh her güne bi hamiş düşüyor maşallah maşallahh allah daha da arttırsın inşallah.Batasıca batlarınız gelmesin inşallah da bebişlerinizz gelsinn..

EVET GUZEL HANIMLAR HAMISLER...dun yogundum,bugunde yogunum..oncelikle DOGUM GUNUMU tebrik eden kizlar,,size tesekkur...demin 1 sey oldu,,,ne oldu bilin bakalim...vitamin almaya gitmistim ordanda kufore giticektim,baktim orda hamilelik testleri bana pis-pis bakiyor..dayanamadim 1 tane aldim,,hani yeminliyimya gunum gecmeden etmem demistim,kan testi asla yaptirmam cunki,hastahanedeki arkadaslarn bilmesini istemiyorum...neyse kuaforde oturuken dayanamayip tualete gectim ve testi yaptim,,,sadece tek 1 cizgi,,,ama biraz sonra ikinci cizgi coookkkkkkk zayif bir sekilde cikti...elim ayagim esti,,,daha adetime 4 gun var,neden boyle ciksinki???
ilk hamilelgimde adetten 9 gun gecmisken 2.cizgi hafif vardi ama test 11.gunumde tam pozitif cikti...kizlar ben cok heyecanliyim,acaba test yanilmis ola bilirmi,,lutfen yardim...inaninki,kimseye soyleyem hastahenede bilseler evde bilseler hemen kan testi yaptir derler,,,bende kimse bilsin istemiyorum...simdi resmi sizinle paylasicam...ozelliklede hamisler...yardim...acaba hamilemiyim...yoksa dogum gunumdur diye test bana aciyipta 1 gunluk boylemi cikti???AMA cok zayif 1 cizgi./..

benim de adetime 3 gün varken yaptığım test silik çıkmıştı hamileydim. bence sen de hamilesin:) hayırlı bir hamilelik dönemi dilerim:)) batımız aynı var mı sende belirti??

ben çokta genç sayılmam 27 yaşındayım 4 aylık evlıyımmm ..:))

Kızlarrr yaaa topiğin hızına yetişemiyorum maşallahh her güne bi hamiş düşüyor maşallah maşallahh allah daha da arttırsın inşallah.Batasıca batlarınız gelmesin inşallah da bebişlerinizz gelsinn..

hamişlerimize toptan hayırlı olsun diliyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin hepsinin şimdi bize yoğunlaşıp dua etsinler nolurrr hepbirlikte kovalım şu bat ları :)))

ayyyyy allahım inşallah inşallah şuan yuzumdeki mutluk sevıncını görmeni isterimm senı görmesem bile çok sevındımmmm inşş adet olmazsınnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşş bii test alsannnnnn olmaz mı?

ayy inat etmiştim 8 ine kadar yapmayacam diye bende zor duruyom test için ama bugünde geçsin cok zor gelıyo tek cizgiyi görmek :(

ayyyyy allahım inşallah inşallah şuan yuzumdeki mutluk sevıncını görmeni isterimm senı görmesem bile çok sevındımmmm inşş adet olmazsınnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşş bii test alsannnnnn olmaz mı?

kendını şartladırma tek çizgiyi görecem die ya çift se:))

hıımmm gaza geliyoommmm :)))

yok yok beklicem yaa :(((:43::43::43::43::43:

kızın aklını çelmeeee :1: ama ne yalan söyliyim onda belirtiler çok ben dün de dedim yap bi test diye ammaaaaa :emir_bebek:

ben olsam test yapardımmm ben bilsem şuan belli olacak 15 var adetime yine yapardımm içim içimi yemektense gider alır test yaparımmm daha ıyı:))

ya sen bencede gel gaza canım benım senın baya belirtin var yap bi test inş sen hamiş ol arkandan ben geliyorummmmm :10: :9:

ben olsam test yapardımmm ben bilsem şuan belli olacak 15 var adetime yine yapardımm içim içimi yemektense gider alır test yaparımmm daha ıyı:))

yenemiyorum kendimi canım yaaa teste cesaretim gelmedi daha :50::50::50:

kızz rüyamdada gecen gece kız bebişim vardı yeni doğmuş konusuyo sankı ama ben duymuyorum emzireyimmi annem diyom sankı evet evet diyo emziriyom bende oyyy:(((

kızz rüyamdada gecen gece kız bebişim vardı yeni doğmuş konusuyo sankı ama ben duymuyorum emzireyimmi annem diyom sankı evet evet diyo emziriyom bende oyyy:(((

rüya meselesi evet yaa ablamda beni rüyasında hamiş görmüş dün beni aradı sordu hamilemisin yoksa sen diye ben de abla ağzından bal damlıyo ama daha bilmiyorum dedim :9: bakalım bunlar bi işaret mi acabaaa

kuzum seninle aynı batımız 6 hazirandı işte ama benim belirtim senin kadar yok sen çok güçlü bi hamiş adayısın ben zayıf halka :1:

öle deme canım yaaa allah biliyo en iyi dualarım hepimiz için yaaa allahım sen hiç birimizin yüzünü kara cıkartma yaa nolurr :))) şişe gidip gelmeketen aşındı artık :))))) merak işte

tamam tatlım kendını ne zama cesaretli hissedersenn o zaman yap ama bu kadar stersi yaşama evet belki hepimiz aynı steresleri yaşıyoruz ama gunun gelmişse ve geçiosa bu sterese bağlı olupta gelemeyebilir kan o zaman adet düzensizliğinde olur ne bılım ruhsal açındanda kendini iyi hissetemeybilirsin belki şahsen ben böyle olurdumm hatta geçtiğimiz aylarda 1 gun geçti test yaptım çıkmadı sonrakii kırmızı kartı yedımm ama kim bilir testi yapmasaydım stersten daha ne kadar adetim gelemeycektii.. bir nevi kendımı rahatlattığımı düşünüyorummm her açıdan ruhsal psikolojik ..vs..

öle deme canım yaaa allah biliyo en iyi dualarım hepimiz için yaaa allahım sen hiç birimizin yüzünü kara cıkartma yaa nolurr :))) şişe gidip gelmeketen aşındı artık :))))) merak işte

:9: ay hiç sorma insanın başına ne geliyosa zaten şu meraktan inş rabbim isteyen kimsenin göbüşünü boş koymasınnnn :49::nazar:

Back
X